Aidamos napsal:Tak hledal jsem všude možně i nemožně a jediné, co jsem našel, jsou frekvence jednotlivých pásem pro 3-pásmovou aktivku, s tím, že strmost je 6 dB na oktávu. Frekvence jsou následující (na stránky jsem to doplnil také):
Basy: 40 Hz
Středy: 500 Hz
Výšky: 12 kHz
Např. u Fenderu je to dohledatelné v pohodě. Aktivka v Deluxe modelech (MIUSA i MIM) je na tom následovně:
Basy: 40 Hz +/-12 dB
Středy: 500 Hz +10/-15 dB
Výšky: 8 kHz +/-10 dB
Ale to víš, že jsou...přímo u EBMM
pozor na to! nějaký pevný frekvence NEE, jeslti jsi někdy viděl charakteristiku EQ Musicmana tak víš že ty korekce jsou vzájemně propojený...

It's pretty complicated, but here goes ..
The 3-Band Bass EQ uses a standard bandaxal circuit centered approximately 500 Hz. The frequency slope is 6 db per octave.
With the bass control in max position, the maximum output will occur at 40 Hz and drop at 6 db per octave above 40 hz. Maximum treble response drops at 6 db per octave at frequencies below approximately 12 kHz. Midrange is centered approximately 500 Hz.
Control settings are interactive, therefore 6 db per octave only occurs when one control is in the maximum position and the two remaining controls are set to minimum.
For a slope diagram click on the attached file
basy přicházejí a odcházejí

------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410