Téma: Jakou mám zvolit vhodnou kvalitní aparaturu?
Zdravím, chtěl jsem se poradit o volbě vhodné aparatury. Jako první kombo na doma jsem si pořídil Hartke asi 20w a později na vystupování v menších klubech (XT3, Modrá vopice, Kain,...) jsem si koupil Galliena Blackline 110, což je 70w a myslel jsem si, že mi bude stačit. S kapelama, se kterýma jsem hrál mi to také na koncertech nějakou dobu vyhovovalo. V současnosti však hraju s o hodně lepší kapelou, která si na zvuku a kvalitě nechává hodně záležet. Kytarista hraje na hlavu asi 150w a jako box má marshalla 250w, ale chce si pořizovat něco lepšího. Takže bych si rád taky obstaral zesilovač + box, obojí alespoň 200w. (Nebo jak je to ideální? Box by měl mít větší výkon? Takže třeba hlava 150w + box 200w, nebo 200w+250w?) Nebo jakou kombinaci bych měl zvolit? Máte nějaké návrhy a zkušenosti s kvalitníma značkama a vhodnýma sestavama? Do té sestavy, bych nechtěl moc investovat, určitě do 10ti tisíc, ideálně do 7 tísíc. Takže je asi lepší řešení koupit něco z druhé ruky, že? Také mě napadlo použít toho galliena 70w jako hlavu a koupit si k tomu box třeba 200w. To by ale asi nebyl zvuk příliš kvalitní. Napište mi prosím nějaké návrhy a rady. Děkuji moc.
bandzone profil: http://bandzone.cz/fan/tashi