1 Naposledy upravil: soba29 (13. 08. 2011 20.40:55)

Téma: Kde vyzkoušet MM 5 str.

Ahoj
Nachází se tu nějaká dobrá duše z Mělnicka (v horsím případě z Mladé Boleslavi nebo Prahy)  která vlastní nejlépe kopii 5 strunky MM a byla by ochotna zapůjčit lamerovi na pár minut aby si zkusil jestli mu tenhle typ sedí.
Uvítám i typ na obchod z výše zmíněných lokalit kde se nějaký takový kus nachází a je možno jej vyzkoušet.

PS: Doufám že jsem téma zařadil správně

0 xLajků:

2

Re: Kde vyzkoušet MM 5 str.

něco by mohly mít kytary.cz v podobě Sterling by Musicman...pro vyzkoušení koncepce OK....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3

jo jednoho tam maj musim doufat že se tam do tý prahy v bližší době dostanu  smile

0 xLajků:

4

To, co mají v nabídce v e-shopu, mají i přímo na prodejně v Praze: http://www.rockster.cz/Basove-kytary-36 … Man-36885/

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

5

Nedávno jsem v Praze v Rocksteru byl, výběr opravdu velký a prodavač v pohodě, nechal mě vyzkoušet jak kopii Sterling by Musicman tak i originál Musicman Stingray 5 HH  wink  Pokud se prodavači nestřídají a chytíš toho co jsem měl já tak vklidu jeť  smile  pouze si dej pozor na to, že mají od 13-14 hod odpolední pauzu   big_smile  na to jsem málem doplatil  lol

Baskytary: LTD-ESP B 154 STR , Ibanez SR 705 TK , custom made kopie Stingray 5
Box: home made box 15"
Kabely: Planet waves, Bespeco
Rack: Gallien Krueger RB 700-II, Korg DTR 2000, Line6 Relay G90, Samson PB 10 power distributor, DBX 166 XL
0 xLajků:

6

ještě jiné návrhy?

0 xLajků: