Téma: Ibanez- K5
co říkáte na tuhle bezvadnou basičku??? Je to signature model od Fieldyho. Ještě mi zbývá 8000kč a půjdu do ní...jaké na ní máte názory? díky moc.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Ibanez- K5
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
co říkáte na tuhle bezvadnou basičku??? Je to signature model od Fieldyho. Ještě mi zbývá 8000kč a půjdu do ní...jaké na ní máte názory? díky moc.
kdybych měl prachy tak jsem o ní už taky přemejšlel. prostě na basy od ibanezu se mně vždycky hraje dobře, a tuhle jsem kdysi někde zkoušel a bylo to parádní. jo myslim že to má cenu zkusit. pak napiš jaks s ní uspěl
kup jí mylsím že to je nejlepší korejec na trhu a osobní setkání sem měl možnost jen nas ucho a nebylo to zlý....jen mě sere ta neosobitost...prostě hrát na něčí siganture model to je jak hrát revival....
No vzhledem k tomu ze se pta Fieldy tak osobitost tady zrejme nebude problem
jo basy od Ibanezu byly vždy pro mě velice příjemné na hraní a určitě nejsou špatný
Na K5 jsem hrál někdy před čtyřma rokama... pamatuju si jen, že háčko bylo dost jedovatý a pěkně pumpovalo se všema mejma vnitřnostma... takže asi OK
To, na co jsem hrál, byl rozhodně starej model, ta basa v živoptě javor neviděla...
Wow, ty hraješ s Axlíkem? Gratuluju... a upřímnou soustrast zároveň
Mimochodem, v avataru máš špatně zadaný webový adresy - máš tam dvě za sebou, oddělený čárkou, takže to samozřejmě nic nezobrazí...
to Pekelník, v hudebninách v Brně na Roosveltce, ale to už je tak dva roky
Kup si K5, tvař se jak pitomec, plácej do toho jak do kontrabasu, proved změnu v rodnem listě ne Květoslav Fieldy Cudlín a cvič si doma pózy před zrcadlem...
Reginald Arvidzu
Ja myslim, ze to nebude spatna basa, ale na druhou stranu je drazsi kvuli tomu, ze je signature. Koupit model pod ni a presnimacovat vyjde mozna levneji. I kdyz v soucasnych cenach se neorientuju, tak mozna jen tak placam .
Za tu cenu jdu do tahodle - bartolini snímače, průchozí krk wenge / javor, javorový tělo
http://www.guitarpark.cz/photos/cort_baskytary/a5_b.jpg
já jsem se nesetkal u obou značek se špatným kouskem...
Já jí mám a jsem max spokojenej...teda lepší snímače bych chtěl...
teď mají u nás v hudebninách v komisi krásnou Ibanezu SDGR za 15000, je to něco, jako má jenich (ono stejně většina vypadá stejně ), ale jinej model, prej stávala nová 35000, ale to zpracování, ta aktivka a ten zvučík..... Hned bych ji bral no....
Ty soundgeary jsou kvalitní nástroje...
jako tamten se mi opravdu líbil a mám doma komplet katalog (teda asi z r. 2005) od Ibanezu a moc se mi líběj i ty ostatní SDGR... Ty ibanezy jsou fakt asi dost povedený....
Mně nejvíc do hlavy leze nějaký to BTB1205, ale stojí to 40 a prej jediný mínus je, že to je těžký. Ale nakonec, to dobrej nástroj má bejt, ne??
To víš je jo! Lehký nástoje jsou podezřelý
NEmoh bych hrát na něco co bych pořádně necejtil na krku. Pořádnej zvuk musí něco vážit
Pozor na vec, treba me MTD zadny svalovec podle vahy neni a hraje, rekl bych, slusne Rozhodne lip, nez Ibanezka 406, ktera teda cosi vazila
Takze nesudte podle zjednodusenych kriterii
samozřejmě že jen podle váhy se to posoudit nedá. Ale chtěl jsem jen říct že mám víc důvěry v nástroj, o kterej se můžu pořádně opřít
já na váhu prdím...zkuste někdo potěžkjat JB od FUckuse...a uvidíte jesli je to vo váze...ta je těžká jak svin
Ty Soundgeary bývali taky japonský,nebo né????
Jasne, moje 705 je japonec cistokrevny, i podle kodu vyrobniho cisla. Dobra kytara, po planovane vymene snimacu za EMG to mozna bude jeste lepsi
to Jenich: a co mechanika? Ta ti pripada v pohode? Jen kdyz jsem chtel nastavit vysku snimacu - ejhle hlavicka sroubku se strhla. To stejne pri nastavovani kobylky ... Jinak zbytek je docela ok a zvuk je fajn.
No tak takove problemy jsem nezaznamenal, a to menim nastaveni dost brutalne (studio - zive hrani), nicmene ta moje ma vsechno jakoby "odlito" z kusu kovu. Zatim drzi, az na vystrel jedne mechaniky pri vymene strun, ale ta byla nacata z jednoho divokeho koncertu, kdy mi ji kytarista ohnul narazem (male podium).
ahoj...co se tyce ty K5....muj otec hraje na basu uz nakejch 20 let. Pred pul rokem si poridil K5 (vubec nehraje hc ani zadnou jinou tvrdou hudbu...hraje zhruba styly rock, jazz, funky, reggae) a nemuze si ji vynachvalit. Chci rict ze i kdyz je vyrobena pro basaka z Kornu, dá se naprosto v poho použít do jinejch stylu jelikož jeji zvuk je velice univerzalni...co se tyce toho jak je vyrobena....tak kdyz ji otec prinesl prvne domu, tak sem si setrel sliny od huby a sel si vymenit trenky:-)...jako restaurator nabytku (drevo je muj chleba) obdivuju, jakou ma vydarenou konstrukci....telo je z orechu (stred) a z obou stran je naklížený nějaký druh mahagonu (mahagon je jen obchodní název pro širokou škálu exotických dřev). pruchozi krk je z 5 segmentu orech a jeste neco co sem s moc velkou presnosti nepoznal.....to ze je takhle "poslepovana" ji dává tu vlastnost, že se dřevo nebude kroutit i když jí vezmete ze sucha a tepla do zimy a vlchkosti (samozřejmně ne nějaký extrém). Otec si ji nemůže vynachválit. já sem na ni samozřejmně taky několikrát hrál a pěkně sem si jí ohmatal. Tudíž univerzální zvuk a dobře řešenou konstrukcii a volbu materiálů považuji za největší výhody. Jinak nevýhoda je to signování. Bohužel je kytara díky tomu o něco dražší a pořád mám pocit že za ty prachy je kvalita zaručena.....
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Ibanez- K5