Téma: Basový aparáty od ROLAND
A jaký sou tyhle aparáty, mám teď doma takovej malej dvojlist a pár jich tady je, ani sem nevěděl, že dělají basový aparáty, slyšels te to někdo???
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Basový aparáty od ROLAND
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
A jaký sou tyhle aparáty, mám teď doma takovej malej dvojlist a pár jich tady je, ani sem nevěděl, že dělají basový aparáty, slyšels te to někdo???
Jak už tu d.a.l.i párkrát psal, Roland Cube 30 je bezva ! Akorát mi vadí, že nelze vypnout simulace zvuků, a druhou věcí pak je, že bez varování klidně začně zkreslovat a člověk si může hrát s poměrem gain a a volume, ajk dlouho chce, a nekonec se smíří s tím, že prostě musí hrát potišejc
JO taky sem měl možnost hrát na nějakýho digitál rolanda 4x10" kombo 47tis a bylo to docela moc pěkný
připínání Solid, Tube a Drive fungovalo jak má tak pohoda....mělo to myslím hlíníkáče
Moje první kombo bylo ROland Cube 50. Tehdy jsem tomu moc nerozuměl, jen si pamatuju, že to bylo lehký a dunělo to... a děda na něj dodneška mastí v big bandu... v pohodě...
cube 60, ne?
mikul měl signaturu....
Možná to byla šedesátka, už nevím... bylo to kolem roku 1993 a už tenkrát bylo to kombo několik let starý... mělo takovej oranžovej koženkovej potah...
Možná to byla šedesátka, už nevím... bylo to kolem roku 1993 a už tenkrát bylo to kombo několik let starý... mělo takovej oranžovej koženkovej potah...
tak to máme ted ve zkušebně jakožto apec od druhý kapely ale je to kytarový....si připadám uplně kingovsky když tam máme to co máme oproti tomu jejich prdlavkovýmu aparátu druhé kapelky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Basový aparáty od ROLAND