Téma: dean edge 4
zdravím chtěl bych vědět vaše názory na dean edge 4 kvalita cena? silně o ní přemýšlím mají ji u Houdka za 9440 Kč. Díky za vaše odpovědi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » dean edge 4
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
zdravím chtěl bych vědět vaše názory na dean edge 4 kvalita cena? silně o ní přemýšlím mají ji u Houdka za 9440 Kč. Díky za vaše odpovědi
hezký, příjemnej krk - ouzkej a placatej, pěknej zvuk, takovej plnej, aktivka funguje..
transparent black vypadá dobře
edge 4 fretless je taky super
nevzpomínam si na jinej novej nástroj do 10k ze kterýho bych měl celkově dobrej pocit
ale já bych si koupil edge pro, s průběžnym krkem a mono kobylou
nska sem koukal, že deany sou zlevněný, ta edge 4 stojí asi 7.100,-
mono kobylou
Nebyla by lepší stereo kobyla, ať to má pořádný koule?
Souhlasím s olafem, za ty prachy je to myslím dobrej kauf.
ta edge pro 5 je teď za 13500,-
na muj vkus má dost širokej hmatník, sem zvyklej na tu ibanezu.. nebo spíš sem byl, co je doma jack sem jí snad neměl v ruce
Na bazáči se už dlóuho válí tři těla na Edge od Dean. Asi nějaké přebytky z Hořovic. Kolik byste za to dali?
Záleží na stavu a vybavení (nulťák, pražce, kryt elektroniky), ale jestli pořád chce svoji cenu 4900,- tak se ani nedivím, že je pořád má. Starý kuřecí židák by asi víc jak 3k nedal, protože bude ještě potřeba pěkná sumička zainvestovat v podobě hardwaru a snímačů. No a když se to posčítá, tak už je člověk na ceně hotových bas, které nebudou horší.
Já se mu chystám nabídnout tak dva tisíce. Zkusím ho. Ale v pátek a po obědě až bude v dobrém rozmaru
HW je drahej a když přičtu ten blind že nevím co výztuha, kde to leželo . . . je mi i tohle moc. Když se složené Dean Edge prodávají za devět, pět tisíc za tělo je crazy Jo za všechny tři by to šlo . . .
ale jestli pořád chce svoji cenu 4900,- tak se ani nedivím, že je pořád má
Hele já bych to za to taky asi nedal, ale na druhou stranu ten jasan a javor taky něco stojí a tenhle lak (polyester) tě pod 2000 Kč taky nikdo neudělá. Já bych si za cca 5 tisíc radši nakoupil svoje dřevo a udělal si vše sám... Takže zas tak šíleně přepálená ta cena nejni, ale otázka je za kolik to odkoupil on, ale víc jak ty 2 tis. to nebylo si myslim.
jasan a javor taky něco stojí a tenhle lak (polyester) tě pod 2000 Kč taky nikdo neudělá
O tom žádná, ale je to jak když kupuješ cokoliv nehotovýho, třebaže je to nový nebo aspoň "jako nový". Tu cenu to pak zkrátka nemá, protože je s tím ještě kopec práce a dalších investic.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » dean edge 4