1 Naposledy upravil: amazingsounds (15. 09. 2011 19.48:00)

Téma: Problém s koupí

Zdravím všechny hudebníky,

dostalo se mi nabídky na koupi basovky a komba za cenu 5 000,- Kč, ale nejsem si jistý, zda jde o kvalitní kusy.
Jde o tyto 2 kousky:
http://img89.imageshack.us/img89/1734/baskytara.jpg
Baskytara Apollo
-    kopie MM Stingray 4 strunná
-    pasivní elektro
-    snímač HH
-    2 volume, 1 tone

http://img707.imageshack.us/img707/8351/kombon.jpg
Kombo
-    výrobce: Van Horn (CZ)
-    výkon: 80 W
-    4pásmový EQ + extra buzení Low/High
-    volume, gain
-    output send return

Co myslíte? Mám brát obojí? A jak je na tom to kombo? (že bych případně koupil jen kombo bez basovky a tu si pak dokoupil později jinou)

Děkuji předem

0 xLajků:

2

Re: Problém s koupí

to apollo ještě, je to normální levná kopie a tak za 2 litry budiž, ale to kombo je podle mýho názoru hrozný a nekupoval bych ho, zkusil bych nějaký bazar, ale normální značku

0 xLajků:

3 Naposledy upravil: Aidamos (15. 09. 2011 20.01:07)

Stejný Apolo jsem měl nedávno v hudebninách v ruce. Děsná basa, prakticky neseříditelná, alespoň ten konkrétní kus, ale nedělal bych si iluze, že tahle bude o moc lepší. Měli tam ve stejném provedení kopii MM od firmy SX a to za stejnou cenu hrálo a vypadalo o dvě třídy výš. Jinak souhlas s Deafslapem.

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

4

Měl jsem chvíli stejný model Apollo a bylo to hrozné po všech stránkách. Nejlevnější Cort nebo Dimavery to s přehledem strčil do kapsy. Jak se tak dívám, tak to skoro vypadá na celkově vysokou "kvalitu" značky Apollo...

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

5

já znal právě kdysi holčinu a ta to měla, kopii MM apolo a nepřišlo mi, že by jí to nějak brzdilo, hrála tuším v unifiction

0 xLajků:

6

kurcatovium napsal:

Měl jsem chvíli stejný model Apollo a bylo to hrozné po všech stránkách

Aidamos napsal:

Děsná basa, prakticky neseříditelná

těžký nesouhlas!
měl jsem tuhle basu asi pět let a byla supr. krk úplně v pohodě, hrála jako ďas, silnej signál, zvukově nejlepší kopie MM kterou jsem měl v ruce, přehrála všechno co si na MM hrálo a nebylo MM. Kupoval jsem na radu Pavla Mrázka z MB, který ji má doteď. Doporučovla jsem i kámošům, pár jich koupilo a spokojenost taky. Je možné, že novější kusy jsou horší, tak jak to někdy bejvá, ale podle fotky vypadá úplně stejně jako kusy, který mi prošly rukama a byly v poho.
Takže za mě: vezmi si někoho, kdo se trochu vyzná a zjistí, jestli je to mrtvej kus nebo ne a pokud tam nebude velkej tabl, kup ji.
VanHorn leda do zkušebny, nic zlatýho, ale furt lepší než Fidek. Za tyhle prachy úplně srovnatelný s Behringerem, Laney atd

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

7

taky jsem na Apollo MM slyšel jen dobrý ohlasy... ale osobní zkušenost s ní nemám... a je pravda, že ji Mrázek v jednoum rozhovoru dost chválil...

Fender Tony Franklin Precision
Fender CS 70s Precision
Ampeg SVT-CL ---> Ampeg SVT-410HLF
0 xLajků:

8

apollo jsem měl, už si ho ani moc nevybavuju ale asi bych ho znovu nechtěl

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

9

el BassTardo napsal:
kurcatovium napsal:

Měl jsem chvíli stejný model Apollo a bylo to hrozné po všech stránkách

těžký nesouhlas!

Přál bych ti ten kousek viděl. To byla nejhorší basa, jakou jsem kdy viděl. To i ten papírovej Stagg byl lepší...

0 xLajků:

10

to bych jí rád viděl, já viděl docela dost slušnejch, vyloženě špatnou žádnou

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

11

Bohužel, její osud je neznámý. Šla tuším k někomu do Brna, ale jestli ji pak spálil nebo zahodil, to nevím...

0 xLajků: