1

Téma: Trace Elliot SG7

Co řikáte na tenhle stroj? jeden klučina ho nabízí za 11 000, místo horního basreflexu je horna eminence. Co si o tom myslíte? Nějaký zkušenosti s nim?
Rozhod sem se, že nebudu kupovat žádný sráče laneyovský, zatim vydržim na Tesle a budu tvrdě makat na něco solidního. Fakt je to asi lepší- hraje to a ještě si to drží cenu..

http://hudba.bazos.cz/obr/279913.jpg

0 xLajků:

2

Re: Trace Elliot SG7

No aby ta horna pak nefungovala jako chybějící bassreflex a nekatapultovala se díky tlaku smile

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

3

Řekl bych, že tam byl originálně ten basreflex z jinýho důvodu...
Kámoš prodával něco podobnýho ale s 2x10" za 7Kkc.
Moc hlasitě to ale nehrálo. Vedle slušnýho bubeníka docela problém, tak nevim...

...JOLANA VIKOMTBASS a 10 prstů...
0 xLajků:

4

ja mam s timhle kombem spatny zkusenosti...bylo u nas ve zkusne a hral jsem na to parkrat, ale melo to hrozne tupej sound.....kolikatka to je? me prislo ze o proste tu 1x15 nestiha.....

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

5

nebrat za tu cenu

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

6

Ja ho mam a jsem spokojenej koupil jsem ho za 10 a myslim že za ty prachy nic lepšího neseženeš...

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

7

Gimzy napsal:

Ja ho mam a jsem spokojenej koupil jsem ho za 10 a myslim že za ty prachy nic lepšího neseženeš...

mě to taky příde dost dobrý

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

8 Naposledy upravil: davidak (29. 08. 2006 23.38:51)

Teda chlapi to sem z toho jelen smile Je to 150W, přesně typ GP7 SM(nahoře sem se přepsal smile ) hraný cca 2,5 roku, podle fotek vypadá stav docela dobře. Tak teda nevim, asi ještě projdu recenze.

nějaký fota(ne tohodle)
http://www.thejohnwalshtrio.com/TE/Trac … 20Sale.htm

0 xLajků:

9

akorát ti řeknu že se mi nelíbí ta horna....to je důvod k tomu třeba argumentovat na nějakou slevičku....

0 xLajků:

10

jj přesně tak... hlavně by mě štvalo že by mi nelítaly nohavice big_smile

Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
0 xLajků:

11

150W a 15"? do toho bych nešel - nebude to mít watty ani zvuk, v kapele se to neprosadí (podle mého názoru)

...sklapnout...a makat dál...
yamaha trb5, Hughes Kettner qc 421
0 xLajků:

12

Mě to taky přijde dost málo,bubeník (pokud není lechtač) tě hravě umlátí.Možná tak na zkoušení doma by to šlo..... smile

0 xLajků:

13

tak tak....

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

14 Naposledy upravil: pipa (30. 08. 2006 07.20:49)

Já bych zase polemizoval s tím: hraný cca 2,5 roku. To by muselo ještě pár let někde ležet nehraný..Trace Elliot pár let basový aparáty snad vůbec nevyráběl, koupil ho Gibson a nějak pozastavil výrobu či co, už jsme to tady řešili. a tyhle levný řady teď myslím nedělá vůbec...
Nelíbí se mi tam přidělaná ta horna, konstruktéři u takové firmy asi věděli, na co tam ten basreflex je...ale bubeník tě neumlátí, myslím, že se s tím ddá v pohodě hrát.

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

15

já teda nutno dodat,sem ještě nehrál na Trace Elliot,kterej by se mi líbil,ale proti vkusu........ big_smile

0 xLajků:

16 Naposledy upravil: Kubš (30. 08. 2006 08.14:23)

no já teda slyšel gimziho v akci na zkoušce a nebylo to zlý myslím že to dával.....a to se s tím rozhodně jeho bubeník nemaže,...ale asi záleží na to jak moc je ten kterej kus hranej vyhranej a občas i prohranej big_smile

tak mě napadá většinou sem neměl problém s bubeníkem ale s kytaristou....při bicích kdž hraju tak pohoda spustí kytara a sem skoro vymazanej

0 xLajků:

17

tak s kytarou to je jasný,zvláště pokud do toho někdo zahudlá ze 100W Marshalu třebas. big_smile

0 xLajků:

18

hele vona to je 150 ale když věchno vytočíš eq. a tak tak to má peak na 300W takže dobrý dvoukilo...

0 xLajků:

19

Gimzy napsal:

hele vona to je 150 ale když věchno vytočíš eq. a tak tak to má peak na 300W takže dobrý dvoukilo...

jasně... když všechno vytočíš, tak to bude řvát jako kráva, ale ten zvuk bude :-((((

...sklapnout...a makat dál...
yamaha trb5, Hughes Kettner qc 421
0 xLajků:

20

pekelnik napsal:

tak s kytarou to je jasný,zvláště pokud do toho někdo zahudlá ze 100W Marshalu třebas. big_smile

no vona stačí malá Mesa Boogie kombo s extensionem.....

0 xLajků:

21

Jo Jo, Teď na zkoušce si kytarista pujčil celolampáč 50W Mesa boogienu a nestačil sem zírat. 100W Marshally se mohly jít zahrabat někam...

...JOLANA VIKOMTBASS a 10 prstů...
0 xLajků:

22

jj

0 xLajků:

23

chajda napsal:

Jo Jo, Teď na zkoušce si kytarista pujčil celolampáč 50W Mesa boogienu a nestačil sem zírat. 100W Marshally se mohly jít zahrabat někam...

taky v nich pak ty elektronky nevydržej jako v tech marshallech...

0 xLajků:

24

no neřekl bych smile

0 xLajků:

25

no řekl bych...

0 xLajků:

26

tak ty voe uvědom si že marshall od JCM 900 stojí za uplný hovno uječený hrůzy taky záleží na tom jakej to byl marshall 100W zažil sem JCM 900 ze který po zkoušce bolely uši děs bjes

0 xLajků:

27

už mlčim...

btw, nevim co to má společnýho s mým příspěvkem vejš...

0 xLajků:

28

Zpět k Tracovi: měl jsem si tu samou krabici koupit, akorát že za 15 (bylo to absolutně nehraný, zaprášený...), ale radši jsem si počkal, měl štěstí a koupil starší hlavu AH200 GP12 Series 6 (tohlenc je AH150 GP7), tedy o něco silnější. Na málo citlivou a ještě k tomu 8ohm bednu to moc nehraje, ale zvuk jinak výbirnej, pro někoho možná suchej, moc hi-fi (žádný lampy), ale zatím se mi to zamlouvá. Takže doporučuju, když srazíš tak na 9tis...

0 xLajků:

29 Naposledy upravil: ondras (01. 09. 2006 23.22:11)

já mám tohleto kombo ve zkušebně (verzi bez kompresoru) - a nějak se mi nezdá zvuk, připadá mi dost tupej a nějak suchej a nablblej, řekl bych, hraju na pasivní bezpražec a zvuk vždycky šteluju dost dlouho - zřejmě to bude tím reprem, když jsem připojil Dan´s Signature 2x10 AACraft (nebo co) box, hodně se to zlepšilo. Znalec přes aparáty nejsem, ale za deset bych to nekupoval, navíc to váží asi tak tunu.

0 xLajků:

30

Dobře dobře, docela jste mě přesvědčili. Jakože ne smile
Nojo ale je to blbý- já myslel, že TE je docela známka dobrýho kupu.. Co byste teda koupili  za 1k bazárkovýho?

0 xLajků:

31

hele nevím no já bych za to dal tak těch 10 podle toho co má GImzy tak se mi to líbí za ty prachy pohoda....je to kus od kusu protože záleží na tom jak moc je jetej ten danej kus...ale já bych do toho šel než kupovat nějaký mrdky vod rumble bumble fendera nebo tak.....

0 xLajků:

32

to ondras: co to má znamenat, ten Dan's signature ? Jenom že já měl právě dělanou dvoudesítku s AA Craaftama, ale nikde jsem ji nepodepisoval, tak to moc nechápu smile

0 xLajků:

33

Dan napsal:

to ondras: co to má znamenat, ten Dan's signature ? Jenom že já měl právě dělanou dvoudesítku s AA Craaftama, ale nikde jsem ji nepodepisoval, tak to moc nechápu smile

hele, jestli se za tu bednu stydis, muzu ji klidne zmenit nazev...

0 xLajků:

34

-"Když já tomu nerozumim. " -"A čemu zase nerozumíš?" -"Tak umřel pan nebožtík, nebo pan Lubina?"...

0 xLajků:

35

Kubs: nahodou Rumble 15 je na cviceni mega smile

Dan: big_smile

0 xLajků:

36

tak na cvičení big_smile ale na hraní ta 100 za 10000 asi fakt nestačí