Téma: "Seřizovatelé" v Praze
neví někdo o nějakejch kytarářích nebo podobných bytostí, kteří jsou schopni slušně seřídit basu? v praze?
sám to nějak konim a už to nechci pokoušet
dík
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » "Seřizovatelé" v Praze
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
neví někdo o nějakejch kytarářích nebo podobných bytostí, kteří jsou schopni slušně seřídit basu? v praze?
sám to nějak konim a už to nechci pokoušet
dík
Taky bych potřeboval někoho, aby to udělal dobře a levně, takže taky hledám..
pred dvouma rokama mi to seridili tady http://www.alexim.cz/ stalo me to tri kila a myslim ze kytarista si nechaval seridit kytaru i tady http://www.guitarpark.cz/content/7-kamenna-prodejna
Mohu 100% doporučit pana Procházku - http://www.guitar-makers.com/www/index_cz.php
Chodím jedině k němu - dělal mi vše od seřizování, instalací bad ass kobylek, lakování, snímače atd atd.. Profesionální práce.
prochazka je dobrej a milej, alexim v pohode.. ale bezny serizeni by mel zvladnout kazdej basak sam... v cem presne se vam to nedari resp v cem je problem?? bojite se tcit vyztuhou nebo nemate trpelivost na stelovani sutru?
btw kdyz mi to dovalite klidne se na to kouknu ztim se mi nestalo ze by se mi neco nepovedlo seridit... pokud to seriditelny je
Já mam věčnej problém s drnčením, nejradši bych to hodil někomu, kde bych se na to koukl, abych už přístě věděl co a jak, zkoušel jsem to podle návodů tady, ale pořád se s tim trápim.
uplne stejne ted mam basu co ma krk z jednoho dreva a taky neni az tak kvalitni takze se bojim...
zkousel sem to jak se tu psalo, otocit, pockat... ale je to na dlouho...uz to delam asi 4. den a furt to jenom zhorsuju a bojim se abych vsechno nejak neposunul (pokavad uz sem to neudelal)
.
běžný seřízení dělají i v Music City, je tam kytarář
jo tak me to prej seridej v musiccity jako servis v ramci koupe...ale stejne dik
jako servis v ramci koupe
to je nějaká bejkárna, normálně tam seřizujou, akorát to trvá dýl. anebo nějak nově to nedělaj...
Já mam věčnej problém s drnčením, nejradši bych to hodil někomu, kde bych se na to koukl, abych už přístě věděl co a jak, zkoušel jsem to podle návodů tady, ale pořád se s tim trápim.
a kde ti to drnci?? po celym krku? nebo jen nekde??
ted mam basu co ma krk z jednoho dreva a taky neni az tak kvalitni takze se bojim...
???
no jestli neni kvalitni tak bych se nebak
u jedny basy na celym krku (predtim tam mel typek struny z 5 strunky bez G a podladeny, takze to budu muset hnout asi i krkem, jednak bych to nechtel nejak podelat, jednak nemam doma ten klic, takze ho musim sehnat.
u druhy basy je to cca na prvnich trech prazcich, ale malo - tam to klidne i prekousnu.
hele klidne ti na to kouknu idealne jestli se vyskytujes nekde kolem dejvic, jinonic nebo holesovic.. teda az od pristi stredy
Tak ja ti nejak napisu, a ze bychom se za nejakej mensi peniz dohodli?
penize nezajimaj
penize nezajimaj
to je karakter! :-)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » "Seřizovatelé" v Praze