1

Téma: Hartke VX 3500 větrák.

Ahoj,
Vlastním Kombo Hartke VX 3500
a mam takový problém, odmontoval jsem mřížku, která chrání ventilátor zesilovače u Hartke VX 3500, abych vyčistil větráček od nečistot. Po vyčištění větráčku jsem zjistil, že mi tam mřížka nejde zpět namontovat, pravděpodobně tam byly matičky, které po odmontování šroubku odpadly, ale žádné cinknutí jsem neslyšel, natož čtyřikrát zasebou . Na HF už jsme to trochu řešily http://hudebniforum.cz/komba-zesilovace … 31598.html zajímalo by mě jestli tam ty matičky opravdu byly, nebo jsem něco přehlédl...

0 xLajků:

2

Re: Hartke VX 3500 větrák.

Zdar, matičky tam určitě nejsou. Aspoň ne na mém VX. Pokud si dobře vzpomínám je tam takové plechové L s vyraženými 2 dírami se závitem. Ty L-ka jsou tam dvě na každé straně pro horní a dolní šroubek.

PS: "  Basa musí řečnovat ...  !!! "
Nějaká ta 5-ka ,nějaká ta 4-ka, nějaký ten Hartke:)
0 xLajků:

3

Hele a ten vetrak v sobe zavity nema? Tzn. Napolohovat tak aby jeho diry byly v ose s dirama kam strkas sroubky?

Jinak pokud neco vypadlo - > vyndat z komba a odendat vrchni plat a pak uz to vyesis rychle, kdyz tam uvidis co a a jak (v navodu tohle ROZHODNE popsany nebude). Imho to je ale jak popisuji vys - zavity jsou primo ve vetraku:)

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

4

Lka tam jsou, ale nechytaj se do nich šroubky, jako by v nich ten závyt nebyl.

0 xLajků:

5

Jestliže tam ty závity jsou, tak se tam ten šroub prostě musí chytit, teď večer už na tom nic montovat nebudu, zejtra na to kouknu a dám vědět jak jsem dopad.

0 xLajků:

6

Matičky tam nejsou, to vim jistě, nedávno jsem totiž čistil větrák u HAčka, což je stejnej zesik. Myslim, že tam je vytočenej závit do nějakýho plechu, kam se chytne šroub. Tak nějak si vzpomínám, že ten závit byl ale na takovým blbým místě, že jsem si to musel nějak podržet zevnitř, abych to taky mohl přišroubovat, takže já myslím, že budeš muset vymontovat zesik a zevnitř si to při šroubování podržet. Třeba se pletu, už přesně nevim, ale myslim si že to bude tak.

0 xLajků:

7

Vyřešeno, tu je zbytek.:  http://hudebniforum.cz/komba-zesilovace … 98-20.html

0 xLajků: