1 Naposledy upravil: zoeboresz (14. 12. 2010 21.21:13)

Téma: kombo tc electronic

Dobrý den yahuové, znáte či neznáte basskombo  tc electronic combo 450 z dánské stáje, prosím? Zkušenosti, zajímavosti, letmá setkání, recenze. Viděla jsem pouze ukázku na youtube, což mi k dalšímu životnímu rozhodnutí nestačí roll
díky...čus

kw

Věci vždycky nejsou tak, jak se zdají být...
0 xLajků:

2

Re: kombo tc electronic

http://baskytara.com/forum/viewtopic.ph … 30&p=2  Někde vespodu tam píšu dlouhý povídání/první dojmy k TC 450 Classic, což by ti určitou představu dát mělo. Zesik ještě pořád mám a nadšení nepolevuje, myslim že rozhodně koukáš správnym směrem, kombo určitě bude super a ta váha.. to je nádhera.

0 xLajků:

3

oulala, děkuji Ti...je to něco jako láska na první pohled a čuch wink ...ještě budu chvílu brouzdat....

0 xLajků:

4

Pokud tě bude něco zajímat k TC, jen se ptej.

0 xLajků:

5

inu, zajímalo by mě jak to zní v tvrdé muzice, zatím jsem našla jen jazzíčky a sofistikované šmrdlání, nic ve zlým, líbilo se mi to...no jo, ale kde jen zjistit jak to proleze v kapele?...asi si ho koupit, že? lol

0 xLajků:

6

To bych ti poradil rád, ale asi hodně záleží na bednách. Já mám 112 Mesy a ty sou zatim nejvíc prolejzající bedny, jaký sem měl. Hrajeme blues, jižanskej rock, RnR a prlejzá to celkově jako nůž máslem, ale jak řikám, záleží na celym řetězci zvuků. Každopádně výkonová rezerve je neuvěřitelná. Kdybys měla cestu z Hostr do Lbc, rád předvedu.

0 xLajků:

7 Naposledy upravil: e.t. (20. 12. 2010 22.36:26)

davidak napsal:

Kdybys měla cestu z Hostr do Lbc, rád předvedu.

lol   lol   lol   lol  sorry pane D.  tongue jak nuz maslem  lol

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

8

e.t. napsal:
davidak napsal:

Kdybys měla cestu z Hostr do Lbc, rád předvedu.

lol   lol   lol   lol  sorry pane D.  tongue

Platí to i pro tebe, měl bys si tu Fokusku nejdřív vyzkoušet, na dobírku neposílám. Jo a pospěš si, na některejch jejích částech si právě teď pochutnává paní HCl.

0 xLajků:

9

no panacku ja se k Reichenbergu dostanu nejdriv jak se zacnou zas obsazovat Sudety, to pudu zachranit ty tvoje mesinky, robatka, vis, jednu uz si z Rise vykoupil, tak aby nenakazila druhou a nervali ti doma Heim nach Reich! a ted du cumet v bedne na Stalingrad  big_smile  , konec hlaseni v OT, klidne nas pak smazni  big_smile

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

10

jo a Fokuska jak se mi dostane na srazu do pracek (TO DOUFAM!!!!) tak uz bude zas nalestena, co ty filuto?

0 xLajků:

11 Naposledy upravil: pekelnik (21. 12. 2010 08.12:31)

davidak napsal:

Kdybys měla cestu z Hostr do Lbc, rád předvedu

chilli cestu přes celou republiku lol  lol

0 xLajků:

12

pekelnik napsal:

cestu přes celou republiku

za cestak i zahrajem  lol

0 xLajků: