1

Téma: Minikombo vs 10W

Ahoj,
myslíte že je dobrý nápad si na začátek kupovat minikombo o výkonu 1W? (konkrétně tohle http://www.muzikant.cz/baskytary-7/apar … 54318.php) Nebo je lepší si koupit nějaké 10ti nebo 15ti wattové? např. něco takového http://www.muzikant.cz/baskytary-7/apar … -52205.php ?

..nebo snad zůstat u kytarového komba?  big_smile

0 xLajků:

2

Re: Minikombo vs 10W

vyhozené prachy... za pár měsíců budeš chtít s někým hrát a bude ti úplně nahovno...radši pošetři a kup si něco co užiješ na normální zkoušení, na hraní doma je sluchátkový výstup smile

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

3

el BassTardo napsal:

vyhozené prachy... za pár měsíců budeš chtít s někým hrát a bude ti úplně nahovno...radši pošetři a kup si něco co užiješ na normální zkoušení, na hraní doma je sluchátkový výstup smile

Ok, to zní rozumně. Tak zatím budu drtit přes kytarovýho Marshalla  big_smile

0 xLajků:

4

Tak já jsem koupil 15W Fendra k base za tisícovku, to byl dobrej kauf. Dal jsem všechny peníze do basy a na velký kombo už by nebylo dost peněz. Ale je pravda, že jsem neměl jinou možnost, přes co hrát...

Půlený snímač přináší největší potěchu mému uchu i srdci.
0 xLajků:

5

Chicky napsal:

Ok, to zní rozumně. Tak zatím budu drtit přes kytarovýho Marshalla 

Jen tak čiň, nejsi v pozici, že nemáš naprosto nic, tak si nemusíš, snad ze zoufalství, kupovat 10W werk, jehož cena může bejt i 1/4 z komba, který už utáhne kapelu ve zkušebně. Takový se dá pořidit i do 5tis. Nepředpokládám, že te Maršál má taky jen 10W, ale zvuk, pokud je to i jen menší (třeba 50W) kombo bude určitě lepší než ty malé mrchy smile

Pěkný stránky o Ukulele ! smile Ale na avataru to nejsi Ty! (?)

0 xLajků:

6

pokud chces neco mermomoci koupit k base skoc si k paparazzimu pro ten zoom multieffekt.. mas to ve meste a sou v tom bubny a docala zabavny simulace ampu a efetku .. ma to i line in takze k tomu muzes pripojit treba mp3 prehravac...
docela dobry cvicitko na doma do sluchatek.. a pripadne to muzes pustit i prez to kytarovy kombo...

btw i to 10W je docela minikombo ..1w je spis microkombo  cool

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

7

CharlesBass napsal:
Chicky napsal:

Ok, to zní rozumně. Tak zatím budu drtit přes kytarovýho Marshalla 

Jen tak čiň, nejsi v pozici, že nemáš naprosto nic, tak si nemusíš, snad ze zoufalství, kupovat 10W werk, jehož cena může bejt i 1/4 z komba, který už utáhne kapelu ve zkušebně. Takový se dá pořidit i do 5tis. Nepředpokládám, že te Maršál má taky jen 10W, ale zvuk, pokud je to i jen menší (třeba 50W) kombo bude určitě lepší než ty malé mrchy smile

Pěkný stránky o Ukulele ! smile Ale na avataru to nejsi Ty! (?)

No on i ten Marshall má 15W, v baráku stejně nemám volume na víc než na čtvrtině  big_smile, takže je v podstatě jedno, jestli budu hrát přes kytarové nebo basové kombo. Spíš jde o to, že přes toho Maršála to má takový divný zvuk  big_smile . Né, že bych byla moc náročná, ale je to takový zahuhňaný  hmm . Až si najdu kapelu, tak si koupím něco lepšího  smile .

Díky za pochvalu, taky na nich docela dlouho pracuju! :-) I když webnode je dost omezený hosting s malýma možnostma  neutral . A na tom avataru to nejsem já, je to Matt Freeman z Rancid.

0 xLajků: