1

Téma: Stejné vysílačky - rušení ?

Zdravím,

nějak nemám zkušenosti s bezdrátovým systémem a proto mám dotaz na Vás zkušenější: Chci si pořídit vysílačku, jedná se mi o to, že to bude podobný ne-li stejný model jako má kytarista z kapely, budeme se nazvájem rušit signály? Díky

kuk.
0 xLajků:

2 Naposledy upravil: Aidamos (06. 08. 2012 20.56:19)

Re: Stejné vysílačky - rušení ?

Většinou jde na vysílačkách nastavit různé kanály dostatečně daleko od sebe, takže by k rušení docházet nemělo. Určitě by pomohlo, kdybys sem na tu vysílačku hodil odkaz nebo alespoň napsal, o co se jedná.

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

3

No problém je v tom, že jak on tak i já vysílačku budeme mit (starší mode) s jednou pevně danou nastavenou frekvencí http://kytary.cz/akg-wms40-pro-instrume … /HN092150/

kuk.
0 xLajků:

4

No tak pokud jsou ty frekvence opravdu uplně stejný tak se to rušit bude. Když má vysílačka pevně danou frekvenci, pak většinou výrobci vyrábějí několik verzí (stejný vysílačky jen jiná frekvence). Tudíž jak píšu, pokud by jste měli uplně stejný, je to v háji.

Baskytary: LTD-ESP B 154 STR , Ibanez SR 705 TK , custom made kopie Stingray 5
Box: home made box 15"
Kabely: Planet waves, Bespeco
Rack: Gallien Krueger RB 700-II, Korg DTR 2000, Line6 Relay G90, Samson PB 10 power distributor, DBX 166 XL
0 xLajků:

5

plysacek napsal:

http://kytary.cz/akg-wms40-pro-instrume … /HN092150/

tak tuhle už si fakt nekoupíš...
pokračovatel téhleté serie je WMS40MINI Instrumental, který se dělaj v sedmi bandech, takže stačí zjistit, na jaký frekvenci je ta starší, resp. kterej band a pak si vybrat jinej

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

6

big_smile big_smile big_smile
po koncertě:
A: "Já jsem dneska hrál tak dobře..."
B: "Ty debile, to jsem byl já! Navol si laskavě příště svoji vlastní frekvenci!"

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

7 Naposledy upravil: plysacek (07. 08. 2012 18.09:06)

ElBasstardo: Nabídka z druhé ruky:)

Tao-kan tak to mě dostalo big_smile big_smile big_smile

Tak kytarista má uplně stejný model ale frekvenci psanou na příjímači má 812,800 Mhz  EU 63 SR 40 S. Tu která byla nabídnuta mne má frekvenci  863,1 MHz. Takže logicky by se to nemělo na 100% rušit ne? I když se jedná o stejný model, díky

kuk.
0 xLajků:

8

plysacek napsal:

ElBasstardo: Nabídka z druhé ruky:)

Tao-kan tak to mě dostalo big_smile big_smile big_smile

Tak kytarista má uplně stejný model ale frekvenci psanou na příjímači má 812,800 Mhz  EU 63 SR 40 S. Tu která byla nabídnuta mne má frekvenci  863,1 MHz. Takže logicky by se to nemělo na 100% rušit ne? I když se jedná o stejný model, díky

Jo to by mělo být v pohodě smile

Baskytary: LTD-ESP B 154 STR , Ibanez SR 705 TK , custom made kopie Stingray 5
Box: home made box 15"
Kabely: Planet waves, Bespeco
Rack: Gallien Krueger RB 700-II, Korg DTR 2000, Line6 Relay G90, Samson PB 10 power distributor, DBX 166 XL
0 xLajků:

9

Mobius napsal:

Jo to by mělo být v pohodě smile

jenom aby na festaku vedle na podiu nejel nekdo na stejnou..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

10

To by musela bejt haluz smile Takže říkáte, že by to mělo jít jo ? smile

kuk.
0 xLajků:

11

vysílačka je pro sraby

0 xLajků:

12

Chci bejt srab smile

kuk.
0 xLajků:

13

noomak napsal:

vysílačka je pro sraby

....jednu dobu jsem měl vysílačku jak na basu, tak na hlavovej mikrofon,...a při mém hyperaktivním pohybu po pódiu to byla nutnost. wink

0 xLajků:

14

mám wms 40 a dělaj to fakt v několika pásmech.teď to maj myslím pojmenovaný ISM 1, 2, 3.ale pokud je frekvence jiná mělo by to být cajk.to akg sice nic extra ale na to moje "šmrdlání " postačí.výhoda je že to na jednu alkalickou tužkovku utáhne 4 zábavy.prostě asi 30h

Yamaha TRB 5P, Harley Benton PJ-5HTR DeLuxe
MarkBass LM 250 black, MarkBass 102P Traveler, MarkBass 151P Traveler, Warwick WCA 210, Behringer BXR 1800 H, Warwick Blue Cab 60
http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=8842
0 xLajků:

15

m3 napsal:

jenom aby na festaku vedle na podiu nejel nekdo na stejnou..

ani nemusí bejt stejná, stačí aby poblíž byla výrazně silnější a přebije to, zažil jsem to na Basinu někdy před čtyřma lety

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

16

el BassTardo napsal:

ani nemusí bejt stejná, stačí aby poblíž byla výrazně silnější a přebije to, zažil jsem to na Basinu někdy před čtyřma lety

ja mam takovej pocit ze nas kytarak to tam zazil letos big_smile .. asi ma apocaliptica lepsi cajk nez ta vysilacka co se nam leta vali va zkusebne.. big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků: