1

Téma: Koncert FUrtSTřízliví

Vzhledem k tomu, že jsem sem už dlouho nic nespamoval, tak to musím napravit..:)

27.11. vystoupíme ve Veverské Bitýšce s kapelou Fust - tentokráte ale trošku jinak, zahrajeme unplugged.
Spolu s námi vystoupí Dezoláti z Brna

kdo si chce užit trošku klidnějšího koncertu a chce si konečně poslechnout chyby, které normálně maskujeme přebuzenou lampou, ať se staví...:)

SWRista
EPIPHONista
INFINITY numetal czech band
PIGSLAP czech groove metal
0 xLajků:

2

Re: Koncert FUrtSTřízliví

konecně vím co to je Fust...sem si rikal ze tam treba mate prehlasku po vzoru motorhead nebo tak...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

3

spider napsal:

Fust

to se mi fakt libi, mohli by ste akusticky hrat jak FUST a elektricky jak FUVO, co?  big_smile   big_smile   big_smile

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

4

já si myslim, že to bude fuvo jak akusticky tak elektricky.. big_smile ne, sranda musí být.:) každopádně jsem fakt zvědavej jak na to zareagujou lidi-podle toho jak to zní na zkušebně,tak se až bojíme toho, že unplugged to bude mít větší úspěch než normálně big_smile
člověk si s těma válama musí víc vyhrát, takže to pak zní plnohodnotněji než to "drhnutí" kytar...

SWRista
EPIPHONista
INFINITY numetal czech band
PIGSLAP czech groove metal
0 xLajků: