Téma: Návrat dinosaurov
Po dlhom váhaní som sa osmelil predhodiť kritike výtvor našej virtuálnej kapely. Virtuálnej preto, lebo kým ja som v Prahe, kamarát gitarista žije v Prešove. Kedysi pradávno sme na gymnáziu hrávali spolu v amatérskej kapele, potom každý skončil niekde inde, vyše 30 rokov sme sa nevideli ani nikto z nás nerobili muziku. Pred asi tromi rokmi sme sa zase skontaktovali a nadviazali na pretrhnuté nite.
Nahrávanie sa deje tak, že jeden nahrá svoje stopy, pošle ich druhému a ten k nim nahrá svoje. Naše "štúdio" je domáce PC, nejaké krabičky a Cubase LE. Táto skladba je nami do gitarovej podoby upravené Concerto in D od Collegium Musicum, poťažmo Haydna. Bicie som vyrobil v Beatcrafte, basu nahral cez TonePort UX2 (pridané simulácie Hiwatt 200 a Ampeg 810, aby to teda malo trochu Frešovský zvuk ), gitary kamarát nahrával cez Zoom G2.1.
Nahrávka ešte nie je definitívna, keby niekto štúdiovo skúsenejší mal dobré rady, nápady, čo a ako prípadne vylepšiť (v rámci našich možností) na zvuku a pod., rád sa nechám inšpirovať.