1

Téma: Harley benton

Co si plénum myslí o tomhle :

http://www.thomann.de/cz/harley_benton_ba250h.htm

JB 60 MiM, PB/JB MiM, Sandberg Electra PB, Cort A4 OPN, JB SQVM70, JB SQVM FL, Jaguar Bass SQCV , PB (skládačka), Hofner 500/1 1965
Trace Elliot Transit -> Trace Elliot ELF -> 2x110, 210, 115, HA3500, Roland Cube 30
Shure 58A beta -> TC Helicon Harmony Singer
0 xLajků:

2

Re: Harley benton

Žádnej zázrak to asi rozhodne nebude, co sem vzdycky koukal na harley benton, tak spis takovej low end mi to prijde, rozhodne bych za podobnej peniz koupil treba Hartke HA2500 (na bazaru se da sehnat posledni dobou docela levne)

Tokai Hardpuncher '81, Ibanez Silver Series Jazz Bass '78, Fernanders Burny Jazz Bass '74-'76, Fernandes Stone Logo FPB-65 '78, Custom Lawsuit Ripper/Grabber '80
0 xLajků:

3

asi OT:Nevím jak zesilovače, ale o bedny se občas kytaristi mužou servat. Cpou do nich Cel. Vintage 30, ale nevím jak to maj s basovejma bednama  smile

Ibanez SR 505; Cort B4 OPB
GK Backline 600 + GK BLX 410+ GK BLX 115
Ashdown Chorus Plus--> EHX Blogger--> EHX Mole
D´Addario strings,Warwick Red Label, Darco.....
http://bandzone.cz/fan/sympatax
0 xLajků:

4

Já myslím že za těch 3500kč to bude bezva zesilovač.Slušný výkon, připojení boxu přes speakon a nízká hmotnost.Nedokážu si představit nic nového v téhle cenové hladině s takovou dobrou výbavou a navíc vzhledem k tomu že to je výrobek přímo pro Thomanna pochybuju že by to bude něco co by dělalo ostudu.Kdybych už neměl záložní zesilovač rozhodně bych o tomhle vážně přemýšlel.

GK 700RB-II, GK 410RBH, GK 410BLX, GK Backline 110,
Cort Action Bass 4, Fade Jazz Bass, Ibanez SR705TK, Schecter Omen 7
Boss ME-50B, AKG WMS40FLEXX
0 xLajků:

5 Naposledy upravil: bassliner (10. 02. 2011 23.19:12)

Taky jsem na to koukal - potřebuju něco do zkušebny.
Našel jsem recenzi na silnější model BA500H - www.bonedo.de/test/gitarre-bass/harley-benton-ba500h/intro/index.html?bereich=&type=test.
Německy tedy umím leda "hände hoch" - ale přítel google překladač mi prozradil, že to dost chválej .
Nicméně je to thomann - 30dnů na vrácení a 3 roky záruka, takže si asi moc nedovolej vyrábět úplný shity.

0 xLajků:

6

Fidek napsal:

je na to 3 roky záruka

...  lol

Aguilar a německý Warwicky..
0 xLajků:

7

mne se to libi big_smile konecne low end digi... smile mozna si to koupim smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

8

kdyby to melo effect loop nebo jinou moznost jak pouzivat jen koncak, tak bych do toho sel taky....

0 xLajků:

9

náš kytarák koupil bednu HB a neskutečně prasácká práce... Špatně zapojený repra, úchyty...jak kdyby to dělal nějakej trotl...ale za ty prachy dobrý repráky smile

ELF / Lakland
0 xLajků:

10 Naposledy upravil: m3 (16. 02. 2011 17.51:12)

mno to u tech tistaku v ty kalkulacce to muze bejt problem jestli je to prasacky udelany.. ale to stejne delaj stroje ne? treba to funguje...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

11

m3 napsal:

ale to stejne delaj stroje ne? treba to funguje...

Dělaj, ale na materiálu se dá šetřit dycky, a eště víc na QC.

Radši bych počkal na reference, protože 250 HBdW může bejt v reálu zatraceně malej výkon, však to známe že zdaleka ne všechny digitály hrajou "nahlas".

0 xLajků:

12

no ja mam zkusenosti jenom s markem a tam mi 250 bohate staci... ale aby byla recenze nekdo to musi koupit  big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

13

ondras napsal:

kdyby to melo effect loop nebo jinou moznost jak pouzivat jen koncak, tak bych do toho sel taky....

no ma to aux in.. ale je otazka kudy to vede..   to by snad melo jit jenom prez koncak ne??

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

14

Nepořídil jste si to někdo ? Nějaké zkušenosti ?

0 xLajků: