1

Téma: Basový aparáty od ROLAND

A jaký sou tyhle aparáty, mám teď doma takovej malej dvojlist a pár jich tady je, ani sem nevěděl, že dělají basový aparáty, slyšels te to někdo???

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

2

Re: Basový aparáty od ROLAND

Jak už tu d.a.l.i párkrát psal, Roland Cube 30 je bezva ! Akorát mi vadí, že nelze vypnout simulace zvuků, a druhou věcí pak je, že bez varování klidně začně zkreslovat a člověk si může hrát s poměrem gain a a volume, ajk dlouho chce, a nekonec se smíří s tím, že prostě musí hrát potišejc big_smile

0 xLajků:

3

JO taky sem měl možnost hrát na nějakýho digitál rolanda  4x10" kombo 47tis a bylo to docela moc pěkný
připínání Solid, Tube  a Drive  fungovalo jak má tak pohoda....mělo to myslím hlíníkáče

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

4

Moje první kombo bylo ROland Cube 50. Tehdy jsem  tomu moc nerozuměl, jen si pamatuju, že to bylo lehký a dunělo to... a děda na něj dodneška mastí v big bandu... v pohodě...

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

5

cube 60, ne?

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

6

mikul měl signaturu....

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

7

Možná to byla šedesátka, už nevím... bylo to kolem roku 1993 a už tenkrát bylo to kombo několik let starý... mělo takovej oranžovej koženkovej potah...

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

8

mikulik napsal:

Možná to byla šedesátka, už nevím... bylo to kolem roku 1993 a už tenkrát bylo to kombo několik let starý... mělo takovej oranžovej koženkovej potah...

tak to máme ted ve zkušebně jakožto apec od druhý kapely ale je to kytarový....si připadám uplně kingovsky když tam máme to co máme oproti tomu jejich prdlavkovýmu aparátu druhé kapelky

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků: