1

Téma: Sraz ve vinném sklěpě 27.11

Nějaké podrobnosti jsou tady http://baskytara.com/forum/viewtopic.ph … 4&p=10

aby to nezapadlo, zakládám nové téma.

Kdo by přijel na sraz do vinného sklepa, ať se  tu napíše. Sklep (rodinný) domluvil Fedeer, podrobnosti teda spíš na něj. Je to v Bořeticích, pod Kraví horou

účastníci ocitujte a připište se:

1: Fedeer, 2: Pípa (+Lenka)...

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

2

Re: Sraz ve vinném sklěpě 27.11

já+ještě někdo at nejedu s prázdnou

0 xLajků:

3

kruci fakt 20 a 27 je to špáténka, jsme na miniturné...
Takže za mě bohužel nic, což mě pěkně sere.

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

4

nezoufej není všem dnum konec my tam jezdíme zcela pravidelně,dá se říct,každý měsíc ,pro dobré lidi jsou vždy vrata otevřená big_smile

0 xLajků:

5

Co Ostravské jádro?

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

6

Co Ostravské jádro?
spider svoji učást přislíbil takže jestli se s ním domluvíš tak tě vezme

0 xLajků:

7

ja ne, ja budu tenhle vikend v pejci (Cajzl) a pristi nejspis taky...

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

8

Popis cesty ke sklepu čp.215
V Bořeticích směr na  Kobylí u kulturního domu doprava směr celnice, to je doleva, přes koleje furt rovno do kopce, na Vinckově náměstí prudce doleva 350m před sklepem je pres z roku 1720 big_smile

0 xLajků:

9

No, ve dvou, to bude mejdlo.....vezmem aspoň nějaký holky, ne? smile

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

10

bez bab doktore big_smile

0 xLajků:

11

Ono tejden do predu to je dost narychlo, chce si to stanovit nejakej termin trochu dal, neco v prosinci? jinak koukal jsem na ten hotel kravi hora, vypada suprove ale taky je mrte drahej.. me by se to vyplatilo tam jet s pritelkyni, pac ve dvou se nocleh lepe tahne:)

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

12

klídek simone, my to s pípou bereme jako takovou předakci,není problém potom domluvit další termín,kraví hora je dost nobl,ale taky není v bořeticích jediný, kousek dál je hotel mlýn a ten je už pro normálnější klientelu
http://www.penzion-mlyn-boretice.rs-ubytovani.eu/

0 xLajků:

13

Nevíte někdo něco o fedeerovi? Nedostál vlastně žádnýmu závazku (kopytovy záležitosti, dražba LP, výroba trsátek, sraz ve sklepě atd.) a zmizel z povrchu zemskýho.

0 xLajků:

14

davidak napsal:

a zmizel z povrchu zemskýho.

BEZE STOPY...taky jsem si říkal

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

15

davidak napsal:

Nevíte někdo něco o fedeerovi? Nedostál vlastně žádnýmu závazku (kopytovy záležitosti, dražba LP, výroba trsátek, sraz ve sklepě atd.) a zmizel z povrchu zemskýho.

Jeste si pamatuju neco o nejakym kalendari.

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

16

Mi sliboval x-krát poslat kus velbloudí kosti na nultý pražec, urgencí a slibů bylo hafo, poslal to dle svých slov tak 5x (a nedošlo ani jednou smile)

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

17

Já se ho trochu zastanu... mě poslal 2 ks poměrně precizně zpracovaných polotovarů  nulťáků na JB + PB a nechtěl za to zhola nic i když sem mu nabízel.

handmade precision bass (fender fake logoed & fake relic) SBS pickups + active blender, Yamaha BB 435, Fender modern player 5, MTD 5, markbass LM III, soundelirium  the 12.6.1. + 15.5.  sustainer bayger, DOD deep freeze chorus, art studio v3, Ibanez bass synthesizer SB7, korg pitchblack poly, zoom b3
Klašter 12
0 xLajků:

18

jo, ja mam od nej kvanta matrialu na nulaky.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků: