1 Naposledy upravil: Drake52 (16. 12. 2010 17.25:32)

Téma: Behringer BX4500H

Ahoj. Potreboval bych jednu radu. Vím že to asi málo kdo bude vědet ale moc bych to potreboval. Mám zesilovač behringer BX4500H a potreboval bych na tomto zesíku nastavit takovej zvuk jakej mnel Jason Newsted kdyz byl v metallyce. Napr v roku 1997 jak má to sólo nebo proste normální hraní. Na nete už sem prelezl snad všechno už se mi i podarilo se k tomu trošku priblížit ( aspon se mi zdá ) ale sem uplne mimo s nastavením tech frekvecní co je mezo basama, stredama a výškama..Byl bych strašně rád kdyby někdo písnul tak prosím skuste poradit..

0 xLajků:

2

Re: Behringer BX4500H

Co takhle hodit youtube ukázku zvuku, o kterym mluvíš. Fakt je taky ten, že Jason hraje na všemožný Sadowsky JB, jakou basu máš ty? Je dost možný, že jeho zvuku se přiblížíš s Behrem jen těžko.

0 xLajků:

3

davidak napsal:

..Je dost možný, že jeho zvuku se přiblížíš s Behrem jen těžko.

Tak tak , nicméně co mám na svým MTD struny DR , na base si vytáhnu výšky , na půl basy , středy na minimum , a přepnu na kobylkovej snímač , a všechno to ženu do sluchátek přes mulťák Line6 bass POD (bez jakékoli simulace) , hodně dost se blížím těmto zvukům :

http://www.youtube.com/watch?v=k32CnU7r2kc jak hraje to live is to die - někdy od 5.30 minuty

a teď kousek kde si to Jason dává , a ten zvuk se mi líbí víc , než měl v metallice :-) Je to část od 1.35 - 2.02
http://www.youtube.com/watch?v=CFxhRcT39Dk

U tohohle mám stejný nastavení jak jsem psal výše , ale přidám na středech a basech a uberu výšky ..
MTD mám pár dní , a překvapilo mě to , že to dokáže hrát takhle ..
Ale jsem prstař , trsátko mám jen na pokusy , takže já nikdy v kapele nebudu hrát po vzoru Jasona ..

Hej Drejku , ale ono záleží ještě víc na tom , jakou máš basu , jak starý struny ..

Michael Tobias Design - Grendel 5  >>> Eden WTX260  >>> SWR Workingman´s 2x12
0 xLajků:

4

Dej vědet až se ti to povede big_smile

Fender Precision Bass Aerodyne /w. Seymour Duncan SPB-3
Ampeg SVT CL / Ampeg SVT 450 H / Orange OBC 115 / Orange OBC 410
Tech 21 SansAmp Bass Driver / Boss TU-3 / Monster Cable
0 xLajků:

5

Tiger napsal:

Dej vědet až se ti to povede big_smile

big_smile  Hele , přijde ježíšek , třeba s sebou donese Sadowsky ultra vintage nyc , a k tomu full stack ampega , svt !

Michael Tobias Design - Grendel 5  >>> Eden WTX260  >>> SWR Workingman´s 2x12
0 xLajků: