1

Téma: Gallien-Krueger MB-200 - hraje to?

Chystám se pořídit si také něco menšího ke dvacetikilové celolampě a šesnáctikilovému Acousticu a tento skrček se mi tedy opravdu líbí. Rád by se poptal, jestli s tím máte někdo zkušenost a jakou. Libí se mi samozřejmě hlavně cena, chystal jsem si dvakrát až třikrát víc na něco od Edenů apod. a najednou tohle - ale říkám si, jestli to za ty prachy a s tou gramáží je vůbec schopné pohnout membránou. smile

http://kytary.cz/gallien-krueger-mb-200/HN109956/

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

2

Re: Gallien-Krueger MB-200 - hraje to?

Jestli se nepletu tak stejný 200W zesilovač mám v kombu MB115 a věř tomu že to membránou a potažmo vzduchem hýbe. Zvuk je rovný RB serii.

0 xLajků:

3

No, až tak dobré zprávy jsem nečekal. smile 200W mi totiž v pohodě stačí, samozřejmě za předpokladu, že tam opravdu jsou.

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

4 Naposledy upravil: D.V.B. (24. 06. 2011 23.17:26)

Nemá s tím teda konkrétně někdo nějaké zkušenosti??
Co ty Mistergo, jak jsi dopadl?

Gallien Krueger + MM... wink
0 xLajků:

5

D.V.B. napsal:

Co ty Mistergo, jak jsi dopadl?

K vyzkoušení jsem to nikde nenašel, tak sem si koupil raději kajtru big_smile. Ale pořád mě to zajímá, chci mít druhý apec, který bych mohl nosit kamkoliv pěsky. Možná by nám mohl poreferovat Kubš, jestli půjde okolo, někde tady myslím říkal, že měl v plánu zkusit MB500.

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

6

mistergo napsal:

Možná by nám mohl poreferovat Kubš,

Kubs si koupil klasickeho Galliena a moc nechodi na forum bo furt hraje, jak se mu ten zvoucek libi  big_smile

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

7

e.t. napsal:

Kubs si koupil klasickeho Galliena a moc nechodi na forum bo furt hraje, jak se mu ten zvoucek libi

Já tomu nerozumím, jeden čas nechodil protože nehrál a teď nechodí, protože hraje? smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

8

Janec napsal:

Zvuk je rovný RB serii.

No, já bych jen chtěl slyšet, co je pravdy na tomhle  smile

0 xLajků:

9

D.V.B. napsal:

No, já bych jen chtěl slyšet, co je pravdy na tomhle

Asi tak. smile Ale hrozně se mi ten pišišvor malej líbí, i kdyby to hrálo trochu hůř, tak bych si ho vzal.

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

10

Kubš napsal:

ok DVB mi poslal SZ o tomhle threadu - nejdřív se se na to chtěl vysrat a dál si pauzírova, ale ted sem dokoukal PO UTA a dal dva vysokovoltážní ležáky takže něco vyjímečně napíšu...at jste moudřejší a nešíříte bullshit

Ó mistře, tisíceré díky za Váš zcela vyjímečný a ojedinělý patnáctitisícídevítisetdevadesátýsedmý příspěvěk, hned jsem klidnější a určitě se mi bude lépe usínat big_smile

(to byl jen vtípek)... Dík za názor, škoda, žes to nezkusil, ale každopádně i tyhle informace mají cenu. Sice ztratím punc klasika, ale třetí 15+kg zesilovací mrchu už doma nepotřebuju, čili půjdu do toho, jen co něco urvu od huby. smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

11

mistergo napsal:

půjdu do toho

Tak pak dej vědět  wink

0 xLajků:

12

kubš napsal:

at jste moudřejší a nešíříte bullshit

no to bylo spíš k těm spekulacím proč sem píšu/nepíšu a na co to má návaznost...o GK si říekjte co chcete třeba že to hraje jak ampeg wink

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

13

Kubš napsal:

kubšík koupil i 800RB

za tu dvojecku? sem napjat jak guma v trenclich..

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

14

jestli je to stejný zesík jak v kombu MB115 tak bych do toho šel (jediný, co mě na tom kombu sralo byla citlivost reproduktoru 91db, takze tech 200w se chovalo jak 100...)

0 xLajků: