1

Téma: Crate BT 220

Čau vespolek.
Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s touhle hlavou. Na netu ( http://kytary.cz/crate-bt-220/HN111421/ ) je za celkem slušný kačky, tak se chci zeptat, jestli by to nebyly vyhozený peníze...dík

0 xLajků:

2 Naposledy upravil: gadge (29. 11. 2010 15.54:14)

Re: Crate BT 220

ja mám skúsenosť len s 50w kombom od nich,skúšal som ho pri predaji basy(chlapík ho mal)...a hralo to celkom zaujímavo...nie je to ampeg, ale zvuk sa mi zdal vcelku počúvateľný...pre istotu sa ale vždy držím zásady, že vyskúšať je najväčšia výhoda pri kúpe

0 xLajků:

3

Na netu o něm jdou zvěsti že to vnitřnostma právě je podobné ampegu protože LOUD technologies vlastní oboje. Kladných ohlasů je na netu fůra, stejně tak se dá najít pár negativních. Za ty peníze s tou výbavou to je dobrá volba. Ale kup to nové, kdyby se to chtělo kazit tak budeš mít pořád přísun čerstvých hlav. smile

0 xLajků:

4

jj, já jsem taky našel ve většině kladné ohlasy...zvuk se  mi líbí, resp. nemůžu si moc vybírat, takže tahle hlava je pro mě idál...teda až na ty rozměry

0 xLajků:

5

Tak ale ušetříš místo za ladičku wink Jeden basák, co jsem jeho kapele půjčil párkrát zkušebnu ji měl s tou 2x15" bednou a hrálo to slušně, poměrně dravě, ostře, na to, že to byli patnáctky... nicméně, to i slušně dunělo, když jsem si pohrál já smile

0 xLajků: