Téma: klip novinka in rock
Nový nesmelý pokus o zábavu zo Slovenska youtube.com/watch?v=QSP82kJsgiw
nech sa páči do nás
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Show Room » klip novinka in rock
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nový nesmelý pokus o zábavu zo Slovenska youtube.com/watch?v=QSP82kJsgiw
nech sa páči do nás
Není to špatně udělané, začátek se mi líbí jak se to rozjíždí, sloka taky dobrá(trochu mi možná vadí stejný motiv zpěvu i doprovodu v rychlejší části, je tam toho pak už moc), moc se mi nelíbí refrén-na můj vkus tam málo tlačí zpěv(je to prázdnější než by mělo být a pak to ůůůůůůůů a je z toho bigbít). Konec zase dobrý. Ale celkově je to dobrý počin, takový modernější metal. Ať to šlape dál.
nech sa páči do nás
paci sa mi status
si asi jedinej tady na foru kdo ho ma ... kdyby se ti chtelo muzes o nem napsat neco do recenzi ...
Viac by ma potešilo keby sa ti "páčil" klip a hlavne hudba .
Neviem či som ten pravý na recenziu nástroja a či okrem teba m3 bude tento u nás v Československu
málo rozšírený bezhlavec zaujimať,
ale nevylučujem to.
No tak na bass foru rozhodně bude spíš každýho zajímat ta basa než hudba
NJN, bohuzel. Status libi, muzika mi prijde tuctova jako dalsich 138 a pul kapely v CR a SR....powerchordy, hodne zkresleni, jeden motiv... sem dneska nadprumerne hnusny a uprimny Basa bez vyhrad, pekny zvuk, dobre zahrane
Spider Vysvetli NJN, som neskúsený, ďakujem, že si ma šetril/bez výhrad/
jeden motív musí byť veď rock je hudba primitívov tvrdí jeden môj priateľ.
Ak ma horko ťažko niečo napadne šetrím si aj do ostatných skladieb.
Daj link aj na niečo tvoje . Porovnáme
Vysvetli NJN
No Jo No
Daj link aj na niečo tvoje . Porovnáme
Tohle je přece tvůj thread, ve kterym si dobrovolně řikáš o kritiku, tak jakýpak porovnávání?
Spider Vysvetli NJN, som neskúsený, ďakujem, že si ma šetril/bez výhrad/
jeden motív musí byť veď rock je hudba primitívov tvrdí jeden môj priateľ.
Ak ma horko ťažko niečo napadne šetrím si aj do ostatných skladieb.
Daj link aj na niečo tvoje . Porovnáme cool
Jak říká david. Navíc porovnávání muziky je věc ošemetná.....neber to zle, prostě říkám jak cítím a se zkušenostma toho či onoho muzikanta to nemá nic společného. Pokud bys mě chtěl vyloženě jako polivat a sejmout jakej ze looser ti to kafra do muziky, muzu ti poslat odkazy na soukromou zpravu (a tak se i stalo)
ten klip je dost buranskej teda, nic ve zlým.
K muzice se nevyjadřuju, tam je to dle vkusu každého.
zvuk: dobrej, líbí se mi
styl: není můj šálek
písnička: dlouhá a nesourodá
klip: dobrej způsob, jak udělat za málo peněz klip, kterej není úplně trapnej (když občas vidím různý jako příběhy v klipu - z toho většinou dost teču), ale šlo by to šlo udělat se stejnými náklady líp ... neni tam fakt vubec nic kreativního a kvuli stopáži písničky prostě nuda ...
Navíc porovnávání muziky je věc ošemetná
souhlad a to vzhledem k tomu, že muzika se povětšinou nedělá pro muzikanty ale pro ty chudáky co na nic neuměj tak to opravdu nemůže fungovat na bázi rovnání
chceš to zhodnotit -> jak to jen říct....v letech 85-90 byste asi zabodovali....dnes budete spíš k smíchu.
UF ale ste sa do mňa obuli,
máte pravdu porovnanie nie je na mieste, musím si to vyžrať do dna.
Mám čo som chcel.
Dôležité myslím povedať , že pre nás v kapele je to hlavne zábava a vôbec si nehovorím, že robíme umenie, alebo niečo čo čo posúva hranice v hudbe a už vôbec v oblasti vizuálnej.
Klip bol naozaj za pár drobných.
Uviedol som to ako nesmelý pokus nie ako megagalaktickú bombu.
Spider v žiadnom prípade si nemyslím ,že si loozer.
Beriem to tak ,že kreativita nie je vec skúsenosti. A je to tvoj názor, ktorý musím zniesť
Myslím, že moja reakcia nebola až taká neadekvátna.
Len do mňa
Nojo, jít takhle s kůží na trh není žádná sranda Ale zase se z toho asi nejvíc člověk dozví...
To máš recht TAO-KAN,
no mne z toho vychádza, že my už ušli všetky vlaky správnym smerom
no mne z toho vychádza, že my už ušli všetky vlaky správnym smerom hmm
Kdyby ti bylo 65, řekl bych ti, že kecáš z hladu. Takhle ti povím, že větší píčovinu jsi říct nemohl
hm, takže všichni povinně klipovku do tohohle topiku a hotovo!
Hudba se mi docela líbí, některé pasáže jsou slabší, ale našel jsem si tam i pár velmi zajímavých.
Co se týká klipu, tak podle mě je z celého klipu s velkým náskokem nejlepší úvodní a závěrečný záběr na padající vajgl. Zbytek šel tak nějak mimo mě...
klip se mi moc nelíbil, ale je pravda, že jsem ho ani moc nesledoval, neboť se mi nějak rozcházel obraz a zvuk, což je pro mě nepřekonatelná překážka :-) Ale stejně jako m3 mě zaujal ten status :-)
a muzika? docela jde, ale písnička je na mě opravdu moc dlouhá, na takovou stopáž bych čekal více nápadů.
Jinak si moc nedělej z toho, jak se to tu sepsulo, tady na fóru moc tvrďárny ("deťárny", jak to zve můj kámoš ) nefrčí, takže tak
No práve ten status je to čo aj mňa najviac baví .
Synchronizácia pokrivkáva.
No už som spomínal, že nápady si šetríme, aby sa nám rýchlo neminuli .
tady na fóru moc tvrďárny ("deťárny", jak to zve můj kámoš smile) Tomu hovorím neznášanlivosť, predpojatosť len na základe štýlu, ale takto rozpitvané dielo môžem dostať len tu
Budeme to musieť prerobiť
My si taky necháváme nápady na příště, proto jsme pro jistotu zatím žádnej nepoužili
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Show Room » klip novinka in rock