1

Téma: Steinbergruv syndrom zvuku padel

Tak pratele, musim se vam sverit s osklivou nemoci ktera mne postihla. S rozsirivanim sbirky bas sem dospel k nazoru ze vsechny basy krom padel nesrozumiteln huhlaj big_smile. Zajimavy je ze nasucho nepo prez multak do sluchatek to nepozoruju... ale jakmile zapnu libovolnou "normalni" basu do aparatu pride mi ze mi nekdo hodil prez bednu perovou duchnu. Neco z toho muze na svedomi ta NY804, ktera je pomerna nabasovana, ale i na uprdenym a urvanym Soundelirium UL12 je to znat...
Asi uz budu muset do smrti hrat zavodne jen na padla...

Zajimavi je ze nejmensi byl ten rozdil s Epi LP, ale tobude as tim ze to ma taky emg selecty a maly telo z lipy, ktera jak Woody rek nehraje..
U vintage preclu a telat mne to neprekvapilo, u ex-kureci JB uz trosku jo, ale u rica a musicmastera sem to moc necekal ty maj prez multak suchej a prdlavej zvuk ale prez apec mi to prislo dobry tak na retro 60. reggae nebo soul... coz teda neni spatnej zvuk, ale do kouli se to moc nehodi..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

2

Re: Steinbergruv syndrom zvuku padel

mě to připadá logický, pádla nemaj fakticky tělo, zvuk je tenkej = velmi konkrétní

0 xLajků:

3

deafslap napsal:

mě to připadá logický, pádla nemaj fakticky tělo, zvuk je tenkej = velmi konkrétní

to mne taky big_smile ale necekal sem ten rozdil az takovej.. hlavne mne prekvapuje ten rozdil prez apec a bednu a prez multak do sluchatek.. smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

4

sluchátka asi na tý frekvenci kde to cítíš jako huhlání už moc nehrajou smile

0 xLajků:

5 Naposledy upravil: Lukáš (03. 03. 2012 18.39:31)

deafslap napsal:

sluchátka asi na tý frekvenci kde to cítíš jako huhlání už moc nehrajou

Vidím to stejně smile Já když si nahraju svou mizernou basu do kompu, tak teda hned poznám, že hraje mizerně a ani ji nemusím zapojovat do komba big_smile

0 xLajků: