1

Téma: Oprava eefektu

Jsem piča a uvědomuju si to, takže už mi to prosím nemusíte připomínat, za to předem děkuju, takže jde o to, že jsem chtěl zkusit napojit 18V MXR blowtorch pomocí adapterů 18V z routeru a blowtorch zasmrděl...ještě jednou připomínám, že si uvědomuju, jaká jsem piča ;-)  takže zasmrděl a dohrál...myslíte, že to pujde opravit? a víte kdo by to mohl zvládnout a kolik by to cca stálo? Přidávám i fotku pajšlu...
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/noomak-180811-195212-18082011371.jpg

0 xLajků:

2

Re: Oprava eefektu

muzu se ti nato podivat pokud chces... pripadne to muzu dat tatkovy od me mlade ten s tistaka pracoval....podle me si to prepoloval tak by to nemuselo byt snad tak hrozny... mozna nakej svab...

nejsem zadnej zkusenej ale taky umim hrat big_smile, Cort Action V - vybiranej ocividne z hodne kusu protoze hraje jako dobytek.. a Hocke BG210
0 xLajků:

3

Argo22 napsal:

muzu se ti nato podivat pokud chces... pripadne to muzu dat tatkovy od me mlade ten s tistaka pracoval....podle me si to prepoloval tak by to nemuselo byt snad tak hrozny... mozna nakej svab...

a odkud jsi?

0 xLajků:

4

mas to v popisku.... pod mou profilovkou big_smile  od tebe 60 km...

nejsem zadnej zkusenej ale taky umim hrat big_smile, Cort Action V - vybiranej ocividne z hodne kusu protoze hraje jako dobytek.. a Hocke BG210
0 xLajků:

5 Naposledy upravil: noomak (18. 08. 2011 19.37:01)

já myslím, že se tam spálil kondenzátor, protože ten adapter od routeru měl 1A, 18W asi si pořídím Bass big Muff, ty se v tom vyznáš? dokážeš to proměřit a poté i vyměnit součástku?

0 xLajků:

6

jo zmerit by to nemel byt problem snad big_smile a vymenit to je to posledni smile

0 xLajků:

7

hele a ze ses z fora nic zato nechcu timdle se taky ucim big_smile

0 xLajků:

8

tak to zas ne, pokud to dáš dohromady, tak flaška pravé moravské slivovice, nebo karton piv ;-)

0 xLajků:

9

pis radsi sz,.... zbytecne se to tu zas**ra

0 xLajků:

10

Ampery by problem byt nemely, veme si to kolik potrebuje, spis ten zdroj nebyl spinanej a stabilizovanej, tak tam poslal vic, klido i 25 V. Router ma vlastni stabilizator tak to snese. Ani nevim proc se do efektu stabilizatory nedavaj, mozna by mi to tu nekdo mohl osvetlit.

0 xLajků: