1

Téma: Humbuckery do JB?

Právě mě napadla totální blbost.
Jak myslíte že by to dopadlo kdybych ze svého skoro JB vymotoval dva singly vydlabaly by se větší díry a narvaly se tam hambáče?
Pište názory rady popř. skušenosti pokud to někoho také napadlo a realizoval to smile

PS: Berte to trochu s revezvou pořád sem ještě rozespalej a mírně my hrabe  tongue

0 xLajků:

2

Re: Humbuckery do JB?

Co humbuckery ve tvaru singlů? Nemusel bys nic dlabat.

FENDER 60s Jazz Bass, Fade JB  (Aero Type 1 Std), obě 4str.
DorD 150W celolampa, Peavey Mark III Bass, SWR 350 (pololampa) + samodomo dvě 1 x 12" elektrovoice, Eden kombo 50W
0 xLajků:

3

sorry za moje lamerství ale to existuje?  big_smile

0 xLajků:

4

Co máš za basu? Hraje si na ní skvěle ale hledáš jiný sound nebo se nudíš?

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

5

hledám jiný sound AXL Aj-800 capricorn

0 xLajků:

6

tak to bych hledal jinou basu, pořádné hb budou stát taky nějaké prachy a to  třeba máš nejskvělejší kus série ale připadá mi to jako tunění trabanta smile

G&L L-2000 1984
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
0 xLajků:

7

no jo já jí chtěl prodat za 4k nová stála 5k.Jenže v kytarách jí maj ve slevě na 3,5k takže za 4 ji neprodám ani kdybych se po....

0 xLajků:

8

u jednoho nového RM jsme na 1490 za kus takže nějaké 3k za snímače+pokud to nebudeš dělat sám práce+nějaké ty kable a poťáky. Věřím tomu že když si koupíš nějaké jeté například jeté ATK za 6k tak budeš mít rozhodně jiný zvuk, třeba to bude to co hledáš a rozhodně to má větší potenciál.

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

9

jo jo to už sem řešil jinde mě šlo jenom o tenhle blbej nápad  big_smile

0 xLajků:

10

jako proč ne, na téhle base toho asi moc "nezkazíš" takže pokud jde o prachy, sehnat jeté snímače z nějaké fokuse nebo tak něco a šup do toho. Výjde to na pár korun a třeba budeš spokojený...

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

11

Když už bys chtěl tak mám v rozměru RM doma jeden snímač k ničemu. Za odvoz nebo poštu ti ho klidně věnuji.

"Music is the only thing keeping the planet together"

Warwick Corvette, Markbass LM Tube, Markbass NY 121, Warwick BC 10
0 xLajků:

12

co je to přesně za snímač?

0 xLajků:

13

NoName, ale uvedomuji si vlastne az ted ze me zbyl z 5strunky  big_smile  to bys musel více dlabat big_smile

"Music is the only thing keeping the planet together"

Warwick Corvette, Markbass LM Tube, Markbass NY 121, Warwick BC 10
0 xLajků:

14

aha  big_smile

0 xLajků:

15 Naposledy upravil: Áďa (18. 08. 2011 12.11:43)

soba29 napsal:

sorry za moje lamerství ale to existuje?  big_smile

No nemám nijak skvělé technické znalosti, ale měl jsem na 5 str. Fenderu Bartolini Ba 57 J1 a v příbalovném letáčku psali, že jsou to Dual coil. Teď mám na base EMG HZ, ale vím že to určitě dělá i Kent Armstrong a určitě i další např. Dunkeni.

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 … amp;order=

FENDER 60s Jazz Bass, Fade JB  (Aero Type 1 Std), obě 4str.
DorD 150W celolampa, Peavey Mark III Bass, SWR 350 (pololampa) + samodomo dvě 1 x 12" elektrovoice, Eden kombo 50W
0 xLajků: