1

Téma: Crafter Congress 5 pomozte odhadnout cenu

tak jak už vyplívá chtělbych znát váš názor na cenu tehle dost neznámé značky smile tak směle do  toho

tak nejdřív asi dám to nej poctatnější: a to je zvuková ukázka nahraná je přes zoom H1  před za čátkem zkoušky na kombo Hughes & Kettner BK200 (spousta zvás zná) http://ulozna.soulslavers.com/soubory/d … 7-bass.mp3 

pro doplnění sem našel danou recenzi http://www.music-store.cz/testy2.asp?ID=811 vše co daný recenzent napsal je pravda spracování dřeva je velice kvalitní ale etronika trochu pokulhává hodíse spíš do tak do pop rocku prostě žádný agresivní nástroj

co se tíká stavu nástroje tak už ho mám 4tvrtým rokem jako první majitel a má pár šrámu z boje smile ale souto jen estetické zranění smile

tak, nakolik to vidíte scenou ? smile

hard and heavy is my life

předem sory za všecky hrubky (npř mislel)
sem totiš dizlektik dizortografik a dis kalkulik tak si toho prostě nevšimejte
0 xLajků:

2

Re: Crafter Congress 5 pomozte odhadnout cenu

No já bych viděl cenu někde na úrovni nového nástroje Cort Action V Deluxe FGB http://www.audiotek.cz/product-43804-co … deluxe-fgb možná o chlup výš, ale ne moc, tedy dejme tomu za cenu kolem šesti tisíc by ta basa mohla být prodejná (záleží taky na tom, v jakém ji máš stavu, u tohoto nástroje sotva někdo ocení relic).

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

3

Aidamos: To si ho asi moc nepotěšil. roll

0 xLajků:

4

Beru to takhle: V roce 2004 (tedy před osmi lety), ta basa stála dvanáct a půl. Vím, jak strašně spadly ceny všech NOVÝCH nástrojů za ty roky. Uvedu příklad. V roce 1997 jsem toužil po kombu HARTKE Kickback 10 (120 W, 1x10"). Stálo dvacet jedna tisíc, což bylo nad moje možnosti. S velkou slávou jsem ho v roce 2005 koupil za patnáct a půl. Dnes stojí pod devět. Jako bazarové jsem ho prodal za pět a to i s na zakázku šitým obalem.

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

5

Matej napsal:

Aidamos: To si ho asi moc nepotěšil.

no není to nic moc smile doufal sem že byto mohlo bt otrochu víc ... doufal sem žeby mito mohlo stačit aspoň na atk 200 (smenším připlatkem) nj takový je život smile

0 xLajků:

6

pětku jsem prodal za 16 před 2 lety

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

7

hofa napsal:

pětku jsem prodal za 16 před 2 lety

jak si to dokázal ? big_smile

0 xLajků:

8

darkevil 47 napsal:

jak si to dokázal ? big_smile

no jednoduše - odpovídal jsem SMETSovi na jeho dotaz ohledně ceny jeté G&L (kterej napsal sem) a Spider, když to přesunoval, tak tady ten můj canc nechal big_smile

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

9

hofa napsal:

no jednoduše - odpovídal jsem SMETSovi na jeho dotaz ohledně ceny jeté G&L (kterej napsal sem) a Spider, když to přesunoval, tak tady ten můj canc nechal big_smile

ahááá big_smile už sem si říkal že si hoodně nadaný obchodník big_smile

0 xLajků: