Téma: Fodera Emperor
Ahoj,
v rychlosti jsem udelal nejaka fota my Fodery...
Aguilar 500SC
Epifani UL-310
EBS Taurus
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Show Room » Fodera Emperor
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj,
v rychlosti jsem udelal nejaka fota my Fodery...
pěkné.. ještě nahrávky, taky stačí v rychlosti :-)
a dojmy taky klidně v rychlosti, jedna z mála Foder na kterou se vydržím dívat déle než 5 vteřin
Dva lístky na fotbalový zápas - 40 USD
Nové brýle - 150 USD
Krytka výztuhy s nápisem Fodera ...
... k nezaplacení, ehm... 200 USD
Krytka výztuhy s nápisem Fodera ...
, jak člověk přijde k Fodeře mimochodem?
Koupí ji... to je u foder stejný jako u normálních bas
Já to myslel jako jakým vývojem někdo to má jolana-cort-ibanez tak by mně zajímalo jak to mají foderáci
Tak Přemek ti to povypráví, ale myslím si že primární je myslet to s muzikou hodně vážně a makat. Proto já bych si to nikdy nekoupil
Nádhera... moc pěkný..
... k nezaplacení, ehm... 200 USD
To jsem asi nejak nepobral, sorry...
Jinak, proc jsem si ji koupil - proste se mi libila...
Je to kus z roku 1993, takze jeste ta stara serie, dnesni bych asi uz nebral, zvuk je na me moc hezkej. Lepe receno - zvuk u novych se mi libi (hodne), to jejich hi-fi je mi blizsi nez u Alembicu napr., ale vlastne moc me opravdove nebere. Na moc jsem jich nehral (6, kdyz nepocitam NYC Empire), tot pravdou, ale poslechneme si Matta Garrisona - paradni, ale ja nejsem solista.
Vyborne se na ni hraje (jeste aby ne!!!), ergonomicky je resena na 100%, zvuk je konecne neco jineho nez odnoz "jazzbass" zvuku (tu plni Sandberg vic nez stoprocentne), muzu na ni hrat potichu a vsude je slyset, ... nevim co vic napsat, spis na me dychla v tom nejlepsim sova smyslu, kdyz jsem si ji tyden chodil zkouset a zkratka jsem ji chtel, je to jednoduse strasne dobra basa.
Tak jsem pocital a pocital (protoze ta cena je vrazedna), a pak mi doslo, ze diky hrani a basam jsem zazil tolik veci (a vydelal tolik penez), ze je dobre zachovat kolobeh veci, tak jsem to do toho vrazil. Bavi me na ni cvicit a hrat, delam to krom vyletu na chatu kazdy den, udelal jsem dobre.
Posilal jsem do Fodery seriove cislo at se mrknou do svych analu a napsali mi toto:
- listopad 1993
- telo bahenni jasan, top Purpleheart (Peltogyne)
- hmatnik eben
Nahravku urcite poridim, ted jeste uziju poslednich nekolik prazdninovych dni, tak potom...
kurcatovium napsal:... k nezaplacení, ehm... 200 USD
To jsem asi nejak nepobral, sorry...
Tak myslím, že to byla narážka na poměrně přestřelený ceník náhradních dílů a příplatkových věciček od téhle firmy. Kdysi se tu myslím probírala cena zadního krytu elektriky ze dřeva která byla "trošku" vedle.
Je to tak, měla to být narážka na ceník, který tu byl nedávno podroben přísné kritice :-) Nějak jsem to ale přestřelil, páč teď jsem skočil na (opravdu hnusné) Foderácké stránky a krytka výztuhy je za pouhých 25 dolarů...
No cenik dilu + servisu maj' chlapci trosku mimo, u toho jsem se taky zasmal
BTW stranky Fodery radeji nebudu komentovat (stejne jako jejich taktiku endorsingu, 3/4 jejich "konu" muzou skrtnout).
Gratuluju Přemo k nádhernému kousku. Doufám že se třeba někde na sraze časem potkáme a můžeme srovnat s Monarchem. Máme stejnej ročník a jak se dívám na fotky, stejně odřený tělo od opírání palce předchozího majitele nad H-čkem Jinak ti i mírně závidím, protože jsem víc chtěl humbuckery i černé mechaniky, ale holt tenkrát nebylo moc na výběr. Ono asi ani teď není že, pokud chceš udržet basu pod cenou auta a hledáš solidní second hand.
odřený tělo od opírání palce předchozího majitele nad H-čkem
... no to je narez! Vypada to, ze tich 18 let na to nekdo hral trsatkem z ocele nejakej utra-brutal-death-grind core
Ale je to super, libi se mi, jak je "jeta"... alespon se nemusim bat, ze na ni neco udelam, ted je to fakt uplne fuk
... no to je narez! Vypada to, ze tich 18 let na to nekdo hral trsatkem z ocele nejakej utra-brutal-death-grind core
kdyby to tak bylo tak tam máš spíš Vaiovo držátko
pěkná baska, takovej poctivej masterpiece...ty jo ale těch ovladačů!!!!
s těma artistama...proč by škrtali, každej z nich klidně může mít doma forderky a chodit s nima do studia...to nikdo nevidí, a tak můžou od fendrů dostávat prachy za svoje Artist modely...dyť na živo jim stejně zvuk zkazí zvukař a místní PA takže fender je až třetí v řetězci :D:D
nadherna basa. su nastroje ktore sa mi viac pacia 5 strunove a toto je presne jeden z nich (fodera, ZON, stuart spector).
Krásná basa ! : ) ! už se těšim, až jí uslyšim brumlat : )
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Show Room » Fodera Emperor