Téma: Peavey tour 210
co říkáte na tenhle box?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Peavey tour 210
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
co říkáte na tenhle box?
Tak to ti ešte treba kvantum veci aby sme ti k tomu vedeli niečo povedať. Aky zosik k tomu dáš? Aku hudbu na tom budeš hrávať? Aky zvuk asi hľadáš? Prsty či trsák?
Zesilovač zatím nevím, jen se zajímám o reprobox. Hrál bych na tom indie rock, funky a nějakej ten metal taky a hraji prstama
dvoudesitka (jakakoliv) neni moc univerzalni bedna, nevim jestli by te to pri indierockfunkymetalu "uspokojilo"
Těch 800W mi příjde nějak zbytečně moc a 96dB zase málo, i když neslyšel jsem, nemůžu soudit, jinak vypadá zajimavě.
a na co 2x 10 je?
na chvilu
Hral som na to v 4x10 a neuhralo to Hčko v malej skušobni,hrali sme tušim pop.
Tak to sme na tom rovnako Indie a prsty... hravam na 210desine už tretí rok...mal som Gallien Krueger Goldline čo bolo zvukovo fajn ale nevydalo to akustický tlak lebo tie reprá mali strašne chabú citlivosť len 95 db ....wattow to malo len 200 ale ja puštam zo zosiku len 180 w takže to bolo akurat po prechode na Ashdown ABM 210 T Compact sa nemožem sťažovať tá bedna je sice uplne iná trieda ako Peavey a ten Gallien ale je zato o dosť hlasnejšia a guľatejšia...
Vyhody 210siatky sú a nielen na chvíľu...vieme že e.t. je tvrdý metalista ne to je basovo inde ako my...repra su proste rýchle takže zvuk trsátkom je taký ostrý, niesu extra dunivé skôr uhrajú stredobasy ale zase ani najhlasnejšie aké existuju, 210desiatka je malá a skladná a na mäkšie vecičky ako indie, poprock, a blues a jazzíky to postačí dokonale ale keď si myslíš že by si potreboval predsa len viac tak skús aj 410 nampriklad Mag410 je tiež užasna bedňa za skvelu cenu.
Aaah, konečně inteligentní odpověď od Errie Díky.. to jsem chtěl slyšet (vidět)
V neděli si pro ni jedu, v úterý vyzkouším. Zatím jsem v diskusích četl celkem pozitiva proti ostatním 2x10 ve stejné třídě. Pokud nebude vyhovovat, pošlu ji za stejnou cenu dál...
V neděli si pro ni jedu, v úterý vyzkouším. Zatím jsem v diskusích četl celkem pozitiva proti ostatním 2x10 ve stejné třídě.
Ok, pak třeba sem napiš, jak ti to vyhovovalo Díky
To je jasné, hraju s celkem hlasitým kytaristou, takže uvidíme... upřímně sháním prostě něco, s čím budeme moci cestovat v jednom autě na pohodu... když tam naložím Kettnera, téměř nic se tam už nevleze... Časem bych k tomu chtěl ještě 1x15"...
Hughes & Kettner Quantum QT 600 Head
http://hughes-and-kettner.com/products. … 600%20Head
Aha tak takhle je to. No tak to bude hrát samo
, tak kdyžtak bych prosil o nějaký to okomentovýní bedničky jak ti to jelo s tím H&K QT
díky
Tak samo to hrát určitě nebude... Ta hlava je pěkná svině, hraje jen to, co zahraješ Ty, a to včetně chyb Hlavně nechává na pokoji charakter nástroje. No uvidíme, jestli to ta bedna utáhne.
tak snad jo. To že to bude hrát samo, bylo jen obrazně řečeno
TAk jsem se právě navrátil ze zkoušky a musím říct, že jsem zažil milé překvapení: Na ty rozměry a cenu je to super bedna. Nemůžeme to srovnat třeba s Mesou, ale hraje to velmi dobře. Taky to nemá takovou plochu, jako 4*10 a 2*15, ale jako přenoska do jedné ruky je todost dobrý výrobek. Můžu doporučit.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Peavey tour 210