Téma: Přelakování krytu na preclu
Zdravím.
Chtěl bych se zeptat, čím přelakovat plastový kryt na precision bass aby barva držela a trsátkem se nerozedřela. Díky moc .)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Přelakování krytu na preclu
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím.
Chtěl bych se zeptat, čím přelakovat plastový kryt na precision bass aby barva držela a trsátkem se nerozedřela. Díky moc .)
Prvně mě napadlo kravské hovno,ale pak si říkám že to možná nebude to pravé a nemuselo by trefit odstín basy...
Zkusil bych klasický bezbarvý lak na plasty který koupíš v obchodě s názvem: barvy laky, toulen taky:)
Btw.: ty máš pickguard natřený nějakou barvou?
Bougi37: Mám. Basa je kombinace klasického černobílého preclu. Ale už mě to nějak přestalo bavit, tak bych rád změnil barvu. Zapoměl jsem napsat, že chci taky poradit z barvou, aby držela. Může být tedy obyčejná, následně přelakovaná lakem na plast?
Neřešíš náhodou 3.14čoviny? Proč si ho prostě nekoupíš a bastlíš to doma? Češi - národ kutilů.
Teď mě napadlo, když už to takhle bastlíš, rozhodně lepší než barva + lak (čili řešení k hovnu) by byla samolepící fólie. Zajdi si do reklamky a řekni jim o kus fólie v požadované barvě. Bude to furt vypadat líp jak napatlaný barvou a hned tak se to neodře. Musíš to jen šikovně nalepit abys pod fólií neměl bubliny.
Tak tak, barva je špatný nápad, fólie (tapeta) už je lepší a nový pickguard ve vhodné barvě je pak řešení nejlepší.
Taky mám takovej pocit že to je trochu zbytečný jinak něco podobnýho se asi řešilo i zde:
http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=2204
jednou sem ukrad plakát na mentos (pěkně se blejskal), vhodně sem ho vystříhnul, izolepou volepil a fungovalo to náramě :-)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Přelakování krytu na preclu