1

Téma: kickbox a basa

Cusan. Dneska sem byl poprvi na kickboxu a mam uplne rudy kluby. Tak me napadlo jestli treba za rok nezrtatim citlivost nebo presnost pri hrani na basu.. Nemate nekdo s necim podobnym zkusenosti? Ja nepredpokladam ze nekdy budu hrat nejak dobre, na to nemam,ale nerad bych casem zjistil ze nejsem schopnej zahrat cokoli sad:(:(

Diky

0 xLajků:

2

Re: kickbox a basa

Když si nezlámeš přitom pazoury a budeš žrát gumový medvídky, tak proč ne

BTW: Nechtělo by to spíš napsat do sekce pokec wink

Warwick Corvette Standard (BEAD) + Eden Nemesis NA650 + Markbass MB58R 104 Energy + Markbass MB58R 151 Energy + Darkglass B7K Ultra
Warwick Thumb BO 5 broadneck + TC Electronic BG 250-210 + TC Electronic Spectracomp
https://www.youtube.com/@Jindrahu
https://bandzone.cz/neverforget
https://bandzone.cz/doubledecker
0 xLajků:

3

Jsem byvaly zavodni boxer, spis mi vadily urazy z motorky (zlomenina obou kosti predlokti a fixace srouby) ale uz jsem to pres bolest rozhybal.

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

4

Tékys napsal:

tak a ted se pochlubím znalostí co sem získal od přtelkyně - dnešní gumoví medvídci už nejsou prej dělaný s želatinou ale všechno je chemický takže bye bye na klouby

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

5

měl bych strach, jeden čas jsem s kamarádem cvičil jen tak pro zábavu fullcontact a ruce šli hodně rychle do háje, žádný zlomeniny nebyly ale prostě ruce (anatomicky od zápěstí k prstům) z vykrejvání hodně trpěly radši jsem toho nechal....

Hur Hur Hur!
Ehm...Keen JB (snímače fender), Hocke BG113..
A spousty chromu....:D
0 xLajků:

6

Kubš napsal:
Tékys napsal:

tak a ted se pochlubím znalostí co sem získal od přtelkyně - dnešní gumoví medvídci už nejsou prej dělaný s želatinou ale všechno je chemický takže bye bye na klouby

Naopak...driv se delaly z prave zelatiny, tedy Agaru, dneska se delaji z prasecich chrupavek a kuzi, coz je slozenim shodne s napr. Geladrinkem. Takze na klouby vlasy nehty to pomaha.....a ze je v tom spousta chemie je taky pravda - barviva, konzervanty, lestidla

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

7

Fullcontact znamená že jste si s kámošem dávali naplno do rypáku? To je hezký koníček smile Já jsem to zkoušel jenom jednou, ještě na základce, páč jsme to viděli v nějaké kovbojce. Stoupli jsme si proti sobě a na střídačku si dávali pěstí, kdo dřív odpadne. Vzdali jsme to po dvou kolech big_smile
Ještě mě napadá, že fullcontact se dá dobře cvičit třeba když áčkem na tričku a špinavýma dredama na hlavě vyrazíš na ultrapravicovou demonstraci..to pak bude oravdu fullcontact big_smile
...ach joo, já jsem zas po ránu "vtipnej"...se nedivte, chodím do práce na šestou....

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

8

spider napsal:
Kubš napsal:
Tékys napsal:

Naopak...driv se delaly z prave zelatiny, tedy Agaru, dneska se delaji z prasecich chrupavek a kuzi, coz je slozenim shodne s napr. Geladrinkem. Takze na klouby vlasy nehty to pomaha.....a ze je v tom spousta chemie je taky pravda - barviva, konzervanty, lestidla

tak prasečí nožičky sou taky dobrý ale ono se to prej dneska všechno (nebo většina) dělá chemicky...tak ti nevím je možný že třeba haribo je poctivý ale ty levnější už asi tak horký s tou želatinou nebudou.....já jich polsední dobou sežral kolik kilo a od tý doby mě bolej kolena:D

0 xLajků:

9

vykašlete se na nějaký medvídky, je to svinstvo a že to pomáhá na klouby a na nehty, možná jo, já to nežeru a mám tyhle věci taky v pořádku:)

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

10

pipa napsal:

Fullcontact znamená že jste si s kámošem dávali naplno do rypáku? To je hezký koníček smile Já jsem to zkoušel jenom jednou, ještě na základce, páč jsme to viděli v nějaké kovbojce. Stoupli jsme si proti sobě a na střídačku si dávali pěstí, kdo dřív odpadne. Vzdali jsme to po dvou kolech big_smile
Ještě mě napadá, že fullcontact se dá dobře cvičit třeba když áčkem na tričku a špinavýma dredama na hlavě vyrazíš na ultrapravicovou demonstraci..to pak bude oravdu fullcontact big_smile
...ach joo, já jsem zas po ránu "vtipnej"...se nedivte, chodím do práce na šestou....

To vyrazeni na demo a full, to uz je asi bezny pro ty co se tomuto sportu venovali delsi dobu a utrpeli dost ran do hlavy, neee???
Vstavam az v osm, tak mozna proto jinej nazor.

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

11

delam taekwondo a tam ne ze by se lidi mlatili pestma nebo tak, ale furt, furt delame kliky na zatatejch pestich. Coz je v mem pripade - arachno fibiti neboli pavoucich prstu...hypermobilita kloubu temer ve vsech osach - docela problem, ponevadz pest muzu zatnout asi deseti zpusoby a porad se mi kvedla, desne me bolely klouby...no ale, po case trenovani a otuzovani kloubu se dostavil i vedlejsi efekt - markantni zrychleni prstu pri hre. tak nevim.

0 xLajků:

12

Kubš napsal:

tak prasečí nožičky sou taky dobrý ale ono se to prej dneska všechno (nebo většina) dělá chemicky...tak ti nevím je možný že třeba haribo je poctivý ale ty levnější už asi tak horký s tou želatinou nebudou.....já jich polsední dobou sežral kolik kilo a od tý doby mě bolej kolena:D

To protože si po nich stloustnul a pak trpěj kolena nadváhou smile

Mé poslání je být nenáviděn, srát lidi ze všech sil a být ignorován. Vaše smůla je, že jsem velmi vytrvalej běžec smile
0 xLajků:

13

no tak ja gumovy medvidky taky nezeru takze proste uvidim co to se mnou udela big_smile

0 xLajků:

14

woodstock napsal:
Kubš napsal:

180 / 70 je podváha big_smile

0 xLajků:

15 Naposledy upravil: Jekub (07. 09. 2006 19.22:56)

pipa napsal:

No trefil si to....skoro, dávat si s kámošem přes držku na fest to by byl člověk...no řekněme zvláštní....sice sem tam monokl, vyraženej dech a spousty modřin a škrábanců na rukou, ale zas to nekončilo tim že by jsme se mlátili do rozkroku a pod....myslet stále ještě dokážu...
No ale jak jsem už řikal před tim, hrozně tim trpěli ruce, radši jsem toho nechal, navíc dostat jednou dvakrát tejdně na budku taky není nic moc...navíc se na tetbe na přednášce lidi divně koukaj když máš každej tejden toho monokla na jinym oku big_smile

Hur Hur Hur!
0 xLajků:

16

Hudba, Edo, to je ta nejsilnější zbraň.

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

17

Kubš napsal:
woodstock napsal:
Kubš napsal:

V mém případě 185 / 63 jsi stále nadváha big_smile

Mé poslání je být nenáviděn, srát lidi ze všech sil a být ignorován. Vaše smůla je, že jsem velmi vytrvalej běžec smile
0 xLajků:

18

woodstock napsal:
Kubš napsal:
woodstock napsal:

V mém případě 185 / 63 jsi stále nadváha big_smile

tak to je ale kamaráde hodně zlý jednou sem taky vážil 62 a byl sem jak mumie

0 xLajků:

19

Kubš napsal:

To teda není, ideální rovnice pro vztah váhy a vejšky je výška -110 = váha. Takže tohle je naprosto ideální poměr. Ostatně, mám úplně stejný hodnoty smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

20

hoši, já mám 170/57, po akci tak 53 a to žeru za 3 a nemůžu s tím nic dělat, jak já bych ctěl být aspoň chvíli tlustej:)

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

21

No aby se nám Mikulík nevychválil...:D..:D
to chcete říct, že já s 181/75 mám shánět pomoc odborníka?? smile

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

22

Ale no tak... když to o pár kilo "nesedí", tak se samozřejmě nic neděje... smile

0 xLajků:

23

To Palec: Musíš po akcích více zastavovat na nočních pumpách a ládovat do sebo bagety,nebo pořádně vybíli Mekáče.Nebo přát hulit trávu-páč to máš potom pořád hlad!

0 xLajků:

24

Hele Mikulíku,řekni mi prosímTě něco o tom Tvém wah-wahu od PMT?To je basovej,nebo univerzál?Dá se to ještě někde koupit?Na netu jsem o tom nic nenašel-ale já na to nemám zase tolik času.Ty máš stejnej apec jsko můj brácha-drnká do toho na JazzBase origoše-na mě teda trochu blbá barva,ale hraje mi to parádně.Fďík.

0 xLajků:

25

ty voe tak to už nevíám kolik bych měl vážit doma furt slyším že sem nemocnej jak sem hudbenej apod tak vám nevím

0 xLajků:

26 Naposledy upravil: mikulik (08. 09. 2006 14.10:05)

Kubš: Jsi normální zdravej dědeček Kubš, neboj!

Matej: Jojo, noční nájezdy na pumpy, to je základ! Bagetový obžerství, to úplně miluju smile
Jinak s tím aparátem - kterej myslíš? To kombo Marskall nebo zesilovač Fender + box? A co je špatnýho na barvě bráchova jazz basse? To je sunburst? wink
Jo a wah je univerzál, nemá to naštěstí ani žádný korekce, jen se na to šlape smile

0 xLajků:

27

Myslím to kombo.No a ta barva je krémově bílá-to mě moc nebere.Ten wah mám tedy doma-mám ho půjšenej od kámoše-náhrávám si doma k mý base i nějaký kytarky-moc na kytaru neumím,ale nějaký funky beglajdy zvládám.Já myslel,že je jen kytarovej,tak jsem ho ani na basu nezkoušel.Kurňa...taď to musím nějak vymyslet,když to bude ok i na basu.

0 xLajků:

28

Na kombo si nemůžu stěžovat, mám ho už tři roky a jediný, co bych mu vytkl, je to, že je docela dost těžký. Jinak hraje výtečně, za tři roky poměrně častýho a dlouhýho používání nic neodešlo ani nezazlobilo, což je super smile

0 xLajků:

29

mikulik napsal:
Kubš napsal:

To teda není, ideální rovnice pro vztah váhy a vejšky je výška -110 = váha. Takže tohle je naprosto ideální poměr. Ostatně, mám úplně stejný hodnoty smile

To by mě zajímalo-já mám nějakejch 184/85 a myslel jsem že se držim horní hranice ideálu, nějak mi to pak nesedí....sorry za OT...

Hur Hur Hur!
0 xLajků:

30

Haha...to už skoro vypadá jak nějaká seznamka...tak já se taky připojím.Já jsem 176 cm a vážím 78 kg a cejtím se oukéj.Taky jsem měl 61 kg,ale to už jsem pak skoro neudržel basu.

0 xLajků:

31

matej: hele ta "šínenovka" ymaha to je ta stereo s těm vyhloubeníma na hmatníku??

0 xLajků:

32

Ty vyhloubení na hmatníku nemám,ale stereo je.Oni jsou myslím 3 typy-Custom,Attitude a Delux a to vyhloubení je asi jen u tý Deluxky.Já ale do sterea nehraju,neb nemám dva aparáty.Tenkrát mě taky stála docela dost,ale je fakt,že jí mám rád a má už hodně odehráno.Měl jsem už nějaký nabídky na koupi,jelikož jich u nás moc není,ale já ji neprodám.A taky už jsme právě se Standou z Jílového na ní udělali nějaké upravy.

0 xLajků:

33

tak mě napadlo jestli nemam podváhu 192/74 smile

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

34

Gimzy napsal:

tak mě napadlo jestli nemam podváhu 192/74 smile

Ve tvem veku v pohode, taky jsem to tak mel. Dnes mam 192/84 a je to OK (28let). Z tech 10 kg jsem 3kg pribral do svatby (26let) a zbytek po...

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

35

Taky jsem po svatbě přibral, to je asi normální. Jak říká kámoš, prostě začneš fotrovatět. smile

0 xLajků: