Re: Galerie pěkných kousků
Je ten P snímač na místě origo preclíka nebo je kvůli prostorovým možnostem blíž ke kobyle?
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků
Stránky Předchozí 1 … 62 63 64 65 66 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Je ten P snímač na místě origo preclíka nebo je kvůli prostorovým možnostem blíž ke kobyle?
takhle okometricky bych hádal, že "na svém místě" není žádnej z těch snímačů...
nee germán http://www.spearguitar.de/en/Basses
podle tohoto to vypadá, že je to Korea:
http://www.spearguitar.com/
podle tohoto to vypadá, že je to Korea:
http://www.spearguitar.com/
máš recht...
Další kousek ze skupiny "Ta je tak hnusná až se mi líbí".
Ty orientační značky, jak jsem pochopil, jsou díry skrz krk. Zajímavej nápad.
Další kousek ze skupiny "Ta je tak hnusná až se mi líbí".
Víc by jí slušel černý HW. Zajímavé ty průchozí poziční značky skrz celý krk, hm?!
Clapi na co hraje Magnus Rosén, bývalý člen Hammerfall, viděl jsem live a nevěřil. Dúkaz že se dá i vážná muzika hrát s hořícím srdcem. http://www.youtube.com/watch?v=PCas3vP5P8Y
Clapi na co hraje Magnus Rosén
15 sekund hledání: http://magnusrosen.tripod.com/setup.htm
keendy napsal:Clapi na co hraje Magnus Rosén
asi by stálo za úvahu že ten web je již starý a neaktuální, dřív než budeš příště reagovat přemýšlej, dělat blbce z jiných že neumějí hledat na webu zase není tak těžký ale chce to nejdřív přemýšlet.
dělat blbce z jiných že neumějí hledat na webu zase není tak těžký
Podle čeho tak soudíš? Já tam žádný dělání blbce nevidím, ty jo?
dřív než budeš příště reagovat přemýšlej, dělat blbce z jiných že neumějí hledat na webu zase není tak těžký
Poníženě se ti omlouvám.
Jenže jak to vidím já, tak na tom jak říkáš neaktuálním webu je napsané Washburn a to podle tebou postovaného videa souhlasí: http://www.washburn.com/products/basses/sh/ (je to minimálně podobný model - viz tvar hlavy). A chceš-li aktuální gear, tak je to dalších 15 sekund hledání pro nalezení http://felleniusmanagement.com/, kde v sekci "SPONSORS" je uveden Manne http://www.manne.com/eng/bassseries.htm. Takže kdo je tady blbec?
Aidamos napsal:keendy napsal:Clapi na co hraje Magnus Rosén
asi by stálo za úvahu že ten web je již starý a neaktuální, dřív než budeš příště reagovat přemýšlej, dělat blbce z jiných že neumějí hledat na webu zase není tak těžký ale chce to nejdřív přemýšlet.
yeaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
yeaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
Co tím chtěl básník říci?
krása
Sivčák neskutočný desing,len neviem či má krátku menzuru alebo zbytočne dlhe telo...čo tá medzera na kobylou?
Sivčák neskutočný desing,len neviem či má krátku menzuru alebo zbytočne dlhe telo...čo tá medzera na kobylou?
...jaká mezera?...nechápu.
...jaká mezera?...nechápu.
trochu moc nie?
Pedulla je kočka. Moje dávná tajná láska
Já si nemůžu pomoct,ale mě u něčeho podobnýho vždycky neskutečně zkazí celkovej dojem ta debilní plastová krytka na díru pro baterii...
Já si nemůžu pomoct,ale mě u něčeho podobnýho vždycky neskutečně zkazí celkovej dojem ta debilní plastová krytka na díru pro baterii...
....no a kam bys tu baterku chtěl dát? Ze zedu to přeci není vidět ne?
Sooguun napsal:Já si nemůžu pomoct,ale mě u něčeho podobnýho vždycky neskutečně zkazí celkovej dojem ta debilní plastová krytka na díru pro baterii...
....no a kam bys tu baterku chtěl dát?
Ze zedu to přeci není vidět ne?
ja osobne by som skor navrhoval vyrobit si nejaku krytku z dreva, ladiacu s telom tiez by mi na takej drahsej a hlavne rucne robenej base vadil taky hlupy detail
vyrobit si nejaku krytku z dreva, ladiacu s telom
která nepůjde pořádně otevřít... tohle je standardní ověřené řešení, které je zezadu, není vidět. Komu to vadí, doporučuju pasiv
....no a kam bys tu baterku chtěl dát? wink Ze zedu to přeci není vidět ne? smile
Hnedka pod tímhle je odpověď.
ja osobne by som skor navrhoval vyrobit si nejaku krytku z dreva, ladiacu s telom
Přesně tak:)
+1
Mám to úplně stejně. Stejně mi zničí dojem plastových poťáků na nějakém mahagonovým sendviči ze šesti vrstev..
Jinak koukněte třeba na fedeerův kryt elektroniky v jeho tématu, ten se přímo na podobný použití nabízí.
Já neříkám že to je špatný a chápu že tohle je asi nejpraktičtější řešení,ale mluvím jen o tý vizuální stránce. Prostě se na to podívám zepředu a je to krásná basa a pak zezadu mě ten plast úplně flákně do očí.
Nebo třeba ten plast něčím stříknout,ale to už si asi zase vymejšlim moc..:D
To m i přijde, jak když mi jednou před lety kamarád vyprávěl,...po 8 pivech a nějakých panácích, proč se rozešel se svou buchtou,..."ona píchala skvěle, ale já nemám rád zelenou a při tom užasným píchání mě ale nebavilo koukat do těch zelených očí".
Nebo třeba ten plast něčím stříknout,ale to už si asi zase vymejšlim moc..:D
...už vidím, jak bude ten kryt z nějaké stříknuté barvy od hraní ošoupanej a bude to vypadat ještě hůř než takhle.
Prostě ty kryty na ty baterky jsou řešený takto.
Z hlediska funkčnosti a spolehlivosti bych tam nic jinýho nechtěl.
To m i přijde, jak když mi jednou před lety kamarád vyprávěl,...po 8 pivech a nějakých panácích, proč se rozešel se svou buchtou,..."ona píchala skvěle, ale já nemám rád zelenou a při tom užasným píchání mě ale nebavilo koukat do těch zelených očí". roll
To je vůl... měl jí koupit čočky....:D
ja osobne by som skor navrhoval vyrobit si nejaku krytku z dreva, ladiacu s telom smile tiez by mi na takej drahsej a hlavne rucne robenej base vadil taky hlupy detail smile
To by mě zajímalo jak bys ten hlupy detail zaviral. Pokud si nekdy mel tuhle plastovou baterkovou sachtu tak vis o cem mluvim...
To m i přijde, jak když mi jednou před lety kamarád vyprávěl,...po 8 pivech a nějakých panácích, proč se rozešel se svou buchtou,..."ona píchala skvěle, ale já nemám rád zelenou a při tom užasným píchání mě ale nebavilo koukat do těch zelených očí".
věčnej problém ... mi zas na tý mý vadí brada ... tak jedině zezadu, no ...
Borci, napadá mě, jestli se k vám buchty netočí prdelí spíše z toho důvodu, že se během "akce" nechtějí dívat na ty vaše xichty?
Borci, napadá mě, jestli se k vám buchty netočí prdelí spíše z toho důvodu, že se během "akce" nechtějí dívat na ty vaše xichty? tongue
....nebo aby bylo víc místa na pupek
... mi zas na tý mý vadí brada ...
...a copak, má jí fousatou?
Třeba tady o tu basu (BeeBass Stinger) by sis ten svůj pupek, s ohledem na možnou penetraci, opírat nemohl...
FunkyMonk napsal:ja osobne by som skor navrhoval vyrobit si nejaku krytku z dreva, ladiacu s telom smile tiez by mi na takej drahsej a hlavne rucne robenej base vadil taky hlupy detail smile
To by mě zajímalo jak bys ten hlupy detail zaviral. Pokud si nekdy mel tuhle plastovou baterkovou sachtu tak vis o cem mluvim...
Na ATK mám tu plastovou krabičku a je ošklivá - MM dává na některý modely kovovej kryt, kterej se ovšem musí odšroubovat. To by mě nevadilo, na preclíku, kde mám aktivní Schalery taky musím odšroubovat celej zadní kryt. Protože měním baterku tak jednou za půl roku, i dýl, když si nevzpomenu, tak mě těch pár vteřin šroubování navíc nezabije.
Joko: Jaký máš ATK-áčko?Dyk tam byly vždy jen ty šroubovací krytky ne?
Čínská dvoustovka má krabičku.
...nojo,...to možná,...ty nový ATK 200 (už komplet čínský) moc neznám. Prý že to je nástupce ATK300 a díky tomu byly teď ATK300 ve výprodeji za 8900,-
....když ta ATK 200 stojí nějakých 8k, tak to by se vyplatilo sehnat ještě tu ATK 300 v té výprodejní slevě.
Nejsem si jistej, jestli budou ty dvoustovky zvukově srovnatelný.
Nemohl bys nahrát nějaký ukázky do vlákna o ATK-áčkách?...http://baskytara.com/forum/viewtopic.ph … 6&p=17
navrhoval vyrobit si nejaku krytku z dreva,
teoreticky by to šlo, to, co je z plastu, jde vyrobit i ze dřeva, dokonce by to mohlo i pružit. spíše by se tam udělal nějakej excentr, jakože vačka ... nebo petlička, na uzavírání ...
z designovýho (ideovýho) hlediska to ale zavrhuju .... považuju naopak ten protimluv černýho plastu (mozek, technika) a dřevěnýho korpusu (srdce, emoce) za správnej
Nevím nevím. Pokoušel jsem se pár podobných věcí ze dřeva udělat. Buď to dycky praskalo v létech, protože to bylo tenké, a nebo to bylo masivní, 2x větší než z plastu... Co ale chci každopádně udělat až se dostanu k další base je dřevěný kdyt kobylky
Co vy na to? Bachovci mě teda dostali Teda je tam pár detailů které bych prerobil ale jinak hezký.
http://www.bachmusik.com/bach-brbb-2r-mjbs_p1772
Co vy na to? Bachovci mě teda dostali
Teda je tam pár detailů které bych prerobil ale jinak hezký.
...no jestli to ještě taky hraje...??
Moje zkušenost je že i Dimaverka hraje když se jí dá trocha lásky
Moje zkušenost je že i Dimaverka hraje když se jí dá trocha lásky wink
tak v tom případě musíš bejt milovník něco jako Cassanova na steroidech
Moje zkušenost je že i Dimaverka hraje když se jí dá trocha lásky
Jojo, dá se hrát i na šňůru od prádla nataženou mezi klepačema.
...akorát to teda stojí za hovno
Trocha lásky = trocha truhlařiny a elektrikařiny, to je celý
Dimaverky jsou určením hobby kytary, nedá se z nich udělat profi nástroj do kterého se klepe 10 hodin denně. Ale dají se složit tak aby ladily,byly pohodlné a hrály dobře.
BaCH jsem měl taky donedávna za aušus, ale vidím že se snaží dělat pěkné věci, možná i na poměr výkon/cena kvalitní. Vím že to není uplně vypovídající, nicméně na Ytyčce jsou zvukové ukázky BaCHů jak to říct . . . "motivující"
Trocha lásky = trocha truhlařiny a elektrikařiny, to je celý Dimaverky jsou určením hobby kytary, nedá se z nich udělat profi nástroj do kterého se klepe 10 hodin denně. Ale dají se složit tak aby ladily,byly pohodlné a hrály dobře.
Připomínáš mi vynálezce popcornu (verze v Zeměploše), který říkal, že když se popcorn osolí a polije máslem, chutná jako slané máslo
Pánové, pánové, plná stránka keců a vobrásky dva. Tak aspoň jeden fendří kastmšop:
Pěknej oproti tomu černýmu bastlu docela změna...
Co vy na to? Bachovci mě teda dostali Teda je tam pár detailů které bych prerobil ale jinak hezký.
mě osobně se to nelíbi,připadne mě to jako parodie
Co vy na to? Bachovci mě teda dostali
Teda je tam pár detailů které bych prerobil ale jinak hezký.
basa je nádherná, jen korpus bych udělal z něčeho jinýho ...
který říkal, že když se popcorn osolí a polije máslem, chutná jako slané máslo
Ale jó, já ten Dimavery a Stagg hate chápu, jsou to prvoplánově nástroje vyráběné hlavně pro zisk a výrobní šlendrián se ani nesnaží maskovat. To ale nemění nic na mém názoru že z toho jde udělat dobrý nástroj.
basa je nádherná, jen korpus bych udělal z něčeho jinýho
A nevíš co je zač to caroline wood? Google našel akorát fotky štětek
Třeba tvrdostí bys to mohl k něčemu přirovnat?
FunkyMonk napsal:ja osobne by som skor navrhoval vyrobit si nejaku krytku z dreva, ladiacu s telom smile tiez by mi na takej drahsej a hlavne rucne robenej base vadil taky hlupy detail smile
presne ako tu uz bolo pisane, prisrobovanim......
Akozto na W menim baterku raz za uhorsky rok, tak by mi to ani nevadilo. Ked som mal staru fokusku tak som tiez kvoli baterke musel odsrobovavat cely zadny kryt a baterku vybrat spomedzi kablov elektroniky....
pripadne myslm ze pre nejake spolocnosti by nebol problem vyrobit dreveny kryt, ktory by sa uzatvaral podobne ako ten klasicky plastovy.
UR: zajímavý snímače, ale jinak o vlákno vedle.
pokus číslo 2 ... min. zajímavá basa ... nejlepčí je ten AZT snímač
....to je stejnej snímač jak v ATK300?
A nevíš co je zač to caroline wood?
Caroline nevim, ale Carolena používal Warwick na Streamer std
Caroline bude asi překlep, Carolena je tvrdší odrůda borovice
presne ako tu uz bolo pisane, prisrobovanim......
Akozto na W menim baterku raz za uhorsky rok, tak by mi to ani nevadilo. Ked som mal staru fokusku tak som tiez kvoli baterke musel odsrobovavat cely zadny kryt a baterku vybrat spomedzi kablov elektroniky.... roll
pripadne myslm ze pre nejake spolocnosti by nebol problem vyrobit dreveny kryt, ktory by sa uzatvaral podobne ako ten klasicky plastovy. wink
No tak jasně, ale to ztrácí úplně tu výhodu toho že más malou šachtu= víc dřeva a dosažitelnou bez šroubováku. Udělat ten patentní "gotoh" ze dřeva je podle mě nemožné, bylo by to prostě moc křehké. Ono se často přes parádičky a různé předpojatosti zapomíná na to, že to je nástroj tedy něco co slouží určitému účelu. Ergonomie je důležitá. Pokud jde něco udělat z plastu, tak, že to funguje spolehlivěji, jednodušeji a účelněji, tak proč z toho dělat celodřevěnou voňavku... to je můj pohled na věc. Samozřejmě, chápu, že pro někoho je ten vzhled důležitější a nic nenamítám..... celá ta reakce byla o tom, že to podle mě gotoh (ktrý původně tyhle baterkové šachty navrhnul) udělal moc dobře.... moc prostoru pro vylepšení nevidím
tahle barva se mi na MM moc líbí...
Ten černej Maruszczyk je fakt krásnej. Miluju červený hmatníky :-)
Caroline bude asi překlep, Carolena je tvrdší odrůda borovice
Díky za objasnění, opravdu jsem to nemohl najít.
A co tahle? Odpoledne jsem na ni klikl a doteď to nemůžu vyhnat z hlavy. Prostě supr nápad - nabarvit komplet basu kromě hlavy.
pokus číslo 2 ... min. zajímavá basa ... nejlepčí je ten ATK snímač
![]()
tuto mali u nas v Made dlhe roky, par krat som si na tom zahral a nebolo to nic moc, vzdy som mal pocit ze sa mi ta basa zlomi v rukach zvukovo to tiez nebolo nijak oslnive
tahle barva se mi na MM moc líbí...
Moc pěkný ;-)
Nejvíc žeru tohle:
skoda toho polena uplne v pravo, co tam przni to foto
tak, tak měla tam viset YamahaTRB pořádný sendvič tělo, aktivka a šest strun !!
Aidamos napsal:
no jo, fakt to není tak hezké jak ty zbývající 4, ty jsou fakt hezké, ale něco musí mít taky na hraní, žejo :-D
ale něco musí mít taky na hraní, žejo :-D
celkom pekne kusky
co tohle? už to tu někde je? já na to dnes náhodou narazil prvně ...
co tohle? už to tu někde je?
Tohle ne-e, a jestli jo, tak maximálně o téma vedle
co tohle? už to tu někde je? já na to dnes náhodou narazil prvně ...
warwicky jsou great ale ty ceny!!
Radúz napsal:co tohle? už to tu někde je? já na to dnes náhodou narazil prvně ...
warwicky jsou great ale ty ceny!!
Stoja za tu cenu
Pokial nepocitam niektore podpisove kusky za 5000 eur .......
Asi už tu byla, ale já z ní pořád uchcávam. Custom shop pro basáka z Meshuggah
Stoja za tu cenu
.. jo jsou to poctivé nástroje, hlavně ty starší modely made in germany
.. kůrnik to je nářez, ten široký broad neck, vypadá to jako nějáká zbraň, krásná povrchovka !!!
Godsmacker: Oho ta kombinace! Barva a struktura dřev je nádherná...ale ten doplphin tvar se mi moc nelíbí
Jop, presne tuto istu som tu daval do nejakeho vlakna o Warwickoch..... krasa
Hodně se mi líbí barevně hlava, jak je vidět na té fotce. Široký krk je IMHO u solidní pětky prostě nutnost
Fešanda.
Jen si vybrat.
No, vybral bych si toho oranžovýho jazze nahoře vpravo.
Jen si vybrat.
Já bych si s dovolením také vzal
Nejdřív mi kamarádka ukáže svoje nové prádlo se Star Wars tématikou a teď tohle.
Nejdřív mi kamarádka ukáže svoje nové prádlo se Star Wars tématikou a teď tohle. big_smile
Chewbaca kalhotky ?
Jen si vybrat.
.. já bych s dovolením toho jazz a toho prcla
Tenhle žlutej s lipstickama taky není zlej, co Bezhlavče?
Jen si vybrat.
Jednu z těch dvou vpravo. Spíš asi tu spodní.
art napsal:Nejdřív mi kamarádka ukáže svoje nové prádlo se Star Wars tématikou a teď tohle. big_smile
Chewbaca kalhotky ?
Samozřejmě bych byl radši za obleček princezny Lei, ale to bych už chtěl moc
Bylo to něco jako tohle
(aby to nebylo moc OT, tak tohle je kus pěkného kusu )
Tenhle žlutej s lipstickama taky není zlej, co Bezhlavče?
trosku moc zlata na muj vkus ja radsi nebo mezi bananem a mandarinkou
ja bych chtel ten vo vo vobrazek nad krbem...
Stránky Předchozí 1 … 62 63 64 65 66 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků