1

Téma: popruh-anketa

jak máte rádi vysoko basu? pod krkem jako hardcore slaper nebo u kolen jako punker?
jak se vám slapuje líp, když já máte vysoko nebo níž jako třeba flea? mě osobně tak nastřed, ani dole, ani nahoře

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

2

Re: popruh-anketa

Jo, ja jsem na tom stejně, přibližně tak nastředu, těsně nad pasem. U kolen už se mi hraje špatně a mít to pod krkem taky neni pohodlný, nelíbí se mi jam potom musim křivit pravou ruku i když pro levačku je to nejlepší.

MM Sterling 4
SWR SM-500 + SWR Goliath Sr.
Tech 21 Bass Driver, Boss Bass Flanger

Hora str. 29 , eh, kde je? na stole? pod stolem? ve skříni? to je jedno... :c)
0 xLajků:

3

tak tak

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

4

Basu mám přibližně mezi břichem a pérem, tak nějak plus mínus spíš výše:) Když už musím nutně slapovat, tak to dělám v této výšce.Jinak hrál jsem už i s basou hrubě pod pasem, ale není to univerzální pro všechny styly, hraje se tak líp trsátkem, ale prstama je to děs.

0 xLajků:

5

Basu mam tak vysoko že krkovej snímač je na urovni přesky opasku. Nosim bokovky :-)

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

6

Já hraju jak Kainulainen ze Stratovarius....

...Perkele...
0 xLajků:

7

basu mam.. tak u pera... hraje se mi tak nejlip... když jí mam vejš, tak je to sice trochu lepší pro levačku ale pro pravvici to neni ono, a taky to podle mě vypadá moc nic.. no a když jí mam níž, tak to už je sice prdel, ale technika a přesnout už mizí  big_smile

0 xLajků:

8

Tělo na břiše. Docela se mi osvědčilo mířit krkem hodně nahoru. Je to pohodlnější na ruce.

0 xLajků:

9

střed těla mám asi tak na pupku,možná i trochu vejš a krk jen mírně nahoru.

Mé poslání je být nenáviděn, srát lidi ze všech sil a být ignorován. Vaše smůla je, že jsem velmi vytrvalej běžec smile
0 xLajků:

10

Všem bych tu poradil dát si basu co nejvýše. Taky jsem tomu nevěřil, říkal jsem si "Dyť budu vypadat jak trapan a krčit ruce jak kudlanka nábožná...", ale vypadat jak trapan stojí za to. Rsp., samozřejmě to chce taky s rozumem, s basou opřenou o hrtan ("jabko") by to taky nebylo vono... Zrovna tu mám před sebou poslední muzikus s vyfocenym Victorem Baileym na obálce a ačkoliv jsem tohodle pána nikdy nikde předtím neviděl, mám svou basu úplně stejně vysoko. U Jazzbasse to znamená přibližně tak vysoko, aby vám levej roh basy netlačil na úpony žeber k prsní kosti. Toť můj názor.

0 xLajků:

11

Basu držím trochu pod pasem a myslim že je to úplně napohodu cool

Take this life - make it yours.
0 xLajků:

12

Taky volím střední cestu. Tělo na pupku je pro mě univerzál. Krkem mířím podle techniky a písně. Ale nehraju si na cvičení protiletadlový baterie:-)

Cort action bass, Fender Jazz Bass,  Fender Rumble 100W, Gallien Kreuger 100
Žena je zdokonalený Ďábel...
0 xLajků:

13

heh teď jsem to běžel vyzkoušet abych nekecal. Tělo na pupku nebo o něco níž - tak se dá hrát dobře trsátkem i prstama

Oh man, he's maniac!
0 xLajků:

14

Basu mám tak ňák na péru, nebaví mě mít ji moc pod bradou a votloukat si kolena je taky nuda yikes)))) (?w?)

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků: