Téma: Novej člen a basové sólo "Bass beast"
Ahoj basáci a basačky. Nedávno jsem hledal nějaký forum, kde by se dalo pokecat o hraní na basu, technice, zkušenostech... A našel jsem vás, tak doufám, že sem někdo chodí
Sice už nejsem aktivní hráč (pověsil jsem to na hřebík asi před třema rokama), ale touhu si občas zabrnkat stále mám. Něco málo o mně: je mi přes 30, poslední kapela kde jsem působil jsou Proximity a zrovna teď se doma strašně nudim - chcípu s angínou...
Ze šuplíku jsem pro představení včera vytáhl svojí sólovku "Bass beast", kterou jsem hrával s bicmenem na koncertech (to když si pánové kytáristi potřebovali odpočinout ), je to už stará věc - tipuji tak 6-7 let. Je dodělaná asi z 98% - stále tam jsou části, co by potřebovali dodělat, ale bohužel nejsem již v kontaktu s člověkem, se kterým jsem to onehdá nahrával. Takže jestli to budu chtít na 100%, budu to muset někdy nahrát celý znova.
Sólo je hraný na Warwick Corvette Standard 5-str. + k tomu používám multiefekt BP200, bicí jsou automat. Včera jsem k tomu splácal nějaký fotky, jen takový pomalý (makro) slideshow, ale myslím, že muzika je zde to hlavní. Budu rád za jakýkoli připomínky.
http://www.youtube.com/watch?v=m3haotrTvDc
Edit: Na pár žádostí níže upravuji tento příspěvek a doplňuji o link na stažení skladby v mp3 320kbps, heslo pro rozbalení je warwick