1

Téma: Problém - vrčí bezdrát

Ahoj, prosím o rady. Z ničeho nic mi po posledním koncertě začala vrčet vysílačka. Do té doby bylo vše v pohodě a bylo ticho. Teď to vrčí a to celkem hlasitě a při jemné hře prsty to i celkem ku**í zvuk. Nevím čím to může být. V síti ne, vrčí to i v distibutoru. Bez vysílačky to hraje tak jak má a nic nevrčí.
Díky za tipy.

Fender RoadWorn Precision Bass Fiesta Red & MusicMan StingRay ('93, 3EQ, relic black)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Orange AD200B MK3 ('08) + Ampeg 810E (90's)
Orange AD200B MK3 ('15) + Marshall VBC 810 ('99)
Shure GLXD14, Maxon CP-9Pro+, MXR M80 DI+
0 xLajků:

2

Re: Problém - vrčí bezdrát

Hele, zkusil jsi přeladit na jinou frekvenci? Pravděpodobně se ti něco sere do signálu.
Někdy taky stačí lehce upravit Squelch...
Zkus přeladit, dneska jsou ve vzduchu mraky wifin a digitelevizí, který bezdráty rušej.
Pokud to vrčí na všech frekvencích, je to jednoznačně na servis...

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

3

Pokud je to klasika 50Hz sum, nemuze byt problem v propojovacim kabelu?

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

4

jojo zkoušel jsem to i na jiných frekvencích a ono to právě vrčí i když je vysílač vypnut, nebo mute.

MK napsal:

Pokud je to klasika 50Hz sum, nemuze byt problem v propojovacim kabelu?

Ani v tom to není...zkoušel vyměnit veškeré kabely a pořád stejné.

Ještě mě napadlo zda-li třeba neupadlo někde v přijímači uzemnění, mohlo by to být tím?

Fender RoadWorn Precision Bass Fiesta Red & MusicMan StingRay ('93, 3EQ, relic black)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
0 xLajků:

5

Mno já nevím... neslyšel jsem to, ale i to je možné. Pokud je to taková ta klasika brum, možná by to tím být mohlo...

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

6

tak vysílačku jsem si vzal pár dní domů a zkoumal a vše vypadalo na pohled v pohodě a stále vrčí takže asi nějaká servis..každopádně díky za tipy a rady smile

0 xLajků: