Téma: solidní 5tka
Chystám si pořídit nový kousek tak brouzdám poslouchám čtu... a tímto bych se chtěl zeptat o názor a vaše zkušenosti. Chci 5tku s agresivním hutným zvukem. Z posledního kousku sem nedostal kloudnej zvuk při hraní prstama tak by se chtěl tentokrát tomuhle vyvarovat a vynahradit si to.
Měl bych dotaz na tyhle typy:
Wawrick Streamer LX 5 - hodně se mi líbí zvuk, četl sem na ni samou chválu a vzhledově vypadá dobře, nevím jak je to s životností nemá někdo zkušenost? Bych ji pořídil už hranou (na novou není cash)
MDT Kingston Z5 - překvapil mě super zvuk, kterej dokáže ze sebe dostat a vzhledově je to krasavice, ve výprodeji se dá sehnat celkem za levno takže si myslím že za ty prachy to stojí, ale mám obavu ze značky nebo nevím co čekat...sice "novej stroj" ale nevim jestli není lepší si připlatit a pořídit něco jinýho
schick rhino 5 - tady jsem jak alenka v říši divů jen jsem se chtěl zeptat na názor sem ji viděl na bazaru a na první pohled zaujala, ale nikde sem ji neslyšel nebo nečetl komenty...
od Sandbergu se dá pořídit novej kousek Bullet Booster, ale tahle mi nepřišla tak uderná (můj názor)...nebo to zkreslovalo video vážně nevim...
a v neposlední řadě Sterling by Music Man 5 Ray35 - další povedenej kousek by Music man je to sice levnější kousek, ale myslím, že zrovna tihle chlapci to nešidí při výrobě. Tady se chci zeptat jestli se hodí typickej zvuk music mana i na něco tvrdšího z toho mám trochu obavy
Každej určitě znáte to dilema. Nikdo nechce přeplatit zbytečně moc peněz u některejch kusů se to ale rozhodně vyplatí si zaplatit za kvalitu, někde je značka záruka někde jen nálepka za kterou člověk platí... je toho prostě hodně a člověku lehce něco unikne a pak se mlátí do hlavy... Budu moc vděčnej za vaše rady, návrhy a připomínky.
Předem děkuju za odpovědi
JOKE
TC Electronic BH550 + TC helicon switch 3 + GK 410MBE
KORG Pitchblack -> Darkglass Microtubes B7K -> BOSS NS2
Epiphone Les Paul Custom Pro, CORT EARTH70E NS