1 Naposledy upravil: Henk (15. 03. 2011 01.47:48)

Téma: Basy ESP LTD Série AX

Volám S.O.S! Prosím ozvěte se mi někdo,kdo vlastní,nebo držel v ruce potvůrku z týhle série. Nemůžu sehnat žádný,fundovaný info,protože to nikde nemaj na skladě a moje stará(Galaxiska) mě vždycky přepere,tak jsem si říkal,že bych si na tuhle třeba troufnul.

ESP-LTD AX 104BK / BEHRINGER Ultrabass BX 4410
Jo basa,to je můj mazel,akorát nevim na co jsou tam ty čtyři dráty.
0 xLajků:

2

Re: Basy ESP LTD Série AX

AX-414 vypadá papírově dobře až skvěle (mahagon. tělo, aktivní EMG snímače), AX-104 je o dost slabší (lipové tělo, ESP snímače), ale i tak to bude proti Galaxisce (před 20 lety jsem měl tu čest yikes))) určitě posun kupředu, teda v rámci vyluzování metalových zvuků. Na country bych bral radši Galaxisku  big_smile

0 xLajků:

3

Díky UR za povzbudivou odpověď. Jsem sice docela starej(táhne mi na padesát) a už bych mohl mít rozum,ale říkal jsem si,že já s tím asi před lidi nepůjdu,mohl by za čas můj kluk a když to nevyjde tak na zdi si myslím bude vypadat moc pěkně. Spíš než o zvuk mi šlo o to,aby to byla pořádná fošna,která drží ladění a nerozpadne se to při mírně nešetrnym zacházení. Když jsem to kdysi trochu mačkal,říkali mi dřevorubec. Jenže když člověk nemá aparát tak to zkouší dohnat jinak. Ještě jednou díky.

0 xLajků:

4

http://www.youtube.com/watch?v=nzIT4Mmb … detailpage
Rockeři,potřeboval bych trochu názorů na zvuk týhle basy. Já bohužel zatim nic neslyším,nejde mi na kompu zvuk. Díky,

0 xLajků: