1

Téma: sluchátka?

Čau,nevíte,jestli je nějakej přístroj,když mám na kombu výstup na ladičku,tak do něj připojit nějakej zesíček a do něj zapojit sluchátka?Totiž,když bubeník začne jet dvojšlapku(hooodně rychle),tak potom už třeba neslyšim,jestli to hraju prstama dobře a bez chyb..Zkoušel jsem to vyvést do malé 30w a do ní dát sluchátka,jenže to dost kreslilo(v těch sluchátkách)...jestli někdo víte,jak se tohle zapojuje,tak díky...

basa Fokus MM4
Hartke HA3500
Warwick WCA 211 Pro
bedna 15' Eminence
0 xLajků:

2

Re: sluchátka?

Zdar, tak pokud máš na kombu lineout, tak do toho doporučuju malý sluchátkový zesilovač (např. od ARTcessories- základ je tuším na 4 sluchátka) a jseš v pohodě.....Určitě ho pak použijete i jako odposlech pro zpěváka nebo na jiný věci, vždycky se hodí

Nevím kolik stojí u nás, ve Státech u MusicianFriendu stál myslím 49 babek...

Podívej se třeba na web audioteku - www.audiotek.cz

Shivas

MTD Grendel
Delicia Jantar 4
EHX Big Muff
Roland Cube 30 Bass / malé ale výkonné, na domácí pidlikání
0 xLajků:

3

Ty jo,no koukal jsem,je tam něco od Behringra...za 1600..jenže,neni spíš někde nějakej mulťák nebo jen efekt co by měl tuhle možnost sluchátkovýho výstupu?abych aspon zabil 2 mouchy jednou ranou...

basa Fokus MM4
Hartke HA3500
Warwick WCA 211 Pro
bedna 15' Eminence
0 xLajků:

4

To nevím, multiefekty mají zpravidla výstup na sluchátka, ale hnát signál z komba do mulťáku a přes něj do sluchátek mi nepřipadá moc standardní. Samozřejmě si můžeš někde v bazošu koupit starý teslácký (nebo jakýkoli) zesilovač z výstupem na sluchátka...to je taky řešení. Výhodou sluchátkobého zesilovače je hlavně to, že bývá málo objemný a nemusíš sebou pak tahat nějaké cihly:-)

S.

MTD Grendel
Delicia Jantar 4
EHX Big Muff
Roland Cube 30 Bass / malé ale výkonné, na domácí pidlikání
0 xLajků:

5

Mozna by slo pripojit linku do Minidiscu nebo podobneho nahravadla a z nej do sluchatek. Jinak pokud by byl multak se sluchatkovym i normalnim vystupem, dal by se samozrejme soupnout klasicky mezi basu a kombo (bez vyuziti linky z komba). Taky by ti mohl pomoct nejakej mixpultik, ty maji sluchatkove vystupy (ale to uz jsou kila navic, mimo zkusebnu).

Bands: Two Basses .... a jinak archiv na http://bandzone.cz/zdenekruzicka
0 xLajků: