1

Téma: pár písní k poslechu

Nahráli jsme s kapelou takové mini CD (je tam jen 6 věcí). Abych nehrál pořád jen metal, našel jsem si oddychovější záležitost.
Nahrával jsem na basu Ibanez Roadstar, celkem starší struny nikl Galli.
Nehraju tam ve všech věcech - ve dvou hraje jiný basák (i jiná basa) - schválně jestli poznáte. Zesilovač už nevím jaký a k tomu GK bedna 4x12 (přivezl to druhý basák). Tak to kdyžtak poslechněte.

http://bandzone.cz/limity

0 xLajků:

2

Re: pár písní k poslechu

Tak díky za podnětné názory  lol

0 xLajků:

3 Naposledy upravil: Aidamos (22. 11. 2010 20.33:51)

První písnička ala Katapult, což samozřejmě nevadí. Je to takovej klasickej poctivej rock. Ale na rock tam je málo spodků. Na začátku oře hezky hluboko basa (asi ne Tvoje - tipuju), pak se basa vytratí, chybí tam, netmelí to. Neposlouchal jsem to se zaměřením na basu, ale všimnul jsem si toho hned, prostě mi tam chybí.

Druhá písnička, nevím co k ní říct, snad jen, že hezké akustické sólo, mohlo být tím pádem i delší. Tady basa je, pěkný vyhrávky, ale v refrénech zase málo spodků.

Třetí písnička mě zaujala takovým tím jižanským rockem ala ZZ Top, hezky odpovídající si kytary, ale zase mi tam ta basa chyběla.

Čtvrtá písnička viz druhá.

Pátá písnička, zase hezký kytary, basa tradičně chybí. Hodně krátkej song, dovedl bych si tam představit hezky vypálený kvílivý sólo, pak zopakovat refrén a je to tříminutová rádiovka.

Šestá písnička, zajímavá kvílivá kytara, hezká náladovka. Tahle písnička mě oslovila ze všech nejvíc. Zaujala mě, mohl bych jí poslouchat dokola, předchozí spíš ne.

Nikdo nic nenapsal, protože se k tomu asi moc napsat nedá, snad jen klasický pochlebovačný kecy. Je to pěkně zahraný (škoda té většinou nevýrazné basy v pozadí), dobře zazpívaný. Ne blbý texty, ale taky ne nijak výrazný. Klasickej poctivej rock, ale nic objevnýho (ne, že by to nutně muselo být), díru do světa s tím asi neuděláte, je mi líto.

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

4

Super, takový bigbít mám rád. Fakt  semi to líbí.
Kde je Roadstar nevím, na to nemám uši, ani repráčky, ani chuť to nějak pitvat smile

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

5

Díky za postřehy, pěkně si se rozepsal (Aidamosi) jen co je pravda.
Osobně si od kapely nic neslibuju, beru to jako relax, kytarista sice nějaký ambice má, ale nedávám mu moc šancí  smile .
Já nehraju písně 1 a 3, ale jinak tam hraju dost podobnou linku.
Zkusím na to kouknout a přidat něco v refrénech teda.
Nechtěl jsem slyšet že je to dobrý, radši se dozvím co není úplně ono.

0 xLajků: