Téma: Seymour-Duncan vs RM Pickups
Zajímalo by mě jestli je lepší Seymour-Duncan SMB-5D nebo RM pickups MM.
Zřejmně mi řeknete že Duncan je lepší ale já chci především vědět jestli je lepší o tolik aby se mi vyplatilo připlatit si za něj litra.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Seymour-Duncan vs RM Pickups
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zajímalo by mě jestli je lepší Seymour-Duncan SMB-5D nebo RM pickups MM.
Zřejmně mi řeknete že Duncan je lepší ale já chci především vědět jestli je lepší o tolik aby se mi vyplatilo připlatit si za něj litra.
je
dokaž to
Já vím, že jsem s tím otravný, ale osobně bych napsal panu Šlapákovi :-)
Ja taky, a to okamzite..
Mám duncany a nevím jestli stojí za ta prachy...
Tys nakonec zkousel i jiny snimadla na Pearl?
kurcatovium napsal:
Ja taky, a to okamzite.. smile
no jasný... ať už s tím sakra konečně něco udělá
Tys nakonec zkousel i jiny snimadla na Pearl?
No od té doby co mám svůj "aparát" tak ty potřeby nemám a hlavně si říkám že jsou asi dobré, já už ho s něma koupil takže nevím jak to hrálo předtím Nějak nemám sílu prodávat, montovat a kupovat abych třeba nakonec zjistil že ty antiquity byly fajn
dokaž to big_smile
Nemám jak dokázat, jen subjektivní pocit po 2 zkušenostech s RM. Myslím, že cokoliv je lepší než RM.. ony na první dojem nezní špatně, ale po výměně teprv člověk zjikstí, že to není úplně ono.
spider: asi mám podobnou zkušenost s R.M.kem.. a uvažuju taky o Duncanovi, jelikož, když jsem slyšel Morybundusova precla s děleným snímačem od Duncanu, tak sem šel na prdel...
Nějak nemám sílu prodávat, montovat a kupovat
Nechci chytat za slovo, ale já si právě myslim že o snímačích nejde říct prakticky nic, dokud nevyzkoušíš nějaký jiný na stejný base ve stejnejch podmínkách.. nebo snad někdo umíte v uších oddělit vliv snímače od vlivu ostatních věcí? Joo to je polemika
Paparatzzi napsal:Nějak nemám sílu prodávat, montovat a kupovat
Paparatzzi napsal:Mám duncany a nevím jestli stojí za ta prachy...
Nechci chytat za slovo, ale já si právě myslim že o snímačích nejde říct prakticky nic, dokud nevyzkoušíš nějaký jiný na stejný base ve stejnejch podmínkách.. nebo snad někdo umíte v uších oddělit vliv snímače od vlivu ostatních věcí? Joo to je polemika
Ja nic nevim, ale kde nic neni ani smrt nebere!
Já to myslel tak že prostě nemám nějak chuť něco zkoušet. Prostě fungujou, jak samotné tak v kapele. Třeba existují snímače které by mě udělali šťastnějším ale nechci je hledat. a to s tím že nevím jestli za to stojí byla narážka na cenu, nevím jak se dá cenou ocenit zvuk ale asi by se dali prodávat i levněji
Ahoj, chtěl jsem se zeptat které snímače jsou lepší. Jestli Duncan Designed Jazz Bass, nebo snímače na jazz bass od RM? Díky
Ahoj, chtěl jsem se zeptat které snímače jsou lepší. Jestli Duncan Designed Jazz Bass, nebo snímače na jazz bass od RM? Díky
No RM dela modelu snimacu na JB vic...
Ja mel od nej udelanej jeden custom a jeden 51RI a spokojenost velka.
Tak za prvé,Duncan Designed maj jediný společný se Seymourama pravejma možná tak v názvu to Duncan si myslím......:) Takže jestli chceš nějakej znatelnější upgrade, tak i když s nima zkušenosti nemám,tak si myslím že budou ty RMka lepší:)
šel bych spíš do SBS... kvalita za rozumnou cenu...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Seymour-Duncan vs RM Pickups