Téma: Hartke 4.5XL basový box
Zdravim vsechny, uvazuji o koupi tohoto boxu. Jaky mate nazor na tento box a vubec na tuto znacku? Nekdo tvrdi dobre, nekdo zase sracka...dikec
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Hartke 4.5XL basový box
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravim vsechny, uvazuji o koupi tohoto boxu. Jaky mate nazor na tento box a vubec na tuto znacku? Nekdo tvrdi dobre, nekdo zase sracka...dikec
co víc říct za ty prachy to asi bude dobrý ono sračka to je proti mesa boogie nebo aguilaru ale oproti low endu jako je behringer to zas bude mazec.....
Ja bych se toho nebal, po vyzkouseni. Hlinikovy repraky maj charakteristicky zvuk, nemusi se to kazdymu libit. Ale jinak proc ne. jinak, hral sem na Aquilar, a nelibilo se mi to ani trochu, tyhle veci sou vazne hodne subjektivni.
No, já ho teď mám, a hodně se mi líbí.
Vono, je to hodně věc vkusu, ale myslím, že dost dobrá bednička. Většina lidí, co tady Hartke kritizujou nemají se sérií XL asi ani moc zkušeností...
I když, taky měl nějaký mouchy, ale vo tom sem tady psal jinde.
Stačí si to tady projít...
Vono, horší série (transporter) už se mi taky moc nelíbí i když taky není až tak špatná, a série VX už je naprostej vietnamskej šit...
já hrlá na A35 a v pohodě...
Chajdo, na jaky styl si myslis, ze je dobry,kdyz jej vlastnis...
no původně to bylo vyrobený pro metalisty z '80
Vono, horší série (transporter) už se mi taky moc nelíbí i když taky není až tak špatná, a série VX už je naprostej vietnamskej šit...
Víš co Sašo? Běž do p*dele...:)
no původně to bylo vyrobený pro metalisty z '80
nehrál na to pistorius
Hrál...
Nemám čas, napíšu později...
Zdravim!
Nemáte někdo zkušenost s multiefektem Digitech NBX 3? Nebo, nedokážete to někdo srovnat s Boss GT 6B? Díky
no, já hlavně myslim, že seš ve špatným vlákně
Já nemyslím, že by to bylo vo stylu...
Dyž se ti zvuk líbí, tak už je jedno, co hraješ.
Já z něj dostanu všechno, co potřebuju( Funky, jazz, blues, rock), metal nehraju, tak nevím, ale dá se z něj dostat vopravdu hodně, i když je to hlavně v prstech...
Jinak zvuk má opravdu průraznej.(na zkoušce -volume na 1,5 a slyším se dokonale) I přez ostatní hluk je schopnej protlačit si to svý...
Nějaký super basy z něj ale nedostaneš. Repráky maj docela malou výchylku, takže je hodně nestředovanej, ale má neskutečnej attack díky velkejm magnetům.
Měl ale i mouchy, ale o těch sem psal jinde...
Jinak za ty prachy naprostá spokojenost.(13500,-) HE HE HE!!!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Hartke 4.5XL basový box