1

Téma: Fender Classic series

mate niekto prakticke skusenosti s touto seriou? davnejsie sa to tu uz tusim zlahka preberalo:

http://www.fender.com/en-SK/products/in … es=Classic

co som postrehol tak su na to vseobecne celkom prijemne reakcie, navyse 70 preci vyzera spravne uchylne a je to japonsko. ceny viac ako zaujimave.

sekam dobrotu
0 xLajků:

2

Re: Fender Classic series

Měl jsem 70s classic JB a nebyla to špatná basa. Krk možná o chloupek macatější než některé jiné JB, ale pocitově dobrá. Zpracování v pohodě, všechno sedělo, hardware držel jak měl, ...

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

3

porovnanie s US, obyc. mexikom, japonskom ...?

sekam dobrotu
0 xLajků:

4

Kvalitnejsi mexico - imho dobra serie za relativne dobrej financ se skvelou imagei( proste RI loga a tmavej krklak rulez!!!!) wink
dnesni doba uz ale nepreje krasnym nakupum z USA.
Ja vseobecne rad podporuju "lepsi" mexica takze sem trosku "biased", ale proc ne;) kazdej mame svy;)

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

5

pista58 napsal:

porovnanie s US, obyc. mexikom, japonskom ...?

Tady moc neposloužím, jelikož face to face jsem je nikdy neměl. Ale asi jak píše Kubš. Je to prostě poctivá basa, kvalitně udělaná, s dobře odvedenými detaily, jen holt nemá nálepku s "Made in lepší country".

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

6

mne to mexico absolutne nevadi ak su tie nastroje zodpovedne spravene a hraju. dostavam chut na dalsiu basu, ale popravde sa mi do toho uz nechce vrazat vela penazi a tieto basy su pekne na pohlad a ocividne prijemne hraju aj podla vasich reakcii, takze omyl to nebude. sadowsky v buducom zivote asi, nejako ma to preslo  big_smile ...momentalne big_smile

sekam dobrotu
0 xLajků:

7

pista58 napsal:

sadowsky v buducom zivote asi, nejako ma to preslo   ...momentalne

aždému co jeho jest...mně stačí basa za polovic abych se přesvědčoval, že si jí zasloužím - někdo holt míří výš;)

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

8

mam 50s precision a jsem velmi spokojen. Prodal jsem vsechny ostatni basy. Krk je extra macatej a cele je to udelano velmi bytelne a zpracovani zda se byt o dost lepsi nez normalni mexika. Zkousel jsem jeste US standard a HW1 precly, ale nic me nepresvedcilo, ze bych mel menit. Snad jedine road worn precision.

0 xLajků: