1 Naposledy upravil: leyara (16. 05. 2011 13.10:28)

Téma: BAS a KYTAROVY TABOR PRO VSECHNY VEKOVE KATEGORIE

hudebni tabor na Vysocine 14.8.-21.8.., BASKYTARA, ELEKTRICKA KYTARA, FOLKOVA KYTARA. Cena 2900kc (v cene: strava 5x denne,vyuka, ubytovani).Kvalitni a zkuseni lektori/ubytovani na hajence(Pacov)/k dispozici pocitace,hud.aparaty,atd..Info:leyara@post.cz,722031507, http://www.lampa.luzanky.cz/klubkapel/i … askyttabor

0 xLajků:

2

Re: BAS a KYTAROVY TABOR PRO VSECHNY VEKOVE KATEGORIE

nestihl jsem kuřecí chatu, tak pojedu sem. Kdo jede se mnou?

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

3

Týjo, super! Jedu smile

Nevíte někdo, co je přesně v těch svačinách? Nerad bych dostal alergickou reakci...

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

4

A na jak dlho?

"Když chceš blábolit, počítej s bolestí" - Arnold J. Rimmer
0 xLajků:

5

Já to moc nepochopil, počítá se s tím, že tam naběhne parta třicetiletejch týpků, kteří už hrajou 7 let apod? Není to vyloženě pro děcka? A nevidím tam nikde datum.

0 xLajků:

6

No kdo ma zajem jet na Bas a Kytarovy tabor, tak mi napiste na mejl (leyara@post.cz) a ja vam poslu odkazy na nahravky lektoru a veskere info..Hraji tam docela fajn muzikanti (kapela Eagleheart-Michal Kus-el.kytara, Basa-Martin Straka-fakt dobry muzikan..ted hraje v Jamiroquai revival, Martina Klekner-kapela Flowerwhite-el.kytara, Martin Bocek-vyborny folkar)..Strava jak od mamy..vari tu kucharka z jizni moravy-takze priberete vsichni..hraje se cely den..promitaji se hudebni filmy..bude tu vselijaka elektronika, pocitace..vemte si flashky na stazeni hudebnich materialu..bude tu kopirka na skopirovani tabulatur a td... :-)

0 xLajků:

7

jasne ...datum je 14.8.-21.8...kdo prijede, ten se prideli podle nastroje k lektorovi, ten si ho poslechne a zacne vyuka...Vsichni lektori ucili na workshopech..takze nemaji problem ucit ve skupine..Veku se meze nekladou..stejne kdo chce hrat, bude hrat...mate tam louku, takze si tam muzete sednout s basou nebo kytarou a smrdlat cely den..neberem mistry a kytarove magy :-) jinak se tam uci pokrocili i zacatecnici

0 xLajků:

8

leyara napsal:

neberem mistry a kytarove magy

to ale vylučuje 97,89% zdejšího osazenstva big_smile big_smile big_smile

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

9

Ahoj Leni. Doufám že se vám tábor pěkně naplní. Já kdybych neměl rodinku na krku, taky bych si na týden zajel zahrát. Akorát bych asi byl vykázán na louku  big_smile   Díval jsem se teď po dlouhé době na stránky Lampy a vidím že učí můj nejpilnější žák Jestr, tak ho prosím pozdravuj. Zdeněk R.
Jo a ten datum akce raději dopiš hned nahoru, ať je to jasnější. To jde pořád editovat, co jsi už napsala.

Bands: Two Basses .... a jinak archiv na http://bandzone.cz/zdenekruzicka
0 xLajků:

10

aha, to je teda neuveritelna webovka...tak vas tedy zdravim magove a mistri...kdyby se vam nahodou nekomu zdalo, ze neni jeste uplny mag a mistr, tak dojedte ..udelame ho z vas :-)

0 xLajků:

11

cau Zdenku..."velky maestro-jeden z nejvetsich"..uz jsem to opravila..jsem takova impulsivni, tak hned chatuju misto abych to editovala...dzestr je v pohode...na tabor jede ale Martin Straka

0 xLajků:

12

leyara napsal:

aha, to je teda neuveritelna webovka...tak vas tedy zdravim magove a mistri...kdyby se vam nahodou nekomu zdalo, ze neni jeste uplny mag a mistr, tak dojedte ..udelame ho z vas :-)

to byl pochopitlně vtípek a nadsázka, přeju, ať se akce vydaří wink

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

13

..i to moje byla samozrejme nadsazka :-)

0 xLajků:

14 Naposledy upravil: joko (16. 05. 2011 19.02:35)

Jenich napsal:

To tam jako chceš jet na kalbu, nebo se chceš dovědět od lektorů, že vyjma hry z listu tě už nemají co naučit?
Nebo si necháš narůst mařenu a začneš hrát bigbeat? (když to lektorujou Eagleheart)
Nějak nechápu co tě tam táhne. Já bych například jel na kurzy kde by učil Martin Lehký, anžto se učim hrát jazz...
Ale tebe bych na kurzech čekal jen jako lektora...

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

15

Už to vidím, to tu pak budou story typu: "To jednou na hudebním táboře..."  lol

Ale abych nebyl tak OT, tak musím říct, že je to bezva nápad za rozumnou cenu.

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

16

joko napsal:
Jenich napsal:

To tam jako chceš jet na kalbu, nebo se chceš dovědět od lektorů, že vyjma hry z listu tě už nemají co naučit?
Nebo si necháš narůst mařenu a začneš hrát bigbeat? (když to lektorujou Eagleheart)
Nějak nechápu co tě tam táhne. Já bych například jel na kurzy kde by učil Martin Lehký, anžto se učim hrát jazz...
Ale tebe bych na kurzech čekal jen jako lektora...

Vsak na jazz jedte jinam..tady je hlavne rock a metla...basa, tak ta je opravdu jazzova...co tam urcite bude, tak to bude hudebni euforie...

0 xLajků:

17 Naposledy upravil: joko (16. 05. 2011 19.17:31)

Ale jasan, já jsem jenom nepochopil Jenicha, že on by jel na kurzy, když nevim od koho v republice by se měl co učit (a navíc hraje úplně jinou muziku)

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

18

joko napsal:

Ale jasan, já jsem jenom nepochopil Jenicha, že on by jel na kurzy, když nevim od koho v republice by se měl co učit (a navíc hraje úplně jinou muziku)

v pohode...ja vsechny muzikanty neznam...magy znam jen nektere.. :-) a predpokladam, ze ten Jenich asi mag je, ze..

0 xLajků:

19

leyara napsal:

predpokladam, ze ten Jenich asi mag je, ze

http://www.youtube.com/watch?v=vG2L54HVY88

0 xLajků:

20

Aidamos napsal:
leyara napsal:

predpokladam, ze ten Jenich asi mag je, ze

http://www.youtube.com/watch?v=vG2L54HVY88

..jo tak to je jina...ted uz vidim, ze je to jeden z mala magů, tak ten by tam jezdit opravdu nemel  :-) jeste by nam utekli basaci a po ceste zahodili basy do travy (moje parketa je kytara, tak hold baskytarove magy moc neznam...jediny mag,ktereho jsem videla na vlastni oci je Zdenek Ruzicka..:-))

0 xLajků:

21

leyara napsal:

jeste by nam utekli basaci a po ceste zahodili basy do travy

I s rukama  lol

0 xLajků:

22

Ještě můžeš zkouknout Jenichárnu v show room smile

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

23

joko napsal:

Ještě můžeš zkouknout Jenichárnu v show room smile

radeji ne, nebo i ja tu svoji kytaru vyhodim z okna.. :-)  takove magy nam byl cert dluzen  :-))

0 xLajků:

24

jench neni mag je to punkac ... a chce se tam jet ucit hrat na kytaru big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

25

hofa napsal:

neberem mistry a kytarove magy

Sólistů kvanta, dobrých muzikantů málo......

Trace Elliot Club #2
Fender Jazz Bass
Fender Precision Bass
Fokus MM 5strings-fretless

Trace Elliot GP12 SMX, Trace Elliot 1048H
0 xLajků:

26

m3 napsal:

tak to ma chlapec smuluu...bud metla nebo folk...punk to se nauci sam..na to mu beztak staci tak 3struny na kytare...

0 xLajků:

27

leyara napsal:
m3 napsal:

tak to ma chlapec smuluu...bud metla nebo folk...punk to se nauci sam..na to mu beztak staci tak 3struny na kytare...

...ale hledame zdravotnika...kdyby tam chtel jet jako zdravotnik, klido..:-)

0 xLajků:

28

já to pochopitelně myslel jako prdel, ale jako zdravotník bych jel: moje máma je patoložka a mojí manželku vyhodili z mediny smile Takže mám celkem slušnej zdravotnickej background.

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

29

Jenich napsal:

já to pochopitelně myslel jako prdel, ale jako zdravotník bych jel: moje máma je patoložka a mojí manželku vyhodili z mediny smile Takže mám celkem slušnej zdravotnickej background.

..no ja jsem predpokladala, ze to s tim zdravotnikem neberes vazne"slavny magu", ale nekoho, kdo umi namychat spravny vyprostovak a umi osetrit zdevastovane prstiky krasnym baskytaristkam urcite berem  :-))

0 xLajků:

30

No, mě na kurzech bude letos sice učit místo Jaryna Janka Rasťo Uhrík, ale taky nevím, jestli bych Jenicha vzal:-)

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

31

Jenich napsal:

já to pochopitelně myslel jako prdel

Ty vaše bulíky... už je mam zase na nose.

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

32

el BassTardo napsal:

No, mě na kurzech bude letos sice učit místo Jaryna Janka Rasťo Uhrík, ale taky nevím, jestli bych Jenicha vzal:-)

...ale tak jako zdravotnik muze jet, ne..?..bude mit zakaz sahat na basu, aby nedeptal zaky a kurz pobezi jedna radost... :-)

0 xLajků:

33

leyara napsal:

bude mit zakaz sahat na basu

to by nevydržel smile

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

34

leyara napsal:

...ale tak jako zdravotnik muze jet, ne..?..

to asi ne, zdravotník bude letos možná Dusilka, svačinář je David Landštof a nástěnkář Dano Šoltis :-)
každopádně mi chybí jeden do party na stavění bunkru :-)

Basa prudí muziku smile
0 xLajků: