1

Téma: Aparát Warwick

Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte následující aparát:
- basový zesilovač - hlava Warwick Pro Fet 5.1 500W
- reprobox Warwick WCA 411 Pro 600W
Chtěl bych si ho koupit, protože podle parametrů vypadá velmi dobře, ale potřeboval bych vědět jestli s ním máte někdo nějakou zkušenost jak to dohromady hraje spolu, jestli to zahraje i H strunu dobře atd. Případně kdyby byl někdo z okolí Brna s tímto aparátem ochotný, rád bych si jej přijel se svou basovkou vyzkoušet kdyby sme se domluvili. Díky moc

Dingwall NG-2 5 DPW, TC Electronic BG250-210
Profil: http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=9496
0 xLajků:

2

Re: Aparát Warwick

myslím, že od těchhle levných čtyřdesítek nemůžeš čekat ve spodcích zázraky...

a ani na ProFety jsem tu chválu neviděl

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

3

Na kytary.cz mají obojí skladem, zajeď tam a vyzkoušej. Obecně bych se levnějšího zesilovače Warwick nebál, léta mám do zkušebny W Sonic II, což je 200W a je to v pohodě, dá se na to odehrát i kšeft, s dobrou bednou ani nepocituju menší výkon. Jinak mám W TubePath 10.1 a s tím sem zatím úplně spokojený. A ta bedna není úplně levná, pokud jí srovnáváme s cenou americké konkurence, je nutný si uvědomit jak je ta amerika u nás přesražená. Ovšem vážně to chce zkusit, v tom máš pravdu.

0 xLajků:

4

ja mam tu bednu a max spokojenost! zesak nevim jak na tom bude! smile

Jantar bass - jo zacatky smile, Ibanez SR300DX ve světě smile
Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků:

5

Zajdi si do Music centrum  na Veveří tam mají oboje

Spector NS 5 CR, GK 1001 - 90's Style jak ta kapela RHCP, Symetrix, H&K BC410H
Jolča Jantar 4
0 xLajků:

6

trochu bych spíš přemýšlel jestli těch 600W co má psané bedna skutečne snese a jestli jít do 4 nebo 8ohm verze ..... osobně bych v této sestavě s 500Wzesákem šel do 8ohmové bedny.
A jestli si ochotný da ty prachy za bednu tak bych možná volil za podobný peníz 4x10 od SWR a využil čudlíku "našli ste lepší cenu ? napište nám dáme vám lepší"
Nevím proč se rozhodl zrovna pro Warvick, jestli kvůli značce, tak si mylsím že ta u těchto řad je pouze psaná - to platí pro většinu značek. Zkus se poohlídnout i po jiných, Zesák třeba z bazaru a tak.

Jinak u beden nehleď jakou mají citlivost a od kolika herzů, vetšinou jsou dost citlivé. A jestli má jedna psanou od 32Hz jina od 50Hz, tak ta s "od50Hz" může být klidně vhodnější pro velké H. A hlavně paramtry můžeš porovnávat tak od jedné firmy mezi sebou !

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

7

No právě že v tom Music Centru mají akorát tu bednu a ten zesilovač ne:(
Ten zesák je 4ohmový takže bych šel i do 4 ohmový bedny.
Pro Warwick jsem se rozhodl podle poměru parametry/cena, vím že to ve skutečnosti možná s originál Warwickem moc společného nemá, ale ten poměr vychází nejlíp. Navíc ten Pro Fet 5.1 v nějaké recenzi co jsem četl celkem chválili, ta bedna taky nevypadá špatně, akorát otázka jak to bude hrát spolu a s mojí basou, proto to chci vyzkoušet. Jinak kdybych měl 50 litrů tak koupím aparát Ampeg a neřeším to, z těch levnějších se mi zdá ten Warwick asi nejlepší a kvalita by tam taky měla být snad.

0 xLajků:

8

odkud jsi? nechci skončit jako dan s markem, ale nechceš zkusit i mistra Hockeho?

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

9

Andrew napsal:

50 litrů tak koupím aparát Ampeg

na to 50 nepotřebuješ....dneska už ne smile
Warwick není zlej ale bojím bojím že to je furt takovej starter...teda hlavně ten Profet....ty bedny asi hrajou dobře i když barva jim trošku chybí....ale dokud nečuchneš k lepčímu tak nebudeš řešit

na recenze v českejch časopisech nedávaj.....v životě sem neviděl kritickou recenzi.....ono všechno "za ty prachy hraje"

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

10

Kubš napsal:

na recenze v českejch časopisech nedávaj.....v životě sem neviděl kritickou recenzi.....ono všechno "za ty prachy hraje"

taky mě už tyhle recenze serou

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

11

Jsem z jižní Moravy, nedaleko Hodonína, ale studuju v Brně. Ale to Orlickoústecko je přece jenom daleko.

0 xLajků:

12

Andrew napsal:

Ten zesák je 4ohmový takže bych šel i do 4 ohmový bedny.

A víš že ke 4ohm zesáku si mužeš zapojit kombinaci beden co ti dá 4ohmy nebo víc (třeba 8) , ale nesmíš míň ?

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
0 xLajků:

13

Jo, to vím. Ale říkal mě jeden známý(taky basák), že 4ohmový zesák bude hrát líp se 4ohmovou bednou než s 8 ohmovou.

0 xLajků:

14

Andrew napsal:

Jo, to vím. Ale říkal mě jeden známý(taky basák), že 4ohmový zesák bude hrát líp se 4ohmovou bednou než s 8 ohmovou.

ano a když se před hraním pomažeš potem z flei tak ti taky půjde líp slap big_smile, pak tady taky mám na prodej třísku z hendrixovi kytary....zaručeně pravá!!!!
tohle je fakt píčovina největší big_smile ten zesík akorát bude hrát příbližně kousek nad půlku svýho výkonu ale zvuk se nezlepší/nezhorší.....protože co když třeba zapojíš 2x8ohm bedny aby paralelně dávaly 4Ohm huh to pak podle známýho asi bude hrát 2x hůř než s jednou 4 ohm....promin že to trošku ironizuju ale mě tyhle "mýty" už přiváděj k šílenství....

0 xLajků:

15 Naposledy upravil: Dunde.e (07. 01. 2008 01.09:22)

No bude hrát hlasitěji protože výkon při 4ohmech je větší než při 8mi.

Ha Kubš je rychlejší smile , tak já aspoň doplním když už nespím abych mohl psát

Jinak že hraje líp húř je názor každého, když tomu uvěříš tak to taky poznáš ten rozdíl ale jen díky placebo efektu tongue , jinak krom toho že ty drátky v repru jsou trochu jiné je to zvukově pořád to samé smile

A vsadil bych se že kdybych se rýpal u zesilovače v ekvalizéru (aniž by to viděl co dělám), zeštěloval tak že to bude hrát hlasitěj než předtím, tak se bude hodně lidem zdát že to hraje líp smile , ale kdybych to zároveň kousek stišil (oproti původní hlasitosti) tam zas se to buje jevit horší wink   ..A které nastavení bude lepší? cool

0 xLajků:

16

Kubš napsal:

tady taky mám na prodej třísku z hendrixovi kytary....zaručeně pravá!!!!

Prosím prosím, tu musím okamžitě mít:D. Jinak u sebe samozřejmě nosím pravidelně ampulky s Fleeovým potem, bez toho už hrát nedokážu big_smile.

0 xLajků:

17

a můj strejda je policajt a jeho pes kosmonaut... jako fakt kluci ale

0 xLajků:

18

Kubš napsal:

Warwick není zlej ale bojím bojím že to je furt takovej starter...

Sou i zoufalci jako já, kterým to prozatím stačí smile

0 xLajků:

19

Jinak tusim, ze na zminovany apec je recenze v proklinanem Muzikusu... mrknu... Ano, je tam. smile

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

20

Nemohl bys sem prosím tě hodit odkaz na tu recenzi, ja ji nemuzu najit:(

0 xLajků:

21

deafslap napsal:
Kubš napsal:

aj tys nepochopil podstatu, PROFET tím sem myslel starter....
ale ty bedny nejsou špatný na ty cenovky který na tom visej je to příjemný

0 xLajků:

22

Andrew: Rad bych, lec na webu jsem ji zatim nenasel sad

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

23

MK : vzdyt jsi psal ze na tento aparat je recenze v Muzikusu tak jaktoze ji nemuzes najit? ze by se naraz ztratila?:(

0 xLajků:

24

je to fakt, o tom zesiku jsem si četl a teď tam ta recenze fakt není

0 xLajků:

25

Kubš napsal:
deafslap napsal:
Kubš napsal:

Jo, třeba ta 6x10 občas jde koupit a dobrý peníze. Já vážně myslím že výhoda Warwicku je to, že nemá v čechách takové renomé jako třeba US značky a nemůže to tak napálit s cenama.

0 xLajků:

26

deafslap napsal:
Kubš napsal:
deafslap napsal:

Jo, třeba ta 6x10 občas jde koupit a dobrý peníze. Já vážně myslím že výhoda Warwicku je to, že nemá v čechách takové renomé jako třeba US značky a nemůže to tak napálit s cenama.

hmmm to ne smile v německu ho nekoupíš levnějc nebo dráž...stejně tak jiný značky....už se to srovnalo....

0 xLajků:

27

Andrew napsal:

MK : vzdyt jsi psal ze na tento aparat je recenze v Muzikusu tak jaktoze ji nemuzes najit? ze by se naraz ztratila?

Ne, ale ja mam papirove vydani smile Na to se odkaz dava opravdu obtizne...

0 xLajků:

28

MK napsal:
Andrew napsal:

MK : vzdyt jsi psal ze na tento aparat je recenze v Muzikusu tak jaktoze ji nemuzes najit? ze by se naraz ztratila?

Ne, ale ja mam papirove vydani smile Na to se odkaz dava opravdu obtizne...

a jak aspon dopadla ta recenze? smile

Jantar bass - jo zacatky smile, Ibanez SR300DX ve světě smile
Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků:

29

jestli vy jste třeba nemysleli tohle....

http://www.music-store.cz/testy2.asp?ID=1095

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

30

cunesk8 napsal:

a jak aspon dopadla ta recenze?

Celkem dobre, za ty prachy hlava dobra, az na cinnost kompresoru, boxy WCA 410 pry nic moc, WCA 415 pry lepsi, nez ta ctyrdesitka, coz je podivne...

Nook napsal:

jestli vy jste třeba nemysleli tohle....

http://www.music-store.cz/testy2.asp?ID=1095

Asi ne, autorem recenze v Muzikusu je Marek Harustiak...

0 xLajků:

31

hmm harustiak má proti všem zabudovanejm kompresorům averzi ale asi oprávněnou....
jinak řeči "ale jo za ty peníze to hraje" to nám moc neřekne...jenže zas kdyby to měl srovnávat s Mesou na kterou hraje (a má jí nepochybně za endosment cenu...) tak by to asi nedopadlo dobře....

WCA 410 je o řád až dva horší bedna než WCA 411 rozdíl tam je  reprácích a to udajně značnej viz. recenze v music-storu

0 xLajků:

32

Kubš napsal:
deafslap napsal:
Kubš napsal:

hmmm to ne smile v německu ho nekoupíš levnějc nebo dráž...stejně tak jiný značky....už se to srovnalo....

V německu sou podle mě americký značky předražený stejně jako u nás.

0 xLajků:

33

aha a kde teda sou levný??? v USA kde vlasntě neplatěj 20% DPH?

0 xLajků:

34

Ahoj, nehrál jste někdo na tuhle starší věcičku?

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/satana-261011-173314-pa240171.jpg

0 xLajků:

35

Jojo, hrál. Moc příjemnej zesik kterej mě mile překvapil. Mému uchu lahodil mnohem víc než TE SMX kterej sem měl před nim. Ladička sice jen provizorní, ale když nebyla žádná po ruce tak byla dobrá.

Schecter PJ (USA), Maya JB (JAPko)
Markbass SA 450, Markbass Standard 104HF
Roland Cube 30B, DBX 160X, Sabine RT-7000
0 xLajků:

36

tohle sou příjemný apce, a neodpustím si připomenout mojí oblíbenou frázi že na wamp300 nebo kolik hrál stu zender v 90tkách s Jamiroquaiem......

0 xLajků:

37 Naposledy upravil: Lukáš (26. 10. 2011 18.19:37)

Znám kombo Warwick Wamp 180 a ty zesíky budou dost podobný, hraje to ve srovnání s dnešním Warwick sweet kombama nesrovnatelně lépe..

0 xLajků: