1

Téma: 11.5. Victor Wooten & JD Blair, Praha

Zdar, jdete někdo? http://www.agharta.cz/index.php?p=progr … harta_apjf

0 xLajků:

2

Re: 11.5. Victor Wooten & JD Blair, Praha

Já jdu, hned jak sem viděl ten krásnej plakát s tim jeho jetym Fenderem tak sem si šel koupit lístek big_smile

Fender Precision Bass Aerodyne /w. Seymour Duncan SPB-3
Ampeg SVT CL / Ampeg SVT 450 H / Orange OBC 115 / Orange OBC 410
Tech 21 SansAmp Bass Driver / Boss TU-3 / Monster Cable
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: t.kedzior (03. 05. 2011 20.11:27)

A o den dřív - 10/5 je v Ostravě!!

http://www.klub-parnik.cz/program-klubu/article.aspx

http://www.klub-parnik.cz/Files/muzkanti/wooten.jpg

0 xLajků:

4

a slovensko? sad

"Když chceš blábolit, počítej s bolestí" - Arnold J. Rimmer
0 xLajků:

5

Kuuurva, tak to me mrzi, ze to propasnu. Zitra je Richard Bona, ajajaj, velka skoda...:(

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

6

Tak nevím, jak bylo v Praze, ale já se před chvílí vrátil z "úterní" Ostravy a klubu Fabrik - velmi pěkný klub, nezakouřený, lidí akorát, žádná tlačenka jako v Lucerna MB, nebylo tam horko (prý bývá často opak)...

Předešlu, že Wootena jsem tentokrát viděl už popáté (3x Flecktones, 1x VW Band).

Victor a J.D. Blair předvedli výbornou šou, která se lidem velmi líbila. Kupodivu tam nebyli jen muzikanti a basáci, kteří - troufám si tvrdit - se chvílemi mohli nudit. To, co je efektní pro běžné návštěvníky (používání různých smyček, zkreslení, efektů, przničů zvuku), už ti znalejší tak neocení. Řekl bych, že tak těsně menší polovinu koncertu tvořily vyložené jamy (Vic mluvil o tom, že i oni dva se na podiu rádi překvapují, takže teď přijde jam), což prostě ne vždy stále bavilo. Pohrávání si s motivem Yesterday mě teda dost nebavilo, protože už to od Victora prostě znám. Ale lidi byli nadšení, což bylo v pořádku : )

Nejvíc ze všeho mě ale dostalo PŘEKVAPENÍ - Vic začal mluvit o svém dlouholetém příteli, jak žije v Améru a teď je tady a jak hraje báječně na basu... tak jsem si říkal - jasně, přijde jeho parťák Anthony Wellington (taky má krásnou Foderu), ale hov*o - přišel šestistrunný bezpražec Warwick a s ním Steve Bailey!! Tak to mě skoro srazilo na kolena, protože tenhle mistr se rovnou pustil do asi 10-minutového krásného a klidného sólo bloku, kdy lidi (kromě asi tří idiotů, kteří mezi diváky stále vyrušovali věnovali se spíš chlastání piva) ztichli a sledovali jeho hru. A pak přišel pro mě vrchol - společně všichni tři muzikanti zahráli skladbu Not at 3 z jednoho ze tří Bass Extremes alb. Tak tohle byla paráda!

Pak ještě přídavek... a šup šup, Victor a J.D. už byli u východu z klubu, kde se s lidmi fotili a podepisovali CD. Poštěstilo se mi s Victorem asi minutu mluvit, poděkovat mu za vystoupení, říct, že máme taky basovou kapelu : ))) a potřást mu srdečně jeho pravačkou. Byl to opravdu příjemný večer... i pro peněženku - vstupné stálo 300 korun : )

0 xLajků:

7

já jsem na něm byl včera poprvé... a odešel jsem plný rozpaků... když si to teď přemítám tak jsem vlastně asi zklamanej... Stevens nebyl takovej virtuóz ale zase bavil daleko víc... tady jsem se většinu času nudil...

0 xLajků:

8

No do pr****... Jsem si to přečetl teď..  mad  hmm

SANDBERG CALIFORNIA TM5 MN BB
Fender American Vintage 75s Jazz Bass Natural Maple
Jolana Discobass
HARTKE LH1000 HARTKE HX 810 Ibanez SW20 Peavey TKO 115 EBS ProLine 410
0 xLajků:

9

ja sem na to sproste zapomnel, no debil no

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků: