Téma: Fender X Warwick/ Basa sólo X v kapele
To mne pripomina rozhovor s tiskovim mluvcim nejmenovaneho pivovaru kde hovoril tam o Gambrinusu jako o chutovem etalonu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Fender X Warwick/ Basa sólo X v kapele
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
To mne pripomina rozhovor s tiskovim mluvcim nejmenovaneho pivovaru kde hovoril tam o Gambrinusu jako o chutovem etalonu
hovoril tam o Gambrinusu jako o chutovem etalonu
... chcanek
co hur ja ten etalon i ochutnal, skutecne chutna jako etanol, patrne tedy slo jen o tiskovou chybu
notak, nenávážejte se do našeho piva (no jo, je to hnus, ale já sem vlastenec )
Hoši klídek! W je uplne ina basa ako Fender a porovnavat je dost nespravne.Basy maju totalne odlisny charakter a je len na jednotlivom hracovi co sa mu viac paci a co mu viac sedi.Ja som sa rozhodol pre W a nelutujem.Mne zvuk a charakter basy viac vyhovuje ako fendrove tipy.. Kazdy nastroj je o dreve a spracovani.. Myslim ze nemecke W je na tom fakt dost dobre.. za svoju karieru som vystriedal dost nastrojov a jediny mimo W ma oslovil MM stingray mojho kamarata. (ked nepocitam ultra hi-end Fodera dalsieho priatela).
Tu je skor otazka ci tie Fendre ktore su momentalne v ponuke su naozaj dobre.. Moj dalsi priatel (velky fanatik do Fendru)tvrdi ze ak chces mat naozaj fendrovsky zvuk musis si kupit Laaklanda,Sadowsky alebo Sanderg.. Na poslednom Muzic Messe vo Frankfurte som sa osobne o tom presvedcil.. A Sanberg ma velmi milo prekvapil..
Vyber nastroja je vec vkusu,finacnych moznosti a levelu ktory chcete dosiahnut.......
oni prostě ty fendery nejsou tak sexy bez kapely
Ještě jednou milionový poznatek bratra Kubše, přátelé.
Kubš napsal:oni prostě ty fendery nejsou tak sexy bez kapely
Ještě jednou milionový poznatek bratra Kubše, přátelé.
má pravdu, kluk jeden...
[quote=
[quote=
[quote=
Tady soudruzi z Fender& spol. zaspali
asi tak nějak měl jsem jazzbass v cenový relaci mé Corvetty a W je prostě vyspělejší ve všech směrech.Kdo myslí že kecám tak nikdy nedržel poctivý W v rukách.
Imo geniální nástroj.
vyčkej času
celkem hnusná Ale hrát to asi hraje. Mě ty jejich pidi těla nějak nesedí no
asi tak nějak měl jsem jazzbass v cenový relaci mé Corvetty a W je prostě vyspělejší ve všech směrech.Kdo myslí že kecám tak nikdy nedržel poctivý W v rukách
určitě nekecáš, kdysi sem měl kurvettu std. v baheňáku, moc super stroj, i když HW a snímadla už ošidili
nedokážu srovnat např. s JB od fenderu - prostě si na to netroufnu....
celkem hnusná Ale hrát to asi hraje. Mě ty jejich pidi těla nějak nesedí no
pche...
Thumba fakt snesu, RIP paul gray...ten to peklil
[quote=
jak majitelé všelijakých napodobenin JB šijou do Fendera
bohužel to bylo origo USA Ale jestli jsem koupil napodobeninu tak tím pádem si u mě Leo Fender velký mínus
Přiznám se , že když jsem začal cca před 2lety uvažovat o lepčím nástroji, čekoval jsem toho warwa až na posledním místě po MM, K. Smith, Fodeře aj. v přímém srovnání. Spíš jsem ho vzal do ruky formálně, s předpokladem : " aha, jo prubnu i tu podivnou německou kytaru". Chyba lávky, o to větší překvapení. - hned se mi zadřel pod kůži. O JB/ PB se v téhle kategorii fakt nemá cenu bavit- to jsou jiný nástroje. Říkám jen- spíš jako postesk, že frnda bohužel v kategorii špičkových moderních kytar nemá co nabídnout.
čekoval jsem toho warwa až na posledním místě po MM, K. Smith, Fodeře aj. v přímém srovnání. Spíš jsem ho vzal do ruky formálně, s předpokladem : " aha, jo prubnu i tu podivnou německou kytaru". Chyba lávky, o to větší překvapení. - hned se mi zadřel pod kůži
když sem chtěl vyměnit Fendera tak takhle nějak to bylo aji u mě..................nu dobře zkusím toho němčoura.jak říkáš chyba lávky
Chyba lávky, o to větší překvapení. - hned se mi zadřel pod kůži. O JB/ PB se v téhle kategorii fakt nemá cenu bavit- to jsou jiný nástroje. Říkám jen- spíš jako postesk, že frnda bohužel v kategorii špičkových moderních kytar nemá co nabídnout.
no já to chápu, pač oni prostě ty fendery nejsou tak sexy bez kapely....ale oni se pak ukážou.
Jako, zas si myslím, že po dřevěný stránce ty fendry nic moc nešiděj...
toom napsal:Chyba lávky, o to větší překvapení. - hned se mi zadřel pod kůži. O JB/ PB se v téhle kategorii fakt nemá cenu bavit- to jsou jiný nástroje. Říkám jen- spíš jako postesk, že frnda bohužel v kategorii špičkových moderních kytar nemá co nabídnout.
no já to chápu, pač oni prostě ty fendery nejsou tak sexy bez kapely....ale oni se pak ukážou.
Jako, zas si myslím, že po dřevěný stránce ty fendry nic moc nešiděj...
Určitě jo- už pro ten pocit.
PS: ale když to ve studiu vyšvihneš na hedleshohnerku, tak ví stejně každej piču a ještě ti pochválej ten echt sound PB ´78
PS: ale když to ve studiu vyšvihneš na hedleshohnerku, tak ví stejně každej piču a ještě ti pochválej ten echt sound PB ´78
tak to je jasný
toom napsal:čekoval jsem toho warwa až na posledním místě po MM, K. Smith, Fodeře aj. v přímém srovnání. Spíš jsem ho vzal do ruky formálně, s předpokladem : " aha, jo prubnu i tu podivnou německou kytaru". Chyba lávky, o to větší překvapení. - hned se mi zadřel pod kůži
když sem chtěl vyměnit Fendera tak takhle nějak to bylo aji u mě..................nu dobře zkusím toho němčoura.jak říkáš chyba lávky
Jj. a to jako na to hlavně smažím ragga
Přičemž jsem asi dopadl líp, než jak v aleximu říkali- chlapík 50+, starej džezmen vzal do ruky nějakýho starýho warlocka čico od bc.rich a nemohl se nabažit. Přičemž si způsobil dilema, že kvůlivá imidž nemůže s tak vostrým dřevem na scénu- stejně si ho prý koupil
[quote=
[quote=
a není?
[quote=
[quote=
bohužel to bylo origo USA big_smile Ale jestli jsem koupil napodobeninu tak tím pádem si u mě Leo Fender velký mínus big_smile big_smile big_smile
http://img.fotoalba.centrum.cz/img15/99 … _kjwc4.jpg
Přesně tuhle basu mám, problém určitě není v té base, spíš to bude rukama...
Ale abych nebyl OT: Nad Toomovým Warwickem jsem dlouho slintal, kdybych někdy chtěl někdy druhý nástroj, bylo by to určitě něco od Warwicku, jsou to skvělý nástroje...
Jó tak duši. A to je jiná! Pravda je, že mě šlo dycky spíš akoráít vo ten sex.
[quote=
Jasně tohle funguje pořád. Kdo neumí, nepomůže mu ani Fodera. Kdo umí, vytáhne i ze Stagga víc než ten co neumí
[quote=
[quote=
No jasně, ale chce se těm umějícím hrát na kytaru, kde si rozseknou dlaň o nezabroušený pražce a kde snímače půlku frekvenčního spektra ztratí někde cestou?
...a ruku na srdce, proč teda všichni nehrajete na Fídka za pár korun, když to neudělá takovej rozdíl?
Samozřejmě že nechce, pokud si to přečteš ještě jednou tak pochopíš co jsem tím chtěl říct Nebo taky ne... Na Fídka nehraju, nechci umřít.
[quote=
Jde mi o to, že úvahy o panu Basákovi, kterej bude hrát a znít skvěle i na provaz nataženej na klepači na koberce, jsou lehce mimo - dle mého názoru
Kdo neumí, nepomůže mu ani Fodera. Kdo umí, vytáhne i ze Stagga víc než ten co neumí
No dyť nic takového netvrdím...
[quote=
nechci spamovat do špatnýho fóra:
pro tohodle
[quote=
[quote=
[quote=
[quote=
[quote=
Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
produktová škála F je tak obrovská
neni...je tam jb a pb...to ostatní považuju za takovej balast...
No a hlavně telecaster a stratocaster, taky nějaký ten lampový zesík...a basy? To nikoho nezajímá
Jenich napsal:produktová škála F je tak obrovská
neni...je tam jb a pb...to ostatní považuju za takovej balast...No a hlavně telecaster a stratocaster, taky nějaký ten lampový zesík...a basy? To nikoho nezajímá
Řeč byla o baskytarách
To nikoho nezajímá
jó, ale tak ty dvě basy se mezi páteřní produkty ještě dostanou
každej stejně ví, že hlavní objem prodejů dělaj kšiltovky s logem (který teda nejsou sexy ani s kapelou)
hehe řeknu vám vtip, jo?
takže, dvě kočky seděj na netu nadrbaný na flejm s národovcem....
hehe
řeknu vám vtip, jo?
takže, dvě kočky seděj na netu nadrbaný na flejm s národovcem....
super
big_smile big_smile big_smile big_smile super
no... ani ne.
Jsem tak sám
Já bych jenom chtěl zdůraznit to, že si stojím a budu stát za poznatkem, že Fender dělá nástroje zapadající hlavně do kapely....(pokud pominu ty chromajznický Fedner US DLX, kde bych snad i přikývl, že několik jejich částí je sráží o dvě tři třídy níže...ale naštěstí je to řešitelný výměnou - upgradem, i když zvukově sou fajn)
Jinak to tvrzení chceš-li pořádnej PB/JB zvuk kup sadowsky nebo lakland...to se mi moc nelíbí - CS za stejnou cenu jako zmíněný tipuju na stejně kvalitní nástroj a pokud chápu koncepci CS správně, tak bude komplet vyrobený "in-house" a ne poskládaný z polotovarů (haha takovej trošku oslizlej šťouchanec do butiků, kterej říkám mocně mrkající - to zas aby to někdo nebral jako výzvu k flameu)
No a pak bych to celý uzavřel, svojí modlou low-endovitosti, kdy zcela zjevně nejúspěšnější období a s ním spojený tour Foo Fighters, objíždí Nate Mendel s Fender Pbass HW1 a co...a hovno
pro
Jak to tady tak čtu... Ještě se divíte, že na fórum nechodí holky?
Jak to tady tak čtu... Ještě se divíte, že na fórum nechodí holky?
Náhodou napýnavější jak Esmeralda
Ještě se divíte, že na fórum nechodí holky?
já se teda nedivim a doufám, že to ještě dlouho zůstane jak to je...
Sem otočil X nástroju a stejně sem nakonec skejsnul na jazz basu...skvěle sedí a pojí v kapele : ) ale zároveň sem měl doma US standarda - hopuse - US DLX a
těm nástrojum teda něco chybělo nebo sem měl bohužel smulu na nic-moc kousky : ) teď sem konečně spokojenej, teda design bych si dovedl představit mnohem
atraktivnější, ale zvuk 100% a navíc je jazz skvělej na slap - hraje to najednou samo : )
Od Lea se mi jěště hodně líbí Fender rhodes piano, to je zvukem nádhera.
Fender rhodes piano, to je zvukem nádhera
bez debaty, když se to umí, nejlepší basa
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Fender X Warwick/ Basa sólo X v kapele