1

Téma: bedna v hajzlu?

Začal sem zkoušet s novou kapelou a odebral kamarádovi zapůjčenou patnáctku Trace se zesíkem Böhringer. Hrál přes to na kontrabas - byl sem na koncertě a bedna hrála v pohodě. Jenže co jsem jí převez do zkušebny tak začala chrčet jak kdybych hrál přes buster. Dotáhnul jsem všechny šroubky a ani membrána nevypadá na pohled načatě, ale chrčí to furt. Je ještě jiná možnost, než že je odpálenej reprák?

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

2

Re: bedna v hajzlu?

Nebude někde špatný kontakt?

//jo a smazal jsem duplicitní téma.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

3

Dík, sem právě hledal kde to smáznu...
To by moh udělat kontakt? Chrčí to úděsně... Prověřim teda ještě kablíky.

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

4

Jestli máš přístup k repráku tak opatrně zatlačit na membránu aby chodila směrem ven a jestli se bude ozývat takové škrabání tak jsi to spálil sad

Spector NS 5 CR, GK 1001 - 90's Style jak ta kapela RHCP, Symetrix, H&K BC410H
Jolča Jantar 4
0 xLajků:

5

nesouvisi to asi primo s touhle bednou, ale pajel jsem pred prodejem bedny znovu kabel k repraku a ten pak zacal chrcet... rikal jsem si sakra, mam smulu a pak jsem to zkoumal porad dokola, az jsem nasel kousek cinu, visel chycenej zezadu na membrane a kdyz se rozkmitala vytvarel na svoji nicotnou velikost neuveritelnej bordel.

0 xLajků:

6

A jak to máš spárovaný ( propojený ), kolik watů a ohmů zesik a bedna?

Trace Elliot Club #4
Fender - Precision Bass home signature Steve Harris
Trace Elliot GP12 SMX 4x10, TE Elf, TE Transit B, LINE 6 Relay G30
Hraji v kapele http://bandzone.cz/chupacabra
0 xLajků:

7

Behringer 450 watts output power into 1x4 ohms or 2x8 ohms, jak to má uvedeno vzadu a bedna Trace Eliot 8 ohms 200 watts. Vim že to neni ideální, ale fungovalo mě to bez problémů šest let, takže nevim, co to teď dělá za humbuk...

DRŽ HUDBU!
0 xLajků: