1

Téma: RMPICKUPS-dotazek na vlastniky

Lidi poradte, kdyz jsem si koupil ten rm ke kobylce na jazz (jrm2B), tak jsem si vsiml, ze ten snimac je celkem citlivy (asi silne mikrofonicky) na to, kdyz na nej rukou, nebo nedejboze trsatkem sahnu, vse pak verne (bohuzel) zreprodukuje, ne ze by piskal, jen je na to celkem dost citlivej. Uz jsem psal machoj a jeste mu poslu zvukovou ukazku, tak jsem se nejdriv, nez to budu resit, chtel zeptat, jestli to u RMek nekomu taky dela (jestli je tu vubec nekdo ma smile)))))

jeste bych se chtel zeptat, nevite, kde se poptat, kdyz bych potreboval udelat ten kovovej pickguard na potenciometry (JazzBass)???? (myslim podle svyho.. presna kopie se da samozrejme sehnat.....)

diky vsem...

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

2

Re: RMPICKUPS-dotazek na vlastniky

cauec, ja osobne mam ted na sve milence RM .....jsou nemilosrdny:), berou vse...... i pres to je budu menit bud za MEC nebo BARTOLINI.tim nechci rict, ze jsou spatne! jde jen o vkus...ja proste miluju zvuk MEC a BARTOLINI tak je ma volba jasna:)/ kdyby jste vedeli o nekom kdo by je koupil tak mam typ BHB5 i s aktivkou (ta neni RM).

WARWICK  Thumb bolt-on, aparat?vetsinou ten co je na podiu:)
0 xLajků:

3

takze ti taky berou zvuky prstu big_smile ????? ja psal totiz machoj, a on rikal, ze by to delat nemelo...... tak to zkusim za reklamaci nic nedam....

0 xLajků:

4

kdybys mel bhb4 tak bych ho s radosti bral smile)))))

0 xLajků:

5

já bych ho bral taky. a navíc aktivku BE401. bral bych o ale později

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

6

tak to ti ten snimac bere asi fakt nejak extremne:), ja jsem teda netechnickej typ, ale jsou fakt silny:)....ty snimace...., s aktivkou od macha nemam tak dobrou zkusenost.ale vse je jen o vkusu..zda se mi, ze potlaci vlastnosti toho snimace, nechal jsem si tam dat jinou...od fokusu a pak sem se z toho zvuku posadil na pr...:)/ ty me snimace budou k mani asi az kolem vanoc, mozna jeste pozdeji..tak kdybyste o nekom vedeli...diky:)

0 xLajků:

7

ok hodim ho na reklamaci.. diky vsem

0 xLajků:

8

kolik stojí ta česká aktivka od fokuse? je lepší než aktivka od rm?

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

9

nechal jsem si ji delat od borce v ivanovicich na hane, je to primo technik fokusu, ale asi by ti ji prehodili kdekoliv nebo i sam bys to zvlad/ i s prehozenim me to stalo 1500, ale hraje to uplne uzasne oproti RM......nechci nejak RM shazovat, ale ta aktivka mi fakt nesedla....snimace v klidecku, ale aktivku kdyz videl ten technik tak se dokonce i zhrozil co to je!?:)

0 xLajků:

10

gonzo: a na co to vubec chces?? ty tam nemas fokusackou???

0 xLajků:

11

mám ale původní, takže nejpíš tu korejskou. ta jejich česká verze je prý o 100 %lepší. jak se vůbec pozná ta česká a korejská

0 xLajků:

12

jo táááák smile) tak to pak jo... no jestli vypada blbe tak je korejska (spatny cinovy spoje pofiderni soucastky......) to pznas smile))) asi smile)

0 xLajků:

13

tak je korejská

0 xLajků: