1 Naposledy upravil: m3 (07. 06. 2011 16.23:15)

Téma: Festivaly v lete 2011 aka Tak kde se potkame?

Zdravim, zrovna koukam, ze na benatsky noci hraje chvilku pred nama Ramon , tak mne napadlo udelat zas todle tema, tusim tu uz kdysi podobny bylo...
Aby kdyz uz nas svede osud a dramaturgie dohromady sme se mohli aspon pozdravit dat pivko a atd...
Tedy drazi basaci zkouktnete kde kdo hrajete at vime kdo na koho kde narazime smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

2

Re: Festivaly v lete 2011 aka Tak kde se potkame?

Mě a kolegu t.kedziora můžete potkat coby Two Basses třeba 7.8. v Boskovicích na Festiválku bez bojů a válek. Potom 3.9. budeme bručet na Velkopavlovickém vinobraní.

Bands: Two Basses .... a jinak archiv na http://bandzone.cz/zdenekruzicka
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: jimmy (03. 06. 2011 09.31:32)

S kapelou Deváté patro zítra na folk fesťáku Osecká kytara v Oseku u Teplic.

Spector Euro LX5 + Spector NS-5CR Fretless + TC RH450 + Soundelirium 12.1 + MXR M80 + Zoom B3n
0 xLajků:

4

já s P.A. na RfP v hangáru (Muzikus stage) + více méně to samý na Sázavě, jenom ještě nevím, která stage to bude, ale hangár taky :-)
Jinak letní megafesťáky bez milosti bojkotuju. Ale von stejně přijde zase nějakej kšeft jenom s rukama...

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

5

el BassTardo napsal:

já s P.A. na RfP v hangáru (Muzikus stage)

hmm tam bysme nekde meli hrat ale nevim ani na kery stagy ani kerej den ... big_smile

el BassTardo napsal:

Jinak letní megafesťáky bez milosti bojkotuju

dobre delas ja je taky nerad big_smile, krom mighty sound ale to je tim ze to poradaj kamosi a je tam muzika co mne bavi...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

6

tak třeba se zase potkáme :-)

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

7

u velkejch fesťáků mě sere jedna věc: je to masovka pro burany, kterejm  je moc dát za koncert v klubu kilo a fesťák je pro ně instantní polívka, kde uviděj kdekoho. neznám moc lidí, kteří mají fakt rádi muziku, který by na velký fesťáky jezdili

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

8

el BassTardo napsal:

u velkejch fesťáků mě sere jedna věc: je to masovka pro burany, kterejm  je moc dát za koncert v klubu kilo a fesťák je pro ně instantní polívka, kde uviděj kdekoho. neznám moc lidí, kteří mají fakt rádi muziku, který by na velký fesťáky jezdili

Není tak úplně pravda... Já třeba na fesťáky varážím (jmenovitě Metalfest, kterej mam za barákem a MoR) z důvodu koncentrace stejně smýšlejících individuí a fajn atmosféry nejen na stage, ale i v celém okolí... Pokud to mám k něčemu přirovnat, je to jako s koupáním...taky chodim celou sezónu k rybníku, ale jednou do roka vyrazím k moři...

Ono hlavně je festival a festival....třeba na CzechTech (bo jak se ta chujovina píše) by mě nedostali ani párem volů (kterých je tam dle mého mínění rapidní nadbytek)...

Pasivní basista - děcka rostou, basa leží ladem a čeká na slavný návrat do popředí
0 xLajků:

9

Gandalf napsal:

Ono hlavně je festival a festival....třeba na CzechTech (bo jak se ta chujovina píše) by mě nedostali ani párem volů (kterých je tam dle mého mínění rapidní nadbytek)...

za takový názor tě za chvíli někdo tady nazve....netolerantním smile

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

10

ty aspoň k tomu rybníku chodíš...
psal jsem o lidech, kteří přes rok leda koukají na Suprstár a pak vyrazej na nějakej megafesťák, narvaný v trendy hadrách a hrajou si na hrozný rockery...

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

11

Já třeba fesťáky nejezdim vůbec, když už, tak se zajdu podívat na nějakej menší lokální. Ale třeba letošní RFP, je tam pár kapel který bych rád viděl, ale prostě bejt někde tři dny, upocenej jak zmrd, hlady lidí okolo... to neni nic pro mě. A navíc, ač mam hudnu rád, tak mi stačej tak 5 kapel za večer, a už toho mám dost.

Ale to už je OT smile

Tokai Hardpuncher '81, Ibanez Silver Series Jazz Bass '78, Fernanders Burny Jazz Bass '74-'76, Fernandes Stone Logo FPB-65 '78, Custom Lawsuit Ripper/Grabber '80
0 xLajků:

12

el BassTardo napsal:

přes rok leda koukají na Suprstár a pak vyrazej na nějakej megafesťák, narvaný v trendy hadrách a hrajou si na hrozný rockery...

a rockerství končí v okamžiku, kdy otevřou nejbližší TOi budku smile
myslím si, že je spousta muzikantů co na megafesty nechodí.

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

13

el Bastardo: No jo, ale pro mě, jakožto vesnického člověka, je sem tam nějaký ten fesťák skoro nejdostupnější řešení. Je sice fajn, že bych spoustu zajímavých kapel mohl vidět v klubu za kilo (a rád bych to udělal), jenže cestovat půl dne do Prahy/Brna kvůli jedný kapele a pak zas půl dne zpátky není úplně to pravý ořechový, nehledě na to, že s cenou benzínu/lístku za vlak se ze stovky stává pětistovka...

Ale jinak teda takovýhle akce taky nevyhledávám. Jedu tak jednou za X let. Jinak chodím na místní akce, pokud nějaké jsou.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

14

kurcatovium napsal:

No jo, ale pro mě, jakožto vesnického člověka, je sem tam nějaký ten fesťák skoro nejdostupnější řešení

a to zas jo, pokud jsi opravdu kluk z pustiny, pak rozumím  smile
pro mě je nejvíc odstrašující příklad velkýho festivalu Noc plná hvězd: buranský kapely, buranský publikum. Třinec zaplaví dvacet tisíc vožralejch mániček, který řvou Kabáty a Harleje a chovaj se jak hovada. O kvalitě týhle akce pro mě vypovídá i to, že se svého času Říha z Katapultu nechal slyšet, že je to jedinej fesťák, na který přijedou hrát, protože má atmosféru vesnický tancovačky. Pivo, párek, rvačka a nějaký písničky k tomu...

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

15

el BassTardo napsal:

a to zas jo, pokud jsi opravdu kluk z pustiny, pak rozumím

No, nejblíž je to do Pardubic asi 60km. A jít tam na nějakou akci, tak už i to je zralý na to, hledat si tam někde nocleh... Zkrátka to není uplně ideál, bohužel.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

16 Naposledy upravil: m3 (01. 07. 2011 20.15:36)

el BassTardo napsal:

na RfP v hangáru (Muzikus stage

hmm tak ne no my hrajem na naky Evropa2 stage .. big_smile to mi poser kotnik big_smile ... punkace na evropa 2 stejdzi

teda muzikus stage sem tam nenasel..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

17

m3 napsal:

na naky Evropa2 stage

Ticho tam big_smile Víš co nám to dalo než se to pos*any ŠAPITÓ postavilo?:D

Ibanez SR 505; Cort B4 OPB
GK Backline 600 + GK BLX 410+ GK BLX 115
Ashdown Chorus Plus--> EHX Blogger--> EHX Mole
D´Addario strings,Warwick Red Label, Darco.....
http://bandzone.cz/fan/sympatax
0 xLajků:

18

Sympatax napsal:

ŠAPITÓ postavilo?:D

no tak doufam ze bude aspon hnusne aby se tam sli lidi schovat kdyz uz hrajem v tam silenej cas big_smile.. normalne v nedeli v tu dobu este spim..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

19 Naposledy upravil: el BassTardo (07. 07. 2011 13.13:13)

Sympatax napsal:

Ticho tam  Víš co nám to dalo než se to pos*any ŠAPITÓ postavilo?:D

to jsi stavěl ty?
zvučil jsem tam v sobotu CCTV Allstars a musím říct, že to fakt musela bejt čuráčí hlava, která do tohohle dala stage, akustika prostě nádherná...

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

20 Naposledy upravil: Tiger (07. 07. 2011 10.29:02)

Tak v pátek na punku smile KOKRHEL FEST big_smile  s nežfaleš tak see you  cool

Fender Precision Bass Aerodyne /w. Seymour Duncan SPB-3
Ampeg SVT CL / Ampeg SVT 450 H / Orange OBC 115 / Orange OBC 410
Tech 21 SansAmp Bass Driver / Boss TU-3 / Monster Cable
0 xLajků:

21

Klobucké rockování 30.7. a Slavičínský BrutalPop 23.7

Gallien Krueger + MM... wink
0 xLajků:

22 Naposledy upravil: m3 (07. 07. 2011 22.56:28)

el BassTardo napsal:

zvučil jsem tam v sobotu CCTV Allstars

hele zrovna nas trumpetak rikal ze CCTV meli perfektni zvuk big_smile
nevim jak sme zneli my ale na podiu docela hruza..jako basa v poho bici se taky nejak netloukly ale dechy a zpevy my tam sly fazove posunuty asi 3x...
a ani lidi moc nepomohli
btw panove s kym sem se to potkal loni v Moravskejch budelicich ja hlava skopova si to ted nemuzu vybavit.. kazdopadne doufam ze se v so uvidime..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

23

el BassTardo napsal:

musela bejt čuráčí hlava, která do tohohle dala stage, akustika prostě nádherná...

Naše starosat tam byla jen postavit to šapitó, podium a další měl na starosti už někdo jiný big_smile

0 xLajků:

24

m3 napsal:

hele zrovna nas trumpetak rikal ze CCTV meli perfektni zvuk

tak to mě těší dvakrát, protože ten stan je akusticky fakt tragedie, navíc mi na pultu během gigu odešla šavle, ale pokud se to líbilo trumpeťákovi, tak supr! smile

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

25

Jedinej fest na kterej jezdím je Masters of Rock - kapely jsou půlka fajn, co poslouchám a co chci vidět, atmosféra fajn... prostě tam rád jezdím... příští rok asi pojedu i Noc plnou hvězd - tam je kapel co bych rád viděl ještě víc, bohužel ještě víc z ruky... a s těma koncertama samostatnejma... kam bych chtěl stojí lupen 500-700 a do prahy to mám štreku.... jsem z Třebíče a tady nic moc není - maximálně tak UDG z největších, nehledě na to, že tu ani pořádně není kde... jinak samozřejmě chodím na bigbíty v okolí a sám i v jedný takový kapelce hraju, ale to jsou místní akce

s kým s fora se na Masteru sejdem? :-)

Trace Elliot Club #7
Peavey Cirrus USA Walnut/Wenge r.v.1998
bedny - Trace Elliot 1048h a 1518 , preamp - SWR Grand Prix, v efektovce - Tech21 PSA1.1, bezdrát - Sennheiser EW100 G2, ladička - Korg DTR 1000, zesák - Solton aa Craaft - MOS-FET - 800W
      prodávám: Trace Elliot BLX80 GP7SM a Ampeg SVP Pro
0 xLajků:

26

O.Neill napsal:

s kým s fora se na Masteru sejdem? :-)

Tento rok bohužel vynechávám. Nějako mi line up nepřišel až tak moc zajímavý, ale čím víc se to blíží, tím víc lituju, že nejedu už jen kůli té atmosféře. neutral

0 xLajků:

27

Creepy Teepee.. jede ještě někdo odtud?

0 xLajků:

28

Lukáš napsal:

Creepy Teepee.. jede ještě někdo odtud?

urcite bych jel, chystal jsem se i v minulych letech, ale nikdy mi to nevyslo, skoda te situace kolem GASK...nicmene imho asi nejzajimavejsi festival v CR, dobre, ze neskoncil

0 xLajků:

29

29.7. - SunFest Žatčany smile

jinak na festivaly max. jako kapela big_smile ... jezdím teda skoro každoročně na menší (i když čím dál víc roste a neni to už taková komornní akce, jak bývala) fesťák do Tasova u Veselí nad Moravou - Beseda u Bigbítu ... a to jen proto, že tam jede giga mých známých, který třeba celý rok nevidím smile ... ale dost možný, že letos vynechám

párkrát jsem byl na Hrachovce (jako host i jako kapela) a jednou na Trnkobraní (jako řidič jiné kapele:P) .. poprvé na Hrachovce (první větší festival) jsem se velice bavil, ale další roky jsem zjistil, že tyto akce pro mě nejsou smile

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

30

mě z velkejch čeká ještě Sázava se zvukem, tak třeba tam...

O.Neill napsal:

asi pojedu i Noc plnou hvězd

pokud nejseš totální fanoušek agrometalu tak nechápu... smile

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

31

el BassTardo: tak já se clastaček nějak neúčastním a jezdím kvůli tomu co tam hraje... a nějak mě jiný fesťáky nezaujaly - kvůli dvoum kapelám nepojedu... a na Noci plný hvěz jsem napočítal asi 17 kapel kvůli kterejm bych tam jel si je poslechnout

takovej brutal assault, nebo metalfest nějak nejsou pro mě..

Trace Elliot Club #7
bedny - Trace Elliot 1048h a 1518 , preamp - SWR Grand Prix, v efektovce - Tech21 PSA1.1, bezdrát - Sennheiser EW100 G2, ladička - Korg DTR 1000, zesák - Solton aa Craaft - MOS-FET - 800W
0 xLajků:

32

O.Neill napsal:

a na Noci plný hvěz jsem napočítal asi 17 kapel kvůli kterejm bych tam jel si je poslechnout

Opravdu jsi behem par dni schopen vstrebat 17 interpretu ? Ja se ted vratili z colours a sel jsem opravdu jen na neco, suma sumarum tak 5-6 veci za 2 dny a mam toho plnou prdel, zuby a vsechno....

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

33 Naposledy upravil: O.Neill (18. 07. 2011 18.17:39)

já se vrátil z MoR a docela to ještě postupně vstřebávám to na čem jsem byl.. a asi 3 kapely mě zas mrzej, že jsem je prokaučoval big_smile

jian mezi těma 17ti je asi 8 horkejch kandidátů a zbytek co tak kouknout a buď zůstat, nebo poslechnout pár věcí a zas jít...

Trace Elliot Club #7
0 xLajků:

34

Tak OAMF Trutnov je přede dveřmi, kdo se tam chystá a na koho se budu moci kouknout v akci??

Půlený snímač přináší největší potěchu mému uchu i srdci.
0 xLajků:

35

kalfar napsal:

Tak OAMF Trutnov je přede dveřmi

vynechám, letos už nechci žádnej fesťák ani vidět

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

36

nechystáte se někdo tuhle sobotu do Mnichovic na Rockování? Hrát nebo jenom zevlovat?  smile

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

37

el BassTardo napsal:

letos už nechci žádnej fesťák ani vidět

koukám, že jsem to dlouho nevydržel...

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

38

el BassTardo napsal:

koukám, že jsem to dlouho nevydržel...

A přišel jsi o ten nejlepší!

Půlený snímač přináší největší potěchu mému uchu i srdci.
0 xLajků:

39

kalfar napsal:

A přišel jsi o ten nejlepší!

užil jsem si ho před pár lety dost. letos tam nebylo nic, co by mě zaujalo. navíc velký fesťáky fakt nemusím, pokud tam není práce. ale souhlasím s tím, že Trutnov je jinej

Basa prudí muziku smile
0 xLajků: