1

Téma: pochybnosti kol firmy Fokus

hoj,
Četl jsem celkem pochvalné recenze na basy fi. Fokus. Firmu jsem našel na internetu na stránkách www.fokus-h.cz a pak na stránkách www.guitars-fokus.cz. Ale ejhle když jsem zavolal na tu první se sídlem v Třebíči, řekli mi, že oni jsou ta původní firma. Pak jsem zavolal na tu druhou se sídlem ve Valašskym Meziříčí a tam tvrdili, že jejich šéf tu značku vymyslel. Sranda co? Která je ta pravá, originální?

0 xLajků:

2

Re: pochybnosti kol firmy Fokus

mno tak obě sou "originální" protože on nikdo přesně kromě nich neví co se stalo prostě se jedna firma rozdělila na dvě frakce no a ty si vzájemně konkurujou, zboží je podle mýho stejná korea akorát jedno se menuje fokus-h a druhý fokus  nebo fade nebo blejt big_smile či co....a pro nás přineslo rozdělení firmy jen zlevnění modelů v rámci vzájemné konkurence...kytary osu na dobrý urpvni jen holt sou takový uplně neseřízený a po koupi to asi chce navštívit kytaráře který to za mrzký peníz dá do pořádku

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3

ajaj tak to je pro mne svízelná situace. Nemáte tedy tip jakou koupit slušnou basu do začátku? Hlavně spolehlivou. Zatím si nechávám v záloze Ibanez GSR200L, jenže nevim, jak je to u ní s poměrem kvalita/cena

0 xLajků:

4

Zkus projet historii sekce Baskytara a uvidíš, že leccos zajímavýho najdeš. Pro začátek mrkni třeba semhle:
http://www.forum.baskytara.com/viewtopic.php?id=895

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

5

Fokus zakládali tuším dva společníci...každej si pak udělal svoji firmu, takže originol neni nic...

Jinak Fokus H je korea stoprocentně, ale s Fokusem spolupracuje kytarář Aleš Vychodil (avbasses) a maj poměrně pestrou nabídku...

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

6

Jenich napsal:

Fokus zakládali tuším dva společníci...každej si pak udělal svoji firmu, takže originol neni nic...

Jinak Fokus H je korea stoprocentně, ale s Fokusem spolupracuje kytarář Aleš Vychodil (avbasses) a maj poměrně pestrou nabídku...

ta spolupráce je v rozměru toho že když chceš nějakou uprávu tak tě pošlou za AV basses pochybuju že by AV spojoval svoje jméno s fokusem přeci jen jeho nástroje sou trošku jiná kategorie....

0 xLajků:

7

Kubš napsal:
Jenich napsal:

ta spolupráce je v rozměru toho že když chceš nějakou uprávu tak tě pošlou za AV basses pochybuju že by AV spojoval svoje jméno s fokusem přeci jen jeho nástroje sou trošku jiná kategorie....

no já nevim...já bych řekl, že možná dělá i ty nový modely, ale nevyznám se v tom, takže můžeš mít klidně pravdu...

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

8

mají prodejnu i ve Velkém Mezíříčí dost na výběr sám jsem něco vyzkoušel ale je to kus od kusu jiný nástroj.

Spector NS 5 CR, GK 1001 - 90's Style jak ta kapela RHCP, Symetrix, H&K BC410H
Jolča Jantar 4
0 xLajků:

9

grampa napsal:

mají prodejnu i ve Velkém Mezíříčí dost na výběr sám jsem něco vyzkoušel ale je to kus od kusu jiný nástroj.

souhlas souhlas souhlas

0 xLajků: