1

Téma: Ibanez MC940DS

Zdravicko. Bola mi ponuknuta starsia basgitara o ktorej som v zivote nepocul a aj priamo na strankach ibanezu som ju nasiel len v starych katalogoch... Nepoculi ste ju niekto v akcii alebo nema niekto skusenost s nou? Vyzera vybone a aj na prvy omak znela zaujmavo ale predsa je to dost tajomny kusok...kazda info dobra dik...pripajam aj link na stranku o nej zo stareho katalogu...!!!zvlastne ze je to ta uplne v pravo ale nie fretles!!! 

http://www.ibanez.co.jp/anniversary/84/2.jpg

Dik

Basa tvrdi muziku / The prison makes music stronger
Hartke VX 3500 4x10, Ibanez IBZ3B  Fender Jazz Bass 3tone sunburst Mexico 2001, Ibanez MC940ds    Boss BF3    EH Big Muff
www.myspace.com/pixieandthedevils
Ben Kenney/Sting/J.P.Jones/T.Commerford/J.Chancellor/Juan Alderete
0 xLajků:

2

Re: Ibanez MC940DS

no jo to sou Musiciany wink v podstatě vlajková lod ibanezu v 80tých letech, z tý doby můžeš vidět tuhle basu ve všleijakejch rukách TOP hráčů (např. Sting)

napiš cenu za kolik je nabízena....nedávno se tu prodala za 17tis (což je imho trošku dost ale já sem cenově zhýčkanej)
v UK sem jí viděl za 450 liber

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3

Typek za nu chcxel 800euro co sa mi zda strasne vela ale chciet ju chcem tak aj preto sa pytam aby som vedel ked tak pritlacit na cenu...

Hartke VX 3500 4x10, Ibanez IBZ3B  Fender Jazz Bass 3tone sunburst Mexico 2001, Ibanez MC940ds    Boss BF3    EH Big Muff
0 xLajků:

4

No ked to vlastne preratavam jak preratavm tak doratavam ze to neni mozno az tak strasne...ale za 700by to bol deal...hmmmeste niaky nazorik ci skusenost alebo rada?

0 xLajků:

5

Hele 800€ to vis....nejsem moc priznivec precenovani 80's ibanez...vubec ibanezy sou vyborny nastroje svy doby ale cenove jsou hodne dole...

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

6

ja jsem prodaval Musician MC924DS za 17tis. s tim, ze to je u nas docela dost... pred cca 4 rokama jsem ji dokonce koupil za 20tis. No ale prodal jsem ji za tyden takze jsem spokojenej:) Na Basschatu jsem je videl okolo 500 liber... Ta MC940 je nastupce MC924 a prej i hraje lip... je tam jina elektrika a snimace a telo je taky trochu jiny... me tech 800 ojro neprijde zase tak extra moc...

Fender Tony Franklin Precision
Fender CS 70s Precision
Ampeg SVT-CL ---> Ampeg SVT-410HLF
0 xLajků:

7

Dik tak asi po nej teda pojdem tak ci tak aj za tych 800. Este by ma zaujmal taky over all uzivatelsky ked si ju teda mal...kukam ze uz si na Jazz base...nebolo to zvukovo ono alebo to len chelo zmenu? smile

0 xLajků:

8

no ta basa byla dobra, takova poctiva tezka potvora... ten prubeznej krk tomu hodne delal charakter... ja na ni hral prvne s puvodni elektrikou ale pak sem tam soupnul Bartolini el. a humbuckery... pak me proste ten zvuk prestal bavit... byla to hoodne hodna basa...takova medova. Oproti te 940 mela jinak poskladanou elektriku a jiny snimace... ta "tva" tam ma balance mezi snimaci a ja mel jen prepinac krk/oba/kobyla... takze mensi zvukova variabilita... krom toho sem mel telo sendvic mahagon a jasan a ty mas podle vseho jen jasan... zkus si tady zadat do vyhledavani Ibanez Musician.. vypadne ti toho docela dost tak si to procti... nemuzu ti napsat moc o zvuku pac to muze hrat uplne jinak nez ta moje byvala... nevim jakou muziku hrajes, myslim ze ta basa zadnej dravec nebude...

Fender CS 70s Precision
0 xLajků:

9

Tak diki moc pod tymto uz teda snad cosi najdem smile

0 xLajků:

10

Tak len pre zaujmavost uz je doma a je to  to najlepsie na com som kedy hral...kazdy den seriem z toho zvuku krv usami...desivo silny nastroj! kupil som za osemsto aj s pevnym starym krasnym fender kufrom...

0 xLajků:

11

Tak huraaa... at ti dobre slouzi. S tou basou nikde ostudu neudelas smile
nahod pak nejaky fotky...

Fender CS 70s Precision
0 xLajků: