1 Naposledy upravil: mareshak (19. 12. 2011 08.29:46)

Téma: Přivrtání krytu snímače JB

Ahojte,
máte někdo zkušenost a přiděláváním krytu snímače na JB? Myslítě, že by mohl být jiný způsob něž vrtání?
Nechce se mi do basy vrtat. Nezkoušel někdo třebas nějaké fotokompozitum nebo tak něco?
Dík za každou radu

0 xLajků:

2

Re: Přivrtání krytu snímače JB

mareshak napsal:

Nechce se mi do basy vrtat

origo JB ´70 tam ale dírky mít má!!! a dírka se dá pak krááááááááásně zatmelit, zbyl by jen puntík v barvě kytary ... piha ....  big_smile

všechna sláva polní tráva, dříve maršály a džezbas, dneska korejský ememky ... hudba nejni o ceně nástrojů
nesnášim ty, co nemaj rádi woodyho ;-)
0 xLajků:

3

woody napsal:
mareshak napsal:

Nechce se mi do basy vrtat

origo JB ´70 tam ale dírky mít má!!! a dírka se dá pak krááááááááásně zatmelit, zbyl by jen puntík v barvě kytary ... piha ....  big_smile

je to´70 MIM, diry nejsou sad

0 xLajků:

4

mareshak napsal:

je to´70 MIM, diry nejsou

nojo, můj ´70 díry a kryty měl .... a byl kráááásnej!!!
dyk to je fuk ...
kytara je stroj na hudbu ...
naopak ... pořádně do ní vrtej, šroubuj, tahej ji kde všude, mlať do ní, netahej jí v kufru, jen v gigbagy, uraž jí kolíky, nahraď jinejma, ošoupej ji ... k čemu jinýmu ji máš?
do vitríny?

všechna sláva polní tráva, dříve maršály a džezbas, dneska korejský ememky ... hudba nejni o ceně nástrojů
0 xLajků:

5

woody napsal:
mareshak napsal:

je to´70 MIM, diry nejsou

nojo, můj ´70 díry a kryty měl .... a byl kráááásnej!!!
dyk to je fuk ...
naopak ... pořádně do ní vrtej, šroubuj, tahej ji kde všude, mlať do ní, netahej jí v kufru, jen v gigbagy, uraž jí kolíky, nahraď jinejma, ošoupej ji ... k čemu jinýmu ji máš?
do vitríny?

No o tom to není, prostě si jí važím, dlouho jsem na ní škudlil. Jak bych to řekl, spíš jsem tak nějak finančně omezen big_smile

0 xLajků:

6

Nějakou hodně tenkou oboustranou lepící páskou  wink
Ale podle mě je to pitomost. Chci kryt -> vyvrtám díry, basta.

0 xLajků:

7

mareshak napsal:

No o tom to není, prostě si jí važím, dlouho jsem na ní škudlil. Jak bych to řekl, spíš jsem tak nějak finančně omezen

já ti nerozumím ... ty snad spekuluješ o tom, že tu kytaru jednoho dne dobře prodáš ... a že by ten puntík či dírka snižovaly cenu?
to ale nemá cenu ... nástroj je na hraní ... na používání ... pokud ji chceš výhodně prodat, prodej ji hned ... pokud chceš hrát, tak hraj a zapomeň, kolik stála ... vážit si nástroje je nesmysl ... je to mrtvola, nemá duši a city ... ta kytara na tebe sere, to není partner ...
normální cena jakéhokoliv výrobku je asi třetina prodejní ceny na krámě (pomiňme teď spekulace a šeredně předražené věci) ... standardní obchod takhle funguje ... tedy každá kytara dejme tomu za 24.000 má cenu 8.000 ... a to již v okamžiku koupě ... za tuto cenu ji vždy prodáš a dál ta cena nikdy neklesne, neboť nebude možné ji (tu samou) vyrobit levnějš ...

0 xLajků:

8

UR napsal:

Nějakou hodně tenkou oboustranou lepící páskou  wink
Ale podle mě je to pitomost. Chci kryt -> vyvrtám díry, basta.

Ok, bude se vrtat a hotovo

0 xLajků:

9

mareshak napsal:

Hlavně před tím, než budeš vrtat, ten kryt lehce a s citem prohni do obloučku... pokud nemá kryt prohnutí a je rovnej, můžou do něj struny při hře zespoda narážet...

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

10

mareshak napsal:

No o tom to není, prostě si jí važím, dlouho jsem na ní škudlil.

To Ti schvaluju. Mám to stejně. Já si věcí vážím a dávám na ně pozor, tím spíš na nástroj.

woody napsal:

vážit si nástroje je nesmysl ...

Nesouhlas.

woody napsal:

je to mrtvola, nemá duši a city ... ta kytara na tebe sere, to není partner ...

Důrazný nesouhlas. Možná nemá city, o duši se můžeme dohadovat. Ty máš duši? Jsi si jistý? Už někdo někde nějakou duši viděl? A to nemyslím tu gumovou. Ale každopádně nástroj je pro mě partner.

woody napsal:

normální cena jakéhokoliv výrobku je asi třetina prodejní ceny na krámě

Tady už můžeme polemizovat, já bych to zvednul minimálně na 1/2 až na 2/3 v případě nástroje.

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

11

Ehm, nechci ti to nabourávat, ale myslím, že bereš vážně to, z čeho si woody dělá tak trochu prdelky  big_smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

12

woody napsal:
mareshak napsal:

No o tom to není, prostě si jí važím, dlouho jsem na ní škudlil. Jak bych to řekl, spíš jsem tak nějak finančně omezen

já ti nerozumím ... ty snad spekuluješ o tom, že tu kytaru jednoho dne dobře prodáš ... a že by ten puntík či dírka snižovaly cenu?
to ale nemá cenu ... nástroj je na hraní ... na používání ... pokud ji chceš výhodně prodat, prodej ji hned ... pokud chceš hrát, tak hraj a zapomeň, kolik stála ... vážit si nástroje je nesmysl ... je to mrtvola, nemá duši a city ... ta kytara na tebe sere, to není partner ...
normální cena jakéhokoliv výrobku je asi třetina prodejní ceny na krámě (pomiňme teď spekulace a šeredně předražené věci) ... standardní obchod takhle funguje ... tedy každá kytara dejme tomu za 24.000 má cenu 8.000 ... a to již v okamžiku koupě ... za tuto cenu ji vždy prodáš a dál ta cena nikdy neklesne, neboť nebude možné ji (tu samou) vyrobit levnějš ...

Mno o prodeji tu nikdo nemluvil, ... ...
Asi máš jiný hodnoty,  když napíšeš, že je nesmysl vážit si nástroje.

0 xLajků:

13

mikulik napsal:
mareshak napsal:

Hlavně před tím, než budeš vrtat, ten kryt lehce a s citem prohni do obloučku... pokud nemá kryt prohnutí a je rovnej, můžou do něj struny při hře zespoda narážet...

Napřed ozkoušim, díkes :-)

0 xLajků:

14

Aidamos napsal:

Tady už můžeme polemizovat, já bych to zvednul minimálně na 1/2 až na 2/3 v případě nástroje.

polemika nemá cenu ... středoevropský standard je asi trojnásobek (u evropských výrobků), v americe je rozpětí vyšší, ale výsledná cena nižší, díky větší efektivitě a prostě vícero vložené práce, co se týče obchodu s čínou, jsme na pěti až desetinásobcích výrobní ceny, to ale z hlediska investice je nanic, nikdo ti ty peníze prostě nedá ...

0 xLajků:

15

párkrát jsem to dělal, neboj se toho a na díry sere pes, mají tam být smile

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

16

Fender Road Worn má díry od výroby všude možně, je omlácenej tak, že některý provádění relicu při výrobě, bych vidět nechtěl, a hraje to fajn. Už se mě ta omšelá domlácená věc začala i líbit....  lol

0 xLajků:

17

woody napsal:

... vážit si nástroje je nesmysl ...

ty woody, nech si pls ty moudra do nejakych pindacich vlaken, pochop, ze ne kazdy je zvedavy ve vecnem vlakne na tvoje zasadni vseobimajici pravdy, he? ďýk

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

18

woody napsal:

dyk to je fuk ...
do vitríny?

Tak si zrakvi svoje křápy za litra big_smile

woody napsal:

polemika nemá cenu ... středoevropský standard je asi trojnásobek ....

tak vony ty hezký basy sou holt dražší, ale pokaď si je všichni omlátíme, můžeme tim něco změnit! big_smile

Aguilar a německý Warwicky..
0 xLajků: